arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

günaydın şekerim benim 21 yada 22 ağustos adet tarihim bakalım hiç umudum yok ama bekliyoruz zaten düzenli bi çalışma olmadı...daha yeni karar verdik olmasına bundan öncekide 10.ayda olmuştu :(

Umarım ikinci çok bekletmez sizi... 10 ay da kısa bir süre değil hani :S

slm kızlar dun adetım basladı yogun ve sancılı normalde benım hep ılk gun ne agrım olur nede kanamam fazla olurdu ama tam tersı oldu kanamam cok oldu agrı dehset cok oldu bugun bıle aynı ama kanamam azaldı normalmı

Kızlar benım adetıme 6 gÜn var 3-4 gÜnde sÜreklı mıde bulantım oluyor hamıle olsam bu kadar erken baŞlamaz deĞılmı bulantılar

Bende 3 yıldır bekleyenlerdenim :umursamaz: geçen ay rahim filmi çektirdim ümidim yok ama benimde regl tarihim 19 ağustos gibi .Benimde bu ay çok fazla akıntım var iltihap oldum desem koku yok ağrı yok birtek bu var :roflol: işte en ufak birşey bile insanı umutlandırıyo ama adetim gelecek biliyom

nurcancım psikolojikte olabilir mide bulantısı bildiğim kadarıyla 2 aylıkken başlıyo .ınşallah hamilesindir canım

Raabim tüm isteyenleri daha fazla bekletmeden cennet kokularını versin inş. :Saruboceq:

benımde 4 gun var ama hamıle olmadıgıma emınım cunku hıcbır belırtım yok yanı her ay olan seyler var suan karın agırısına benzer kasıklarımla beraber tuhaf bır agrı ve gögüs acısı baska bısey yok ama bunlar zaten bende hep olan seyler cok canım sıkkın cokkkk 32 aydır beklıyorum ve her ay aynı duyguyu yasıyorum nasıl olcak,nasıl yapcam,nasıl basa cıkıcam,nasıl kendıme aklıma bedenıme sahıp cıkıcam bılemıyorum cok doluyum hemde cokkk.....

Gülüm sanırım öğretmensin!Yaz tatilinde olduğumuz için çalıştığın ilde olup olmaman önemli değil.İl ya da ilçe milli eğitime gidp rahatlıkla sevkini alabilirsin!

Ama yine de upraşmak istemiyorum diyorsan;25-35 arası değiştiğini söylüyorlardı!

sağol canıma.s. açıkçası milli eğitime gidip uğraşmak istemediğim için sordum.Dün özel hastahanede sordum tahlil 35miş.Pazatesi gününe kadar bekleyeceğim.Beklmeside ne zormuş:tomato:.Kasıklarımda hep bi ağrı var ha şimdi adet olacağım deyip duruyorumSanki göğüslerimde çok şişmiş gibi geldi bana bu ay.Hamişmiyim :CüvCüv:acaba ya

Bu gidişle zaten kendi kendimi hamiş yapacamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol canıma.s. açıkçası milli eğitime gidip uğraşmak istemediğim için sordum.Dün özel hastahanede sordum tahlil 35miş.Pazatesi gününe kadar bekleyeceğim.Beklmeside ne zormuş:tomato:.Kasıklarımda hep bi ağrı var ha şimdi adet olacağım deyip duruyorumSanki göğüslerimde çok şişmiş gibi geldi bana bu ay.Hamişmiyim :CüvCüv:acaba ya

Bu gidişle zaten kendi kendimi hamiş yapacamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

inşallah hamilesindir canımcım yaaa aman bizim çektiğimiz ne bu böyle yaaa amannnnnnnnn allah bize sabır versin bir de bebiş versin hayırlısıylaa :Saruboceq:

benımde 4 gun var ama hamıle olmadıgıma emınım cunku hıcbır belırtım yok yanı her ay olan seyler var suan karın agırısına benzer kasıklarımla beraber tuhaf bır agrı ve gögüs acısı baska bısey yok ama bunlar zaten bende hep olan seyler cok canım sıkkın cokkkk 32 aydır beklıyorum ve her ay aynı duyguyu yasıyorum nasıl olcak,nasıl yapcam,nasıl basa cıkıcam,nasıl kendıme aklıma bedenıme sahıp cıkıcam bılemıyorum cok doluyum hemde cokkk.....

