- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
arkdaşlar konuya nasıl girceğimi bilmyrm 7 yıllık bir ilişkim var 1 ay sonra nişan düğün hepsi bir arada olup evlencektim ama 10 gün önce erkek arkdaşım 7 yıl önceki bir konu yüzünden benimle tartıştı sosyal bir erkek arkdaşımın evine gidip gitmediğimi sordu bende gitmediğimi söyledim arkdaşım köyden gelip gidiyrdu amcasıgılde kalıyrdu işe girdikten sonra eve geçti benim erkek arkadaşımda bu arkdaşıma takık olduğu için bende ısrarla amcasıgılde kaldığını söyledim ama bana sen 7 yıl önce bu soruyu sorduğumda bana evde kaldığını ve birkezde evine arkdaşalrla gittiğinizi söylemiştin dedi yalancısın dedi sonra ben işe girdikten sonra eve geçtiğini söyledim sen arkdaşımdan hzuursuz olduğun için öyle söyledim dedim çünkü onalrı tanıştırdığım halde arkdaşımla aramda bişiler geçtiğini düşünüyor ...sonra annenelre söyle evlenmekten vazgeçtim dedi bu sefer tüükürdüğümü yalamayacağım dedi keşke ailelere söylemeseydik ... sen şimdi ailene bişey söyleme çünkü geri dönüşü olmaz... kimbilir benden daha neler saklıyrsun... vee daha bir çok söz günlerdir arıyrm açmıyr msjlara cevap vermiyor aynı şehirlerde de değiliz napmam gerekiyr bilmyrm şaştım kaldım çok takıntılı en ufak bir şeye dahi takılıp kalıyo söylediğim yalan değildi sadece aramazda sorun çıkmasın diye öyle söyledim ama ta 7 yıl önceki bir olaylarıda getirp sürekli önüme koyması can sıkıyo napmam gerekk lütfen akıl verin bana çıldırcam annesini de aramak istemym