- Konu Sahibi kaderim_48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk engel tanımıyor olsa gerek ama sizin fazla engeliniz yok gibi neden ayrıldınız madem bu kadar çok seviyorsunuzyazılarınızı okudum. Ben de çok seviyorum birini. Ailemi arkama alacak kadar çok sevdim hem de 16 yaş büyük olmasına rağmen. Babamdan 3 yaş küçük..
Ama takmıyor insan yaşını falan. Onun masumiyetine tutuldum ben. Bakışlarına, yaşadığın acılara. Hiç bir zaman benim onu sevdiğim gibi sevmedi beni. Hala da öyle. Ayrıldık zaten 4 ay oldu. Ve ben her gün ağlamaktan başka bir şey yapamadım. ALLAH vermesin bir daha bana bu acıyı. Onunla evlenmeyi çok istedim hala da çok istiyorum. Ama olsa olurdu zaten. Olmadı...
Canım hala çok yanıyor. Ve ben artık evlenmeyi o kadar çok istiyorum ki, zor yazıyorum bu satırları. Gözlerim su kaçırıyor yine. Allahım diyorum, ben ne zaman mutlu olacağım . N e zaman gülecek yüzüm...
Kültürü vs. yaşı hiç umrumda değil. Bana göz dikenler vardı, bu yüzden ayırdılar. Ulaşamadıkları ciğer konumundaydım .Ne oldu ne geçti ellerine.? Onlara mı kaldım ben.? Çok aşık oldum, sevdim.. Hiç birinde böyle olmadım. Beni gerçekten tanıyanlar, bu adamda ne vardı da bu kadar takılı kaldın diyor. Hiç takmazdın, umursamazdın, biiterse hayırlısı deyip unuturdun diyorlar. Olmuyormuş. Nedenini bilmiyorum, bu adam herkesten farklı geliyor bana. Çocuksuluğu, bakışı.. masumluğu.. Ve en önemlisi ilk eşinden aldığı o darbe.. Belki de ona acımama sebep oldu. Çünkü ben ona acıdığım için çıkmaya başlamıştım. Onun gözyaşlarına kıyamıyordum. Oldu işte.. Nasıl olduysa bu kadar çok sevdim..