- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
-
ya canım bişey saklamadım ki erkek arkdaşımı o arkdaşımı 7 yıl önce tanıştırdım zaten hatta erkek arkdaşım o arkdaşımdan rahatsız olunca ben muhabbetimi dahi kestim
anladım cnm seni şimdi.. ozaman bu büyük tepki niye sence?? daha öncede böle şeyler yaşadınızmı? acaba nişanlılık fikri korkutmuş olabilirmi sewgilini? (malum kimi erkeler nişanlılık ewlilik deyince çok sewselerde biraz tedirgin olabiliolar)
Bence erkek arkadaşının derdi başka. Başka da yumutlayamadığı için 7 sene önceki olayı öne sürüyor. çok saçma hemde düğüne 1 ay kala.Gerçekten erkek arkadaşının başka bir karın ağrısı var. Eğer çok zoruna gidiyorsa arama da sormada. ama şimdi olmaz bu saatten sonra diyosan ara annesini konuş bakalım o neler diyecek
Bana laf sokmak için yer arıyormuş gibi geldi..7 yıllık bir ilişki az zaman değil,size güvenmesi lazımdı..
Çok tuhafmış sevgilin.. Ya gerçekten hastalık derecesinde takıntılı, yada ayrılmak için bahane arıyor.. Ben çözemedim.
malesef öyle hastalık derecesinde takıntılı en ufak bişeyin altında bi sebep arıyo doğruyu söylesem bi bahane buluyo tartışıyo yalan söylesen yine bi bahane buluyoo artık ne yapcağımı şaşrıdımm neden böyle davranıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?