• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Arkadalar yardm, 8 Yandaki kzm Obez mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım benim oğlumla geçirdiğim ve de geçirmekte olduğumuz aynı şeyler....

işte bizim hikayemiz.....mesaj 79

http://www.kadinlarkulubu.com/fanat...istahsiz-cocuklari-olan-anneler-kulubu-4.html

ahh cnm ya evet aynı biz gibi :1no2: bende ihmal ediyorum bu konuda aslında ama çok korkuyorum bu yüzden gittiğimiz dr. yüzünden kızımın psiklojisi bozulur filan diye mafoldumben napim onun üzülmesine dayanamıyorum gereksiz bi hassalık sanırım benmkisi benneyaptımki bu tatil döneminde en iyisi bir uzmana danışmak a.s.

slm.arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.
2001 nisan doğumlu kızım, 1.26 boyunda ve 38 kilo.
ne olduysa 1 buçuk sene önceki bademcik ameliyatından sonra oldu.
bu zaman içersinde tam 16 kilo aldı.önceleri hoşumuza giden iştahı açıldı diye,
sevindiren bu durum şimdi onuda bizide çok üzüyor.
çevremdekiler bir dr. yardımı almamız gerektiğini söylüyor.
ama düşünüyorum ben yeter kızım yedin dedğimde ağlıyan çocuk,
dr. elimize liste verip yolladığında uyacakmı ?
siz ne dersiniz ne yapmalıyım?
okuldada çok içine kapandı arkadaşları dalga geçiyormuş.
hatta gitmek bile istemediği zamanlar oluyor.
bana ne diyor biliyormusunuz anne nolur beni hiç kimse tontiş,dombili gibi sözlerle sevmesin böyle sevgimi olur üzüleceğimi düşünemiyorlarmı ...

bu mesajı yazalı yaklaşık 10 ay olmuş ve kızım şuan 45 kilo oldu mafoldumben

ahh cnm ya evet aynı biz gibi :1no2: bende ihmal ediyorum bu konuda aslında ama çok korkuyorum bu yüzden gittiğimiz dr. yüzünden kızımın psiklojisi bozulur filan diye mafoldumben napim onun üzülmesine dayanamıyorum gereksiz bi hassalık sanırım benmkisi benneyaptımki bu tatil döneminde en iyisi bir uzmana danışmak a.s.

özel diyabet hastanesine başhekimden randevu alarak gittik oğlumla...

başhekimin odasına girdiğimiz zaman bir doktor vardı yanında...

ben oğlumun hikayesini anlatmaya başladım ve ne zaman bademcik ameliyatını anlattım 2 doktor birbirlerine dönerek tıp dilinde bir kelime söyleyip birbirlerini kafalarıyla onayladılar...

sonra ben başhekime dedim ki bademcik ameliyatından sebep oldu galiba keşke ameliyat ettirmeseydim dedim.."işte o zaman kalp romatizması" olurdu dedi...

canım mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye götürüp şeker yükleme testi dahil herşeyi tüm testleri yaptır derim...Allah korusun sonra şeker hastası olmasın ...hücreleri şekere meyilli mi bunu test ettir...

tiroid hormonlarına mutlaka ama mutlaka baksınlar...

üzülme tatlım yalnız değilsin:1hug:

özel diyabet hastanesine başhekimden randevu alarak gittik oğlumla...

başhekimin odasına girdiğimiz zaman bir doktor vardı yanında...

ben oğlumun hikayesini anlatmaya başladım ve ne zaman bademcik ameliyatını anlattım 2 doktor birbirlerine dönerek tıp dilinde bir kelime söyleyip birbirlerini kafalarıyla onayladılar...

sonra ben başhekime dedim ki bademcik ameliyatından sebep oldu galiba keşke ameliyat ettirmeseydim dedim.."işte o zaman kalp romatizması" olurdu dedi...

canım mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye götürüp şeker yükleme testi dahil herşeyi tüm testleri yaptır derim...Allah korusun sonra şeker hastası olmasın ...hücreleri şekere meyilli mi bunu test ettir...

tiroid hormonlarına mutlaka ama mutlaka baksınlar...

