• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar bende şimdilik kacıyorum kedimi veterinere götürüp igne yaptırıp gelecem görüsürüz birazdan opuyorumnanaktan

Yaa Kitty ben kayganayla başbaşa kalınca çok sıkılıyom, konuşcak bişey bulamıyoz bile
Siz ne kaynatıyonuz böle zemuszemus

valla bende bulamıyorum ama neyaparsın katlanacaksın en güzel vakti uykum var biraz uzanmak istiyorum dersin geçer canım tavsiyem

Kızlar muhabbet sÜper ama ben kaÇar.eve gİdİcem kocama gÜzel bİ sofra hazırlayayım balkonu yıkayım bİ gÜzel kocamla balkonda oturalım bu akŞam....ayyyy Çok Özledİm kuzumu ya vardİyalı ya bu akŞam 8 gelcek

görüşürüz tatlım kocanla bol muhabbetler benim aşkımda gelir birazdan nişanlımı bekler gibi bolkonlarda beklerim 5 yıldır hiç yorulmadan kış da olsa bu yüzden nazar değiyor:nazar::nazar:

kızlar kocişimi aradım yarım saat gecikecekmiş birazdaha çene çalayım bir yandanda yemek yapıyorum ay nekadar becerikliyim canım yaaaa

reglime 6 gün var kızlar... eğer olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağım... yarın ankaraya gidiyorum ablamın doğumu için ....uzun bir süre buralarda olmayacağım yani....ama ara ara girerim yine... çünkü hamile kalmak isteyen arkadaşları merak ederim...kitty ninik. nagihan cosmopoli .... ve daha ismini sayamadığım kişiler.......

reglime 6 gün var kızlar... eğer olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağım... yarın ankaraya gidiyorum ablamın doğumu için ....uzun bir süre buralarda olmayacağım yani....ama ara ara girerim yine... çünkü hamile kalmak isteyen arkadaşları merak ederim...kitty ninik. nagihan cosmopoli .... ve daha ismini sayamadığım kişiler.......

canım inşallah içten dilerimki tübbebeğe gerek kalmaz inşallah tatlım ya niye hemen başladın tüb bebeğe nekarlık evliydin canım sen

İremcim canım arkadaşım inş. tüp bebeğe gerek kalmaz
İnş. meleğin ummadığın anda gelip sürpriz yapar sana :Saruboceq:

kızlar benimde adetime 2 gün kaldı. hayırlı sonuçlar alırız insallah. bugün test aldım yarın sabah dayanamayıp denerim. eğer olumlu sonuç alırsam yazarım kızlar. Allah herseyi gönlümüze göre versin amin

benimde temennim bu inşallah gerek kalmaz...7 yıllık evliyim yaşta 29.. 4 yıl korundum.. 3 yıldır uğraşıyorum... sorun açıklanamayan infertilite..yani sorun yok aslında ama... sonuçta yaş 29 ilerde birde farklı farklı sorunlar çıkar... genç anne olmak istiyorum..umarım her şey yolunde gider... sizleri haberdar ederimm canlarım görüşmek üzere.. sakın unutmayın beni ha.....:a015:

sağol canım teşekkür ederim bugün kan testi sonuçlarımıda aldım 3 haftalık hamileim beta hcg 419.26 çıktı normal mi sence

biz biliyorduk ki zaten hamile olduğunu:dilcikar:sen tereddütteydşin.süpersin canım yaa...alllh sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin canım .kendine dikkat et.Şenizbizleride yanlı zbırakma burda....

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı canım ama inş. tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun :Saruboceq:
benimde temennim bu inşallah gerek kalmaz...7 yıllık evliyim yaşta 29.. 4 yıl korundum.. 3 yıldır uğraşıyorum... sorun açıklanamayan infertilite..yani sorun yok aslında ama... sonuçta yaş 29 ilerde birde farklı farklı sorunlar çıkar... genç anne olmak istiyorum..umarım her şey yolunde gider... sizleri haberdar ederimm canlarım görüşmek üzere.. sakın unutmayın beni ha.....:a015:

Amin canım, inş. hayırlı haberlerle gelirsin, bu ay olmazsa da sakın üzülme, Bu topiz Temmuzda ışık saçıcak :teytey::teytey:
kızlar benimde adetime 2 gün kaldı. hayırlı sonuçlar alırız insallah. bugün test aldım yarın sabah dayanamayıp denerim. eğer olumlu sonuç alırsam yazarım kızlar. Allah herseyi gönlümüze göre versin amin

Back
X