• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

rufeyda serra bence sen hamişsin cnm
soylenen butun belırtiler var valla
hadi hayırlısı :Saruboceq:
darısıda bisim basımıza :ecrin_bebek:

rufeyda serra bence sen hamişsin cnm
soylenen butun belırtiler var valla
hadi hayırlısı :Saruboceq:
darısıda bisim basımıza :ecrin_bebek:

inşallah canım ya
bu ay çörekotu bal ve tarçın karışımını kullandım 12 gün kadar inşallah işe yaramiştir inşallah
aslında agustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz ama
bebişim gelsin de tatile filan gerek yok inşallah hamişimdir inşallahhhhhh

selam arkadaşlar.henüz bugün üye oldum.ve siteyi daha çok iyi inceleyemedim.bi sorum var tecrübeli gebelik geçirenlerden.1yıllık ewliyim henüz ve 4 aydır korunmuyoruz.neyse.adetim 19unda oldu ve 23ü gibi bitti.ama benimdaha yumurtlama zamanım gelmeden 3 gündür göğüslerim çok hassaslaştı.iç çamaşırı takıncayı bıraK takmadan da acıyor.bu basit bi belirti olabilir mi?adet günüm gelse bi an önce rahatlıycam.ozamn test güvenilirlii war.peki ya şimdi?daha adeti 11gün öce gördüm.yaklaşık 35günde bi göryorum daha da war bu tip arılarımın başlamasına adet öncesi...sizden yorum bilgi bekliyorum.açıklayıcı bi şekilde çok mutlu olurum...

kızlar hepinize iyi akşamlar hani size demiştim ya testi aldım evde sabah yaptım ama işe yetişmem gerekiyordu bıraktım .çıktım akşam eve geldiğimde silik çizgi vardı ertesi günü hastalandım ama anlayamadım bu hastalık çok garipti çok sancılı çok koyu bir anlam veremedi sanırım gene test bozuktu benim ama gögüslerin şişi daha inmedi bakalım hayırlısı kasık ağrılarım da devam bir de gece uykusu haram oldu bana ya sabaha kadar balkon kuşu gibi oturuyorum balkonda hava da çok sıcak buralarda ne yapacağımı şaşırdım sizce ne olabilir ya kafayı yicem hala ağrılarım devam ediyormafoldumben

kızlar bir de benim adetim iki yada 3 gün sürerdi şimdi 4. gün ve hala devam ayrıca akıntı da geliyor adetle birlikte acaba ben bir doktora mı gitsem kesin var bişey sanki

arkadaslar selam bu dediginiz belirtilerin hepsini ben heray yasiyorum inanin hepsi psikolojik artik öyle biryer etmiski beynimize bu hamilelik olayi sözde benim bu ay kasiklarimda agri vardi gögüslermde agri vardi halsizlik vardi sürekli uyuma vardi atesim yüksekti akintim vardi ama noldu kocaman bir hic gene tesrif etti bizim misafir belki inanmiycaksiniz ama ben bazen cok kötü hastalaniyorum katlanilmasi zor acilar cektigim halde bir agri kesici bile icmiyorum belki hamileysem bebegime zarari olmasin diye ama ama iste genede rabbim hayirlisini nasip etsin size tavsiyem belirtilere fazla takilmayin nezamanki testte iki cizgiyi gördünüzmü ozaman hamile oldugunuza inanin sevgiyle kalinturkbayragiturkbayragiturkbayragi

arkadaslar selam bu dediginiz belirtilerin hepsini ben heray yasiyorum inanin hepsi psikolojik artik öyle biryer etmiski beynimize bu hamilelik olayi sözde benim bu ay kasiklarimda agri vardi gögüslermde agri vardi halsizlik vardi sürekli uyuma vardi atesim yüksekti akintim vardi ama noldu kocaman bir hic gene tesrif etti bizim misafir belki inanmiycaksiniz ama ben bazen cok kötü hastalaniyorum katlanilmasi zor acilar cektigim halde bir agri kesici bile icmiyorum belki hamileysem bebegime zarari olmasin diye ama ama iste genede rabbim hayirlisini nasip etsin size tavsiyem belirtilere fazla takilmayin nezamanki testte iki cizgiyi gördünüzmü ozaman hamile oldugunuza inanin sevgiyle kalinturkbayragiturkbayragiturkbayragi

doğru söylüyorsun valla arkadaşım insan kendini dinleye dinleye herşeyi hamileliğe yormaya başlıyor bir yerden sonra bende de durum farklı değil ya kaydirigubbakcemile3 mesela bu aralar sıcak ve havadaki nem yüzünden çok çabuk yoruluyorum hiç gücüm yok ama illa hamileliğe yormaya çalışıyorum, hatta bugün eczanenin önünden geçerken acaba dedim bir test alsam mı gecikirse adetim yaparım diye ama kendimi biliyorum aldığım gibi yapacam testi :utangac: kendi kendimi zorla ikna ettim en azından adetin birkaç gün gecikene kadar beklemek konusunda yerimseniben bakalım benim bugün adet olmam gerekiyor normalde gelecek mi gününde bakacağım... Hala daha sadece göğüslerimde şişkinlik var, bir de bugün otobüste midem ağzıma geldi birkaç sefer ama ne bel ne kasık ağrısı henüz yok kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum geçen ay yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamamak için, o yüzden hayırlısı diyorum.....

arkadaşlar merhabaaaa......
sizlere bir sorum olcak lütfen beni aydınlatın ben 15 haziranda adet oldum 18 inde bitti....eşimle 24-28 haziran arası ilişkiye girdik ben yumurtlama döneminden anlamıyorum 2 senelik evliyim 4 aydır cocuk sahibi olmak istiyorum ama bugun bende soguk terlemelr baş dönmesi dalgınlık bel agrısı baş agrısı gibi belirtiler olmaya başladı....bu belirsizlik beni cldırtacak ltf bana yardım edinnnnnn

benım bi gunum kaldı arkadaslar :sinifsinif:

Tulaykrt arkadasım
bence cok umıtlenme ilk etapta bekle adetinin günü 1 hafta 10 gün geçsin sonra hemen bi test yaparsın
istersen önceki sayfaları oku butun arkadaslarımızın umutla psikolojik olarak okudugumuz belirtileri taşıdığımızı düşünmemizi ve daha sonra hayl kırıklıgı yasamamızı ....
ben artık stres yapmayacağım

insallah canım
insallah seninde belirtilerin hamışlik belirtisidir:Saruboceq:
ama stres yapma günün gecmesini bekle

kızlar son 6 günümmmm... ama belirtim yokkkkk... normal mi? önceden belirti olmadan da hamile kalınabiliniyor mu? 6 gün sayan varrrrrrr mı?

merhaba ... benım de son 5 gunum .. aslında 27 veya 28 . gunde bır olurum ama gecen ay 30 oldu .. bugun adetımın 25. gunu ... sadece cok yogun beyaz akıntım var ... goguslerımde şişlık yok . ara ara kasıklarımda . batma var ..oldukca kuvvetlı ...gecen ay da son beş gun burdaydım ama sonuç negatıftı.... iinşallah olur... benım ve herkesın ...

kızlar benimde 5 gün kaldı geçen aya göre göğüslerim de acı var 2,3 aydır göğüslerimde ağrı olmadan belirti yokken hastalandım buay da sol göğsüm şiş kocaman sağdakiokadar değil allahın emri buayda gelecek zati de bakalım başka belirtim yok sık idrara çıkıyorum işte

Back