• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar ltfen yardmc olun..

susarak xoxzlxuxyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
279
0
96
42
Ankara
arkdaşlar konuya nasıl girceğimi bilmyrm 7 yıllık bir ilişkim var 1 ay sonra nişan düğün hepsi bir arada olup evlencektim ama 10 gün önce erkek arkdaşım 7 yıl önceki bir konu yüzünden benimle tartıştı sosyal bir erkek arkdaşımın evine gidip gitmediğimi sordu bende gitmediğimi söyledim arkdaşım köyden gelip gidiyrdu amcasıgılde kalıyrdu işe girdikten sonra eve geçti benim erkek arkadaşımda bu arkdaşıma takık olduğu için bende ısrarla amcasıgılde kaldığını söyledim ama bana sen 7 yıl önce bu soruyu sorduğumda bana evde kaldığını ve birkezde evine arkdaşalrla gittiğinizi söylemiştin dedi yalancısın dedi sonra ben işe girdikten sonra eve geçtiğini söyledim sen arkdaşımdan hzuursuz olduğun için öyle söyledim dedim çünkü onalrı tanıştırdığım halde arkdaşımla aramda bişiler geçtiğini düşünüyor ...sonra annenelre söyle evlenmekten vazgeçtim dedi bu sefer tüükürdüğümü yalamayacağım dedi keşke ailelere söylemeseydik ... sen şimdi ailene bişey söyleme çünkü geri dönüşü olmaz... kimbilir benden daha neler saklıyrsun... vee daha bir çok söz günlerdir arıyrm açmıyr msjlara cevap vermiyor aynı şehirlerde de değiliz napmam gerekiyr bilmyrm şaştım kaldım çok takıntılı en ufak bir şeye dahi takılıp kalıyo söylediğim yalan değildi sadece aramazda sorun çıkmasın diye öyle söyledim ama ta 7 yıl önceki bir olaylarıda getirp sürekli önüme koyması can sıkıyo napmam gerekk lütfen akıl verin bana çıldırcam annesini de aramak istemym

canım kimse kimsede kalmadı benim erkek arkdaşım yıllar önce bir arkdaşımın evine gidip gitmediğimi sordu bende arkdaşım köyde oturuyrdu geldikçe amcasında kaldığını söyledim ısrarla sen bana 7 yıl önce bu şekilde söylemedin evde kaldığını yanikendine ait bir evde kaldığını söyledin dedi bende erkek arkdaşım o arkdaşıma takıntılı olduğu için ısrarla onun evde kalmadığını söyledim faakat işe girdikten sonra kendine bir ev tuttuğunu söyledim buna yalan diyrsan evet yalan söyledim dedim bana onca laf söyledi

offf bilemedimki cnm yaa:bbo: yani tam anlamıyla yalan sayılmaz ama bendende bişeleri saklamış olsa nişanlım hoşuma gitmezdi tabi.. ama böle tepki wermeside biraz abartı olmuş sanki yaaCADIARZU 7 yıllık bi ilişki war sonuçta sana güwen duyması gerekirdi, üstelikk aranzda bişe geçtiğini düşünmesi çookk yanlışş :umursamaz::olmaz:
erkek arkadaşın bişeleri bahane etmeye çalışıo olmasın cnm, yani kötü düşünmek istemiorum ama, tlflara mesajlara cvp wermio bide ayrı şehirlerdeymişsiniz, başka görüşme şansınız yok, acaba ayrılmak için bahanemi arıoki??

Bence erkek arkadaşının derdi başka. Başka da yumutlayamadığı için 7 sene önceki olayı öne sürüyor. çok saçma hemde düğüne 1 ay kala.Gerçekten erkek arkadaşının başka bir karın ağrısı var. Eğer çok zoruna gidiyorsa arama da sormada. ama şimdi olmaz bu saatten sonra diyosan ara annesini konuş bakalım o neler diyecek

Acaba evlenmek istemiyor olabilirmi? 7 yıllık bir konuyu gündeme nişan-düğün öncesinde getirmesi ve bu şekilde cümleler sarfetmesi çok ilginç:uhm:7 yılda sizi hiçmi tanıyamamışki sevgiliniz...Annesini yada varsa ortak bir arkadaşınızı arayıp bu belirsizliğe son vermeniz belkide daha iyi olacaktır...

Sizin için hayırlısı ne ise öyle olsun arkadaşım..

ya canım bişey saklamadım ki erkek arkdaşımı o arkdaşımı 7 yıl önce tanıştırdım zaten hatta erkek arkdaşım o arkdaşımdan rahatsız olunca ben muhabbetimi dahi kestim

anladım cnm seni şimdi.. ozaman bu büyük tepki niye sence?? daha öncede böle şeyler yaşadınızmı? acaba nişanlılık fikri korkutmuş olabilirmi sewgilini? (malum kimi erkeler nişanlılık ewlilik deyince çok sewselerde biraz tedirgin olabiliolar)

anladım cnm seni şimdi.. ozaman bu büyük tepki niye sence?? daha öncede böle şeyler yaşadınızmı? acaba nişanlılık fikri korkutmuş olabilirmi sewgilini? (malum kimi erkeler nişanlılık ewlilik deyince çok sewselerde biraz tedirgin olabiliolar)

