arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arkadaşlar asılnda benim 27-28 haziranda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. sabah kaltım ve test yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapsam biraz beklesemmi yoksa doktoramı gitsem

benim gibii..belirtilerin nedir günce?varsa hissettiğin bişiler kan yaptır istersen..

bizde de cesaret vermiş olursun...

aslında çokbi belirti yok bi ara hafifçe sol taraf kasık bölgem ağrıdı ama artık oda ağrımıyo bulantım felan yok yani bi belirti göremiyorum. zaten ilk bebek olacak eğer hamileysem

adetime 7 gün var ve gögüslerimde şişkinlikten başka bir belirtim yok off bu 7 gün geçmez artık....
adetine 7 gün olan var mı başka sizin belirtileriniz neler?

selam dılaycım benım adetıme 6 gun kaldı
bende sabırsızlıkla beklıyorum gunumun gelmesını benım belırtılerım ıkı gundur uykuya yenık dusuyorum arasıra kasıklarıma kramp gırıyor yumurtlama gunumden sonra goguslerım baya agrıyordu ama sımdı o kadar yok goguslerımde kasıntı var bız 3 aydır korunmuyoruz bakalım hayırlısı meleklerımızı ne zaman kucagımıza alacagız allahım tez zamanda aldırmayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

canikom38 bende de halsizlik çok fazla ama o demir eksikliğinden onu biliyorum gögüslerimde ki hassaiyet git gide azalıyor galiba bu ay olmadı...

kızlar benimde 5 günüm kaldı mideme dogru acayip bir baskı var sanki
acaba hamilelik belirtisi olabilirmi yaaaa
bide nefes alırken zorlanıyorum nedense

bız 3 aydır korunmuyoruz 1 senelık evlıyım valla belırtı takıp atmekten bı hal oldum nerem agrısa acebamı der oldum ama bu ay baya halsızım bu 5 6 gun gecermı aceba hayırlısı bekleyıp gorecegım test fılan yapmıycam gecen ay 1 gun gectı test almaya gıdecektım bı baktım kırmızı kart tabı hayal kırıklıgı sanırım kafama cok takıyorum

bende kesinlikle adet günümden önce test falan yapmayacağım çünkü insanın morali gerçekten çok bozuluyor.

evet buradakı cogu yazıları okudum hep hayal kırıklıgı var gb oyuzden ıstemıyorum gelecekse sürprız olarak gelsın

bende kesinlikle adet günümden önce test falan yapmayacağım çünkü insanın morali gerçekten çok bozuluyor.

benim 16. ayım kızlar
önceleri daha günüm gelmeden test yapıyodum ve çok üzülüyodum
artık alıştım tabi yine üzülüyorum ama
günümü bekliyorum en azından
Rabbim dahada çok bekletmez inşalahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…