- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benimde 5 gün kaldı geçen aya göre göğüslerim de acı var 2,3 aydır göğüslerimde ağrı olmadan belirti yokken hastalandım buay da sol göğsüm şiş kocaman sağdakiokadar değil allahın emri buayda gelecek zati de bakalım başka belirtim yok sık idrara çıkıyorum işte
kızlar size bişey soracam ben gene test yaptım gene çift çizgi koştum kan testine ama 0.24 çıktı bu ne ya hani idrarda çıkınca kesin kandada çıkardı nereye kadar güvenecez bu testlere ya
yok canım ya artık idrar testine güven yok bir de testi yaptım ya hemen 1 dk sonra çıktı silik milik de değildi ha ben anlamadım bişey bu işten ya bu arada adet oldum ama öyle lekekenme tarzında normalde 2-3 gün olurdum şimdi 4gün falan oldum dünden beri de midem bulanıp duruyor bu durumda olan arkadaşlar varsa ne olur yardım eetsin artık idrar testine güvenim kalmadı ama kandada çıkmayınca moralim bozuldu 4 tane test yaptım 4ünde de var çizgi ama kanda yok işte testlerde mi hata var ama dedim ama 4 farklı marka test aldım yaptım 4üde mi hatalı şimdi kızlar
canım bence bir kac gun daha bekle tekrar test yaptır inşallah melegin vardır :Saruboceq: testin hadi biri hatalı cıktı dördunde nasıl olurki anlayamadım ben o kadar test yapıyorum hic bende hatalı bile olsa cıkmadı ikinci cizgi
ya ben de anlamadım canım ya kan testinde de değer 0.24 çıktı hiç bişey anlamadım nasıl bir iş bu ya acaba 2-3 gün sonra kanda tekrar baktırsam bişeyler olur mu yoksa başka bir yerde mi baktırsam bu hastaneyi pek gözüm tutumadı testtte yanlış çıkma olayı oalbilir mi
bugün adet olmam gereken gündü normalde ama kırmızı kartı bugünlük görmedim.. fisfisfis hala daha sadece göğüslerim şiş onun harici hiçbir adet belirtim yok ya bir de bacaklarım ayak bileklerim şişiyor acayip de halsizim sanırım sıcaklardan... bir de iştahım acayip açıldı nedendir bilinmez... bugün de zor tuttum kendimi test almamak için, en az 5 gün geciksin öyle yapıcam tabi o kadar gecikirse :Saruboceq:
5-6 günüm var reglime ve hiç bir belirti yok.Böylesi daha kötü.Geçen ay çok zor regl olmuştum yine aynısını yaşamam inş.
bugün adet olmam gereken gündü normalde ama kırmızı kartı bugünlük görmedim.. fisfisfis hala daha sadece göğüslerim şiş onun harici hiçbir adet belirtim yok ya bir de bacaklarım ayak bileklerim şişiyor acayip de halsizim sanırım sıcaklardan... bir de iştahım acayip açıldı nedendir bilinmez... bugün de zor tuttum kendimi test almamak için, en az 5 gün geciksin öyle yapıcam tabi o kadar gecikirse :Saruboceq:
bende öyle uzun bir gecikmeden sonra olmustum acayip stres olmustum canım a.s
inşallah kırmızı kart görmesinde hamilesindir canım :Saruboceq:
Canım umarım düzene girer reglim.Evet çok sinir edici bir durum ....
Biraz daha bekle inş. hamilesindir :)
inşallah kırmızı kart görmesinde hamilesindir canım :Saruboceq:
inşallah arkadaşlar yaa inşallah.. kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum yine de o moral bozukluğunu tekrar yaşamamak için ama ne kadar istediğimi de bir siz anlayabilirsiniz sanırım... inşallah hepimiz hamileyizdir :CüvCüv: