Arkadalar iinizde lmne seven var m...?

Ne ölümüne sevecek kadar yürekliyim
ne de ölümüme sevilecek kadar yürek isterim....yaşadığımızın anın mıtluluğu için sadece sevilmek için...
Ben ölünecek kadar değil,tapılacak kadar severim sevdiğimi de böyle severek ve sevilerek yaşamak isterim.bana ölecek insan değil yaşanacak insan lazım benide sevecek yaşatacak insan lazım....
Eşimi çok seviyorum ama ölecek kadar değil, yaşayacak yanımdan ayırmayacak ,aldığım nefesimiz anlamı olacak kadar seviyorum ama beni seveceği kadar......................

ben de vardım bir zamanlar:dilcikar::dilcikar::1no2::çok üzgünüm::kızgın::a015:senağlama

Onu öylesine çok seviyorum ki, kollarının arasındayken bile özlüyorum. Sen benim her şeyimsin aşkım, her şeyim...

bende varım arkadaşlar seviyoruuuuuuuuum hemde deli gibi coooooook:çok üzgünüm::asigim:

ben onu oyle sevıyorumkı hastada olsa borcluda olsa sınırlıde olsa bana asık olmasada her turlu kosulda sevıyorum onun benı sevdıgınıde bılıyorum kımse gırmesın sevenlerın arasına allh kımseyı sevdıgındende ayırmasın aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnn..çok sevindim canım...

ben de çok seviyorum arkadaşlar.tam 4 yıldır.sevgimde hiçbir azalma olmadı da....iyi ki hayatımdasın aşkımmmŞeniz

ahhh ah onu öyle çoooooook seviyorki
anlatamam tapıyorum heeey allahım
bunası sevgi yaribbim onu benden alma
alırsanda beraber canımızı al onsuz hayatım söner
ya o karanlıktada gelse onun yürüdüğü yerde güneş doğuyor
o na bakmaya onu sevmeye onu öpmeye onudokunmaya doyamıyorum
kurban olduğum allahım bunasıl sevgi 5yıldır birbirimizi hala seviyoruz allahım busevgi hiç bitmesin:nazar::nazar::nazar::asigim::asigim:

Aşk ve ölüm:1no2:
Bir arada adı bile geçmemeli bence,aşk için ölünmez,sevgili için yaşanır,inadına,dolu dolu yaşamak lazım,lazım ki aşkını yaşayasın dilediğince sevdiceğinle:asigim:

Aşkımı herşeyden daha çook seviyorum o benim için hayatın yaşamanın anlamı o olmazsa bende yokum :asigim::nazar:

Tüm sewenler rabbim ayırmasın sewdiğinizden ömür boyu sewin sewilin hep beraber mutlu mesud sağlıklı bir ömür diliyorum canlarımm aşkla :asigim:sewgiyle kalına.s.

bitanemi o kadr çk seviyorm ki bazen sığdıramıyorm onu içime öl dese ölürm onun içn..
onsz hayatı düşünemiyorm bile

evet onu çokk seviyorum şu hayattaki herşeyden çokk onun için gözümü kırpmadan herşeyi yapacak kadar ama kendimi öldürecek kadar değil çünkü ondan daha çok sevdiğim bir RABBıM var .

Back