üzülme tatlım yalnız değilsin:1hug:

çok sağol cnm evt artık gitmemizin zamanı geldi :olmaz:
yanımızda olduğunuz için ayrıca çok teşekkür ederim a.s.
inş. sadece iştah fazlalığından alıyordur bu kiloyu :Saruboceq:
bende öyleydim aynı yaşlarda olduğum ameliyattan sonra ee çok şükür şimdi biraz fazlam var ama obez değilim :Saruboceq:

oy kurban olurum kizina ya kiyamam ben ona canim benim ya
valla benimkinin gidishatida öyle gibi görünüyo yasina göre boyuda kilosuda fazla
ama suan icin doktorumuz memnun cünkü cok aktif bi cocuk oldugu ve de kilosuyla boyunun orantili oldugu icin
canim insallah cözümünü bulursunuz

oy kurban olurum kizina ya kiyamam ben ona canim benim ya
valla benimkinin gidishatida öyle gibi görünüyo yasina göre boyuda kilosuda fazla
ama suan icin doktorumuz memnun cünkü cok aktif bi cocuk oldugu ve de kilosuyla boyunun orantili oldugu icin
canim insallah cözümünü bulursunuz

çok teşekkür ederim cnm..
sende endişelenme boyu uzunsa ,kilosunuda orantılar büyüdükçe :nazar:

çok sağol cnm evt artık gitmemizin zamanı geldi :olmaz:
yanımızda olduğunuz için ayrıca çok teşekkür ederim a.s.
inş. sadece iştah fazlalığından alıyordur bu kiloyu :Saruboceq:
bende öyleydim aynı yaşlarda olduğum ameliyattan sonra ee çok şükür şimdi biraz fazlam var ama obez değilim :Saruboceq:

yengeçim şeker hastası demiyorum bademcik ameliyatından sonra almaya başlamıştır kilo...fakat çok iştahlı yemeye ve kilo almaya devam ederse:çok üzgünüm: Allah korusun olmasın hasta:Saruboceq:

yengeçim sana bunları yazmak istemezdim fakat olası en kötü şeylerden bahsetmezsem eğer işin ciddiyetinin farkına varmayıp doktoru ihmal edersin diye endişeliyim...

arkadaşlarr öncellikle ben bademcik ameliyatı olunca hiç kilo alamamıştım evlnene kadar .demekki herkeste farklılıklar gösterıo..
bide kızkardeşim var benmde 10 yaşını da geçti ama 46 kılo çok fazla yıo bizde onu dr a götursekmi acaba...

yengeçim şeker hastası demiyorum bademcik ameliyatından sonra almaya başlamıştır kilo...fakat çok iştahlı yemeye ve kilo almaya devam ederse:çok üzgünüm: Allah korusun olmasın hasta:Saruboceq:

yengeçim sana bunları yazmak istemezdim fakat olası en kötü şeylerden bahsetmezsem eğer işin ciddiyetinin farkına varmayıp doktoru ihmal edersin diye endişeliyim...

çok haklısın cnm ya :1no2:
ilerki hayatını rahat geçirmesi için önlem almak gerek değilmi sonra keşkelerimiz olmasın :1hug: şimdi araştırmaya başlıcam en yakınımda 9 eylül hastanesi var benm için en doğru adres orası olucaktır..
sanırım çocuk endrokronoljisinden randevu almam gerek ilk etapta CADIARZU

arkadaşlarr öncellikle ben bademcik ameliyatı olunca hiç kilo alamamıştım evlnene kadar .demekki herkeste farklılıklar gösterıo..
bide kızkardeşim var benmde 10 yaşını da geçti ama 46 kılo çok fazla yıo bizde onu dr a götursekmi acaba...

evt cnm ya mutlaka önlem almalıyız ..
umarım herşey hepimiz için yolunda gider..

evt cnm ya mutlaka önlem almalıyız ..
umarım herşey hepimiz için yolunda gider..

inş bizde kardeşim için çok endişelenıoruzz..
benm annemlerde izmirde oturuo siz dra gider ve memnun kalırsanız bende anneme derim oraya bide kardeşimi gösterir a.s

inş bizde kardeşim için çok endişelenıoruzz..
benm annemlerde izmirde oturuo siz dra gider ve memnun kalırsanız bende anneme derim oraya bide kardeşimi gösterir a.s