canım inşallah hamilesindir herkes belirti yaşıycak diye bişey yokki ayrıca belirtiler çoğunlukla muhtemel regli tarihinden sonra oluyor yani şimdiden canını sıkma tatlım inşallah allahım hepimize hayırlısını nasip eder :Saruboceq:

selam kızlar benimde adetimden 2 gün geçiyor ama test yapamıyom nedense korkuyom isteyerekte olcak ama yinede yapamıyom oğlum 4 yaşında 4 seneden sonra nasıl olcak bilmiyom kafamçokkarıştı

bu arada hiç bi belirti yok benim zaten adet oluğum zamanda bi bakardımki olmuşum hiç belirti olmazdı şimdi hiç bilmiyom

selam kızlar benimde adetimden 2 gün geçiyor ama test yapamıyom nedense korkuyom isteyerekte olcak ama yinede yapamıyom oğlum 4 yaşında 4 seneden sonra nasıl olcak bilmiyom kafamçokkarıştı

ay canım benimmm yapsan aslında en azından kurtulursun hamişmiyim değilmiyim diye düşünmekten yinede sen bilirsin ben valla beş gün reglime şimdiden başladım yapmayaaaa kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım.Burda bekleyen herkes hamiştir:CüvCüv:

inşallah canım inşlalahhh :Saruboceq:

canım inşallah hamilesindir herkes belirti yaşıycak diye bişey yokki ayrıca belirtiler çoğunlukla muhtemel regli tarihinden sonra oluyor yani şimdiden canını sıkma tatlım inşallah allahım hepimize hayırlısını nasip eder :Saruboceq:

ınsallah canım ama dıyorum ya 32 aydır bebek ıcın ugrasıyoruz ve bu zaman kadar farklı hıcbır belırtı olmadı hep aynı seyler kısmet bakalım, Allahım ısteyen herkese versın ınsallah

ınsallah canım ama dıyorum ya 32 aydır bebek ıcın ugrasıyoruz ve bu zaman kadar farklı hıcbır belırtı olmadı hep aynı seyler kısmet bakalım, Allahım ısteyen herkese versın ınsallah

aminnn canım aminnnnnnn
kolay değil işte allahım bize sabır versin canım :Saruboceq:

Sakın öyle kendini kaptırma çünkü boş gebeliklerin çoğu anne adayının kendini hamile sanmasına paralel olarak beynin gönderdiği sinyallerin rahimi etkilemesi ve bir boş bir kese oluşturmasıyla meydana geliyor.Eminim öyle bir dayatman yoktur vüuduna ama yine de söylemek istedim.Aman dikkat et!

Pazartesiye de çok bişey kalmamış;erken gebelik testi al yap istersen ben alıp yaptım negatif çıktı.Şimdi yarın kuzu kuzu regl olmayı bekliyorum.Kafadaki soru işaretlerinin gitmesi kadar güzel bişey olamaz.

gunaydın kızlar ben hastalandım bıle ben gunum gecer test yaparım dıye dusunurken 1 gune rken geldı offf sevınsemı uzulsemmı bılemıyorum, hastalanmama uzuldum bebıs olmadıgı ıcın, bıde sevınıyorum hastalandım dıye en azından yumurtlama gıbı bı sorunum olmadıgını anlıyorum ama ıste ne bıleyım ya, su sebebesız bebeısın olmaması cok kotu ya allah yardımcımız olsun....

gunaydın kızlar ben hastalandım bıle ben gunum gecer test yaparım dıye dusunurken 1 gune rken geldı offf sevınsemı uzulsemmı bılemıyorum, hastalanmama uzuldum bebıs olmadıgı ıcın, bıde sevınıyorum hastalandım dıye en azından yumurtlama gıbı bı sorunum olmadıgını anlıyorum ama ıste ne bıleyım ya, su sebebesız bebeısın olmaması cok kotu ya allah yardımcımız olsun....

merhaba canım hayırlısı olsun tatlım ya üzüldüm ama dediğin çok doğru düzenli regli olmakta bir lütüf en azından şansımız regli olabildiğimiz sürece devam ediyor tatlım inşallah bu ay olucak inşallahhh

benim de 4 günüm var kızlar..midem bulanıyo sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ağrı var..başım ağrıyo umarım hamileyimdir..sizce olma ihtimalim yüksek mi????kaydirigubbakcemile2

Back