• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Arkadalar yardm, 8 Yandaki kzm Obez mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sagol canim.Kizim 6,5 yasinda.Demek hicbir zaman zayif gözükemeyecek.
Ben zayifliga cok takintili biri olarak iste bu beni cok üzecek.
Saglikli olsun diyelim en basta.Elimizden baska birsey gelmez.

çağın hastalığı obezite. küçücük çocuklar bile dikkat etmek zorunda artık.biz çocukken ne bulsak yerdik yoktu böyle problemler.ama akşama kadar sokaklarda deli gibi koştururduk.bir de mc ler burgerler yoktu o zaman. annemiz ekmeğe yağ reçel sürer verirdi elimize. son lokmayı yutar yutmaz tekrar koşmaya başlardık. şimdiki çocuklar çok hareketsiz ve çok yüksek kalorili gıdalarla besleniyorlar.umarım çare bulursunuz...

çağın hastalığı obezite. küçücük çocuklar bile dikkat etmek zorunda artık.biz çocukken ne bulsak yerdik yoktu böyle problemler.ama akşama kadar sokaklarda deli gibi koştururduk.bir de mc ler burgerler yoktu o zaman. annemiz ekmeğe yağ reçel sürer verirdi elimize. son lokmayı yutar yutmaz tekrar koşmaya başlardık. şimdiki çocuklar çok hareketsiz ve çok yüksek kalorili gıdalarla besleniyorlar.umarım çare bulursunuz...

çok doğru bir tespit cnm kaydirigubbakcemile5
ilerisini hiç iyi görmüyorum bu çağ çocuk ve gençlerinin bu fast foodlar yüzünden :1no2:
teşekkür ederiz a.s.

cnm ya bu hafta şehir dışından misafirler geldi şimdi görümcemde kalıyorlar bana ne gün gelicekleri belli değil o yüzden önümüzdeki haftaya erteledim :kedi: zaten pazar günü dönüyorlar ..sen böyle devam et cnm takibe kaydirigubbakcemile5

evt cnm seni iyi anlıyorum bende iri kemikliyim ne kadar zayıflasamda hep balık eti görünümündeyim :olmaz: yıllarca çok canımı sıkardı bu konu ama napaim alıştım şimdi zaten artık beni kimse zayıf kabul etmez kaydirigubbakcemile3
kızın kaç yaşında bilmiyorum ama fazla takmayın kafanıza malasef çok zayıf görünemicek ama sağlık için kontrol altında kalamsında fayda var a.s.

yengeçim misafirlerinin gelmesi randevu almana engel değil:olmaz:
pazartesi günü için hemen randevu al bakimkaydirigubbakcemile
bekliyorum:umursamaz:

Back