arkadaşlar asılnda benim 27-28 haziranda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. sabah kaltım ve test yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapsam biraz beklesemmi yoksa doktoramı gitsem
aslında çokbi belirti yok bi ara hafifçe sol taraf kasık bölgem ağrıdı ama artık oda ağrımıyo bulantım felan yok yani bi belirti göremiyorum. zaten ilk bebek olacak eğer hamileysem
kızlar benimde 5 günüm kaldı mideme dogru acayip bir baskı var sanki
acaba hamilelik belirtisi olabilirmi yaaaa
bide nefes alırken zorlanıyorum nedense
ınsallah olur ümidimizi kaybetmememız lazım dılaycım sen ne zamandan berı bebek ıcın ugrasıyorsun
canım başka belirtilerin neler? benim de 7 gün var
çok sağol. sen ne zamandır düşünüyorsuncanım benım cok gecmıs olsun ınsallah bu denemenızde olur duaarım senınle burdakı herkezle
sürekli bir agırlık var üstümde ara ara başım dönüyo gözlerim kararıyor
inşallah hamişimmdir ya inşallah
hepimiz hamişizdir inşalahhhhhh
evet hamile olabilirsin çünkü benim hiç böyle belirtilerim yokkkkkk ....
bende kesinlikle adet günümden önce test falan yapmayacağım çünkü insanın morali gerçekten çok bozuluyor.bız 3 aydır korunmuyoruz 1 senelık evlıyım valla belırtı takıp atmekten bı hal oldum nerem agrısa acebamı der oldum ama bu ay baya halsızım bu 5 6 gun gecermı aceba hayırlısı bekleyıp gorecegım test fılan yapmıycam gecen ay 1 gun gectı test almaya gıdecektım bı baktım kırmızı kart tabı hayal kırıklıgı sanırım kafama cok takıyorum
bız 3 aydır korunmuyoruz 1 senelık evlıyım valla belırtı takıp atmekten bı hal oldum nerem agrısa acebamı der oldum ama bu ay baya halsızım bu 5 6 gun gecermı aceba hayırlısı bekleyıp gorecegım test fılan yapmıycam gecen ay 1 gun gectı test almaya gıdecektım bı baktım kırmızı kart tabı hayal kırıklıgı sanırım kafama cok takıyorum
bende kesinlikle adet günümden önce test falan yapmayacağım çünkü insanın morali gerçekten çok bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?