- Konu Sahibi EU3
-
dogru oldugunu düşünmüyorum
anne yüregi diyorsunuz annlıyoruz ama birazda dur demek lazım kızınız saglık praoblemi yaşasa anne yüregi sızlamazmı lütfen onu düşünürken bunuda düşünün
benim yiyenim 8 yaşındayken 20 kiloydu boyuda normal hatta uzun sayılırdı
kardeşim 9 yaşında 2000 mayıs doğumlu kilosu 20 bizimki de çok mu az ne((
yengecburcum sanirim ortama girmekten kaciyor arkadaslarinin ona kilolu oldugunu hatirlatmasindan cekiniyor,siz ve akrabalariniz ozellikle annanne babanneler tombisim diye sevip yanaklarini falan slklstiriyorlarsa bu tur hareketlerde bulunmayin ,benimkilerden biliyorum cocugu mincik mincik yapiyorlar .
aslinda hata bizde basliyor biz bunu farkettik ben neye duskunsem oglumda ona alisti benim gibi meyva sebzeci ayni zamanda fast food asitli icecekler ve cipsleri seviyor ,benim cikolatayla aram iyi degil onunda iyi degil,kucukken bilmiyorlarki colayi hamburgeri hazir meyva suyunu cipsi hepsine biz alistiriyoruz,su ile arasi nasil biz son uc aydir eve su disinda icecek almiyoruz bazen ben kendime alsamda gizliyorum oglum gormeden iciyorum :) o da mecburen su icmeye basladi ve simdi diyorki dunyanin en guzel icecegi su ,bu da babasinin lafi :)) baba sudan baska birsey icmiyor ona da asiladi keske ben de oglum kadar su icebilsem
cnm. inanki onuda yaptık bizim yanında olmadığımız hiçbirşey onu mutlu etmiyor.
sanırım asosyal bir çocuğum var aslında bir pedegoglada görüşmek yardım almasını sağlamak istiyorum ama acaba onu kötü etkilermi ?
onun psikoljisi için her ince ayrıntıyı düşünüyoruz ama olan bize oluyor :uhm:
Benim kizimda 2001 li boyu 1,33 kilosuda 38 ama kilolu durmuyo hatta bu aralar verdi benim kizim cok yemiyor cok haraket yapiyor yapi olarak iri benim kizim yasitlarindanda iri duruyo ama kücük kizim zayif derken onda basladi kilo sorunu 4 yasinda 27 kilo cok kilo aliyo istahi cok acik ne bulsa yiyor aslinda romatizmasi var o yüzden ilac kullandi bence ondan sonra kilo yapti doktorlara bakarsan ondan degil diyo ama bende sasdim ne yapcam
cnm aile olarak hepimiz bu konudaki hassasiyetine saygı duyuyor ve dikkat ediyoruz.
ama çevre iyi niyet sevgi adı altında kırabiliyor.
senin oğlun tek çocuk olmasının avantajınıda yaşıyor örnek olarak sizi alıyor.
ama kızım daha çok ablasını daha çok örnek alıyor,ama tabi ablası yediğini yakabiliyor şanslı yani.
su konusunda ise inanılmaz su içer o konuda sıkıntımız yok kolayı günde 1 bardak dışında vermiyorum 1 bardakta süt içer.
ama babamız pek iyi örnek diil çünki oda sebze düşmanı ete çok düşkündür. benneyaptımki
su icmesi cok guzel canim ,sanirim once esininin beslenme seklini degistirmek gerekiyor o da zor ya benimki de etci sebze ile hic arasi yok degistiremedim gitti :1no2:
slm.arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.
2001 nisan doğumlu kızım, 1.26 boyunda ve 38 kilo.
ne olduysa 1 buçuk sene önceki bademcik ameliyatından sonra oldu.
bu zaman içersinde tam 16 kilo aldı.önceleri hoşumuza giden iştahı açıldı diye,
sevindiren bu durum şimdi onuda bizide çok üzüyor.
çevremdekiler bir dr. yardımı almamız gerektiğini söylüyor.
ama düşünüyorum ben yeter kızım yedin dedğimde ağlıyan çocuk,
dr. elimize liste verip yolladığında uyacakmı ?
siz ne dersiniz ne yapmalıyım?
okuldada çok içine kapandı arkadaşları dalga geçiyormuş.
hatta gitmek bile istemediği zamanlar oluyor.
bana ne diyor biliyormusunuz anne nolur beni hiç kimse tontiş,dombili gibi sözlerle sevmesin böyle sevgimi olur üzüleceğimi düşünemiyorlarmı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?