Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Ninikim, gelir gelmez müdür patron falan gelmeden gireyim dedim, napim..
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın
iyiyim canım bende napayım yolda benzin bitti buraya gelirken yürüdük birazcık.olan beylere oldu bi güzel araba iktirdiler.baya maceralıydı yani bu günki halimiz
Tahmnin edebiliyom olayı, gözümün önüne getiriyom da :roflol: :roflol:
Ninikim senin ne zaman evlilik yıldönümün? Geçti mi? Benimki 2 Ağustos zemuszemus
ninikim beni cok mıutluettin canım tekrar cok tesekkürler Şeniz
esim işten cıktıktan sonra dısarıda bulusup yemege cıkacagız canım opuyorumnanaktan dunde sagoılsun bana bir suru sey aldı :roflol:
kredi kartıyla ben aldım sonra aksam aaaaaaaaaaaaaaa cok sagol kocacım ya bana neler almıssın dedim :roflol: nerdende bildin bunları istedigimi dedim koptu gülmekten :roflol: sonrada tatlı olarakta artık sen dusun ne ikramedecegimi :roflol:
aa iyi o zaman ben hala devam ediyor diye üzülmüştüm böyle özel günlerde bi başka oluyor be dimi?taktik süper yanlız tebrik ederim bende mi aynısını yapsam acaba beğendiğim bi yüzük var eşimi beklersem heralde nine olduğumda alır bana o ytzüğü.yada alyanslarımızı mı değiştirsem bu sene?
iyi bugün kaynananla programın yok yani allahtan evlilik yıldönümün...
ama bugün cuma ben ara ara girerim klübe mecburen...