:):):) onlar bu işi kolay sanıyolar gitsinde uğraşsın bencede :)
:))))))) bencedeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):):) onlar bu işi kolay sanıyolar gitsinde uğraşsın bencede :)
günaydın şekerim benim 21 yada 22 ağustos adet tarihim bakalım hiç umudum yok ama bekliyoruz zaten düzenli bi çalışma olmadı...daha yeni karar verdik olmasına bundan öncekide 10.ayda olmuştu![]()
Gülüm sanırım öğretmensin!Yaz tatilinde olduğumuz için çalıştığın ilde olup olmaman önemli değil.İl ya da ilçe milli eğitime gidp rahatlıkla sevkini alabilirsin!
Ama yine de upraşmak istemiyorum diyorsan;25-35 arası değiştiğini söylüyorlardı!
sağol canıma.s. açıkçası milli eğitime gidip uğraşmak istemediğim için sordum.Dün özel hastahanede sordum tahlil 35miş.Pazatesi gününe kadar bekleyeceğim.Beklmeside ne zormuş:tomato:.Kasıklarımda hep bi ağrı var ha şimdi adet olacağım deyip duruyorumSanki göğüslerimde çok şişmiş gibi geldi bana bu ay.Hamişmiyim :CüvCüv:acaba ya
Bu gidişle zaten kendi kendimi hamiş yapacamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benımde 4 gun var ama hamıle olmadıgıma emınım cunku hıcbır belırtım yok yanı her ay olan seyler var suan karın agırısına benzer kasıklarımla beraber tuhaf bır agrı ve gögüs acısı baska bısey yok ama bunlar zaten bende hep olan seyler cok canım sıkkın cokkkk 32 aydır beklıyorum ve her ay aynı duyguyu yasıyorum nasıl olcak,nasıl yapcam,nasıl basa cıkıcam,nasıl kendıme aklıma bedenıme sahıp cıkıcam bılemıyorum cok doluyum hemde cokkk.....
inşallah hamilesindir canımcım yaaa aman bizim çektiğimiz ne bu böyle yaaa amannnnnnnnn allah bize sabır versin bir de bebiş versin hayırlısıylaa :Saruboceq:
selam kızlar benimde adetimden 2 gün geçiyor ama test yapamıyom nedense korkuyom isteyerekte olcak ama yinede yapamıyom oğlum 4 yaşında 4 seneden sonra nasıl olcak bilmiyom kafamçokkarıştı
İnşallah canım.Burda bekleyen herkes hamiştir:CüvCüv:
canım inşallah hamilesindir herkes belirti yaşıycak diye bişey yokki ayrıca belirtiler çoğunlukla muhtemel regli tarihinden sonra oluyor yani şimdiden canını sıkma tatlım inşallah allahım hepimize hayırlısını nasip eder :Saruboceq:
ınsallah canım ama dıyorum ya 32 aydır bebek ıcın ugrasıyoruz ve bu zaman kadar farklı hıcbır belırtı olmadı hep aynı seyler kısmet bakalım, Allahım ısteyen herkese versın ınsallah
sağol canıma.s. açıkçası milli eğitime gidip uğraşmak istemediğim için sordum.Dün özel hastahanede sordum tahlil 35miş.Pazatesi gününe kadar bekleyeceğim.Beklmeside ne zormuş:tomato:.Kasıklarımda hep bi ağrı var ha şimdi adet olacağım deyip duruyorumSanki göğüslerimde çok şişmiş gibi geldi bana bu ay.Hamişmiyim :CüvCüv:acaba ya
Bu gidişle zaten kendi kendimi hamiş yapacamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gunaydın kızlar ben hastalandım bıle ben gunum gecer test yaparım dıye dusunurken 1 gune rken geldı offf sevınsemı uzulsemmı bılemıyorum, hastalanmama uzuldum bebıs olmadıgı ıcın, bıde sevınıyorum hastalandım dıye en azından yumurtlama gıbı bı sorunum olmadıgını anlıyorum ama ıste ne bıleyım ya, su sebebesız bebeısın olmaması cok kotu ya allah yardımcımız olsun....