• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

aslında şu anda ki akıntıda değilde akıntı varmış gibi bir sıcaklık hissediyorum.bu nedir sizce yaaaaa.????adetten önce böle yaparmıydı unuttum bildiklerimi valla....

aslında şu anda ki akıntıda değilde akıntı varmış gibi bir sıcaklık hissediyorum.bu nedir sizce yaaaaa.????adetten önce böle yaparmıydı unuttum bildiklerimi valla....

ya aynen evvelki gün kupkuruydum ama dünden beri sanki akıntım varmış gibi hissediyorum ama ne gelen var ne giden nedir ben de anlayamadım hep böyle mi oluyordu inan benim de kafam durdu :uhm:

yahuuu kimsecikler yokmuuu....o kadar sayfa yapılmış kızlarrr nerdesiniz...şu toylara bi bakın huuuuuuuuuuuuuuu............

ben üc temmuzda bekliyordum benim kirmiziyi acele etti bugün biraz lekeledi cok üzgünüm cok agladim bu ayda umutluydum ama kismet degilmis:çok üzgünüm:

ve bu ay ovulasyon testi kulladım heyecandan duramıyorum test aldım ama yapamıyorum..

14-15 inde gülen yüz çıktı yumurtlama günümdü. üzerine 14 sayınca dün olmad bugün regl tarihim

ben varım 5 temmuz günüm ama meraktan çatlamak üzereyim yadelikafadulden

benimde 5 temmuz ben bugün alıp yaptım çünkü ilaç siparişi vercektim silik de olsa bişey çıkarsa sipariş vermiyim diye negatif çıktı ben de verdim siparişi bakalım o bitkilerden sonra bişi olcak mı bu bekleyiş nereye kadar kızlra inşallah mezara kadar değildir.ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama tedadviye başlayalı daha 8 ay filan oldu

benimde 4 temmuzda olmam gerekiyor acaba kan tahlili yaptirsam mi kararsiz kaldim yaa

Ekranlarr Tebrik ederim seniiii
allah saglıklı bı sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım :nazar:
darısıda bizim başımızaa
benimde 2 gunum kaldı :Saruboceq:

bugün gecikeli 3.günnn....

normalde sabah kalktığımda pat die gelirdi.sabah kalktım bekledim gelen giden yok...

napim şimdi kızlar test alıp yapsammı acaba.yoksa 1-2 gün daha beklesemmi...

arkadaşlar asılnda benim 27-28 haziranda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. sabah kaltım ve test yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapsam biraz beklesemmi yoksa doktoramı gitsem

Back