şimdi netten araştırdım cnm ege üni.tıp fakültesinde çocuk hastanesi açılmış ..
her branş var sanırım orası daha iyi olucak ..
ben senide bilgilendiririm cnm ..

canım hem de hemen kaydirigubbakcemile

çok haklısın cnm ya :1no2:
ilerki hayatını rahat geçirmesi için önlem almak gerek değilmi sonra keşkelerimiz olmasın :1hug: şimdi araştırmaya başlıcam en yakınımda 9 eylül hastanesi var benm için en doğru adres orası olucaktır..
sanırım çocuk endrokronoljisinden randevu almam gerek ilk etapta CADIARZU

çocuk hastanesinde bu duruma bakarlar mı bilmiyorum canım ama "çocuk endrokronoljisi" doğru bölüm...

ya kızlar biliyorum ufak bir detay gibi gelicek size ama :((
şimdi ilk etapta kesinlkle kan tahlileri isticekler ve benm kızımın damarı çok zor bulunuyor çocuğum delik ,deşik oluyor :(((( çok korkuyorum nasıl ikna edicem en son akdeniz anemisi teşhisi için alındığında 6 hemşire ve ben zor tuttuk tutmakla kalsa bişi diil 2dk ama bulamıyorlar damarını :(((

ya kızlar biliyorum ufak bir detay gibi gelicek size ama :((
şimdi ilk etapta kesinlkle kan tahlileri isticekler ve benm kızımın damarı çok zor bulunuyor çocuğum delik ,deşik oluyor :(((( çok korkuyorum nasıl ikna edicem en son akdeniz anemisi teşhisi için alındığında 6 hemşire ve ben zor tuttuk tutmakla kalsa bişi diil 2dk ama bulamıyorlar damarını :(((

bu kadar mı olur:1no2: aynı sorun ben de var yengeçim ve de oğlumda da var...olacak olmak zorunda benneyaptımki

oğlumdan bir ara vazgeçmeye kalktılar...dedim olmaz...sakinleşince tekrar denemek zorundayız...

biraz oyalandık teskin ettim telkin ettim ve dedim ki hastane personeline en başarılı tecrübeli kimse gelip oğlumun kanını o alsın bundan sonra...çünkü şeker yükleme testinden defalarca kan alınıyor...

oğlumun bu sorunu yüüznden testi periyodik olarak kaçırdığımız için tam 1 saat geç bitirebildik...

bu kadar mı olur:1no2: aynı sorun ben de var yengeçim ve de oğlumda da var...olacak olmak zorunda benneyaptımki

oğlumdan bir ara vazgeçmeye kalktılar...dedim olmaz...sakinleşince tekrar denemek zorundayız...

biraz oyalandık teskin ettim telkin ettim ve dedim ki hastane personeline en başarılı tecrübeli kimse gelip oğlumun kanını o alsın bundan sonra...çünkü şeker yükleme testinden defalarca kan alınıyor...

oğlumun bu sorunu yüüznden testi periyodik olarak kaçırdığımız için tam 1 saat geç bitirebildik...

offf gerçekmi yaa :1no2: çok üzüldüm cnm benm ya kıyamam ben onlara ...
evt baştan söylemekte fayda var durumunu kesinlkle tecrübeli olmalı alıcak kişi :olmaz:
bademcik ameliyatı öncesinde kuzumun damarını bulamdılar anesitesi için sonra kalçadan iğneyle yarı baygın hale getirip ameliyathanede takmışlardı :1no2:
allah ım sen yardımcımız ol :Saruboceq:

evt cnm bak istersen netten ege üni çocuk hastanesi diye her branş var ..
ve drlarıda doçent ve uzmanlardan oluşuyor ...

bakıyorum canım evet orası çok iyi ve her bölüm varkaydirigubbakcemile5harika bir hastane tam teşekküllü ... istanbulda yok böyle çocuk hastanesi:1no2:

akdeniz anemisi değil dimi?

Back