evet canım daha öncede böyle şeyler sürekli herşeyin altında bişiler arıyo nişanlılık fkrinin korkuttuğunu sanmıyrm çünkü çok istyrdu inan banada çok anlamsız geldi yaptığı ya sürekli yalan söylediğimi düşünüyo halbuki yalan falanda söylemyrm sürekli 7 yıl öncesinden yapılan tatışmalrı ısıtıp ısıtıp önüme koyuyo ve bana diyoki sana diyo 7 yıl önce sorduğum soruların aynısı 3 -4 yıl aradan sonra soruyrm aynı cevapları vercekmisin diyee şok oldum inanırmsn bu sorunun cevabınada ben ozaman evet gittik arkadaşalrla evine ama kalamdık geri döndük demişim şimdi ise amcasıgılde kaldı demişim ama gerçekten öyleydi işe girdikten sonra çocuk ev tuttu ya çekindğim bişi olsa tanıştırırmıyım hatta ailemle dahi tanıştı bu arkdaşım ozamanlar offf nasıl çözecem bu durumu çok inatçıdır çok dediğim dedik bir insandır tutturmuş o çocuğu arayacağım soracağım evdemi kalıyo ki düşünün ben o arkdaşımla muhabbeti kesitm sırf erkek arkdaşım rahatsız oluyo diye 6 yıldırda görümüyorum sizce mantıklımı rasın çekindiğim hiç bişey yokk ama yinede canım sıkılıyo

Bence erkek arkadaşının derdi başka. Başka da yumutlayamadığı için 7 sene önceki olayı öne sürüyor. çok saçma hemde düğüne 1 ay kala.Gerçekten erkek arkadaşının başka bir karın ağrısı var. Eğer çok zoruna gidiyorsa arama da sormada. ama şimdi olmaz bu saatten sonra diyosan ara annesini konuş bakalım o neler diyecek

ya gerçekten bilmyrm sıkıntısı ne ama her seferinde beni böyle suçlu konumuna düşürüp hep köşeye geçmiştir ve hepde yıllar önceki konularla ilgili bilmyrm annesiyle aram çok iyi ama bu sefer annesini de ararsam daha kötü olcak çok zor bir insan erkek arkdaşım ona da kızcak bide tartışmada annemlere bişey söylemeyelim üzülmesinler ameliyattan sonra söyleyeceğim dedi sonrada ailelere söylemeyelim geri dönüşü olmaz diyo onun arkasından da tükürüdğümü yalamayacağım diyoo offf kendisiyle çelişiyoo ve bende şuan ne olduğunu bilmyrm bitti dese gidip ailemle konuşcam hiç normal bir durum değil

şuanki yaklaşımı çok yanlış, fazla abartmış yanii... acaba nie böle bi tutuma büründüki?? geçmişe takılıp kalmış, ki bu çokta önemli bi mewzu değil gördüğüm kadarıyla.. bence bi derdi war senle paylaşamadığı weya paylaşmak istemediği we bu olayı bahane ederek görüşmeyi kesio, üsstelik nişana düğüne 1 ay kala böle dawranması başka bişe getirmio insanın aklına cnm yaa..
özellikle uzakta olupta tek haberleşme araçları tlf olan çiftlerin kawgada tlf kapatmasından nefret ediorum(ben dahil) konuşmadan hiçbisorun halledilemezki, işi yokuşa sürmektir buÇok üzgünüm çoook
ayrıca gerçekten dönşü olmaz diyosa ailelere söler,ama biyandanda sölemeyelim dioookafamçokkarıştı sanki blöf yapıo cnm yaa:bbo:

Çok tuhafmış sevgilin.. Ya gerçekten hastalık derecesinde takıntılı, yada ayrılmak için bahane arıyor.. Ben çözemedim.

malesef öyle hastalık derecesinde takıntılı en ufak bişeyin altında bi sebep arıyo doğruyu söylesem bi bahane buluyo tartışıyo yalan söylesen yine bi bahane buluyoo artık ne yapcağımı şaşrıdımm neden böyle davranıyo yaa

magıclowe evet gerçekten geçmişe takıntılı ya böyle davrandıkça ben kendimi suçlamaya ve onun söyledikleri gibiyim diye düşünmeye başladım ama değilim biliyorum psikolojim bozuldu iyice bekleym aramayım diyorum ama bir taraftan annemler sorup duruyoo napcağımı şaşrıdım ya çıldırmamak elde değil

malesef öyle hastalık derecesinde takıntılı en ufak bişeyin altında bi sebep arıyo doğruyu söylesem bi bahane buluyo tartışıyo yalan söylesen yine bi bahane buluyoo artık ne yapcağımı şaşrıdımm neden böyle davranıyo yaa

Peki arkadaşım şimdi bu sorunu hallettiniz diyelim 1 ay sonra nişan -düğün oldu,ama bu huyları devam ettikçe sen böyle biriyle bir ömür geçirmeye hazırmısın? Sonuçta aynı evi paylaşacaksın , sürekli her söylediğine bahaneler bulursa,inanmaz gibi davranırsa seni daha fazla üzer,kırarsa şimdi olduğundan daha fazla yıpranacaksın..

Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun lakin çok çok iyi düşünmen gerekiyor bir yuva kurmak kolay değil,ve sonra o yuvayı yıkıp geri dönmek hiç kolay değil..

çok garip yaa. eğer tam tersi bir konumda olsaydın sana dünya kadar laf sayardı 7 yıl sonra caydın şöyle böyle.

allah hepsini bildikleri gibi yapsın

Son düzenleme:
Back