• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

amin canim bütün dualarim sizinle olacak buna emin olabilirsiniz allah herkese bu mutlulugu yasatsin ben hamile kaldiysam herkes kair

selam arkadasım tebrık ederım emınım cok mutlusundur bende son 6 gunu sayıyorum bakalım hayırlısı belırtılerınden bahsedermısın neler yasadın bu dönemde ayrıca allahım kucagına aldırmayı nasıp etsın darısı tum ısteyenlerın ve benım basıda bızımde bu ücüncü denememız

benim belirtilerim normal aybasi belirtisi gibiydi sonra kasik sancilari sol tarafimda daha cok. gögüslerimin acisi hic bitmedi daha anca anca migde eksimelerim basladi bide gecen aksam durduk yere salgam suyu cekti kocacigim dün geitrdi valla bi iciste yarim sise acili salgam suyunu ictim insallah bu duygulari sizlerde yasarsiniz

benim belirtilerim normal aybasi belirtisi gibiydi sonra kasik sancilari sol tarafimda daha cok. gögüslerimin acisi hic bitmedi daha anca anca migde eksimelerim basladi bide gecen aksam durduk yere salgam suyu cekti kocacigim dün geitrdi valla bi iciste yarim sise acili salgam suyunu ictim insallah bu duygulari sizlerde yasarsiniz

CANIM ÇOK TBERİK EDİYORUM SENİ...İNŞALLAH ALLAHIM BİZEDE YAŞAMAYI NASİP EDER..ALLAHIM SAĞLIKLI BİŞEKİLDE KUCAPĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH...:Saruboceq: :CüvCüv:

yaww arkadaşlar ebnim 2 taraflı sancım devam ediyo günün büyük bir çoğunluğunda.ve dünden itibarende akıntı başladı.düne kadar aksine kuruluk vardı.kasıklarım ağrıyor bacaklarımda ayrıca.idrarım koyu renk.

dün gelmesi gereken adet dünde gelmedi bugünde...bi sıcaklık hissediyorum,bakıyorum hemen ama yok bişi.kızlar sizce test alıp yapsammı....

yaww arkadaşlar ebnim 2 taraflı sancım devam ediyo günün büyük bir çoğunluğunda.ve dünden itibarende akıntı başladı.düne kadar aksine kuruluk vardı.kasıklarım ağrıyor bacaklarımda ayrıca.idrarım koyu renk.

dün gelmesi gereken adet dünde gelmedi bugünde...bi sıcaklık hissediyorum,bakıyorum hemen ama yok bişi.kızlar sizce test alıp yapsammı....

umarım hamilesindir arkadaşım ama bence çok acele etme birkaç gün daha geçsin o zaman daha net çıkar sonuç gibime geliyor...

benim de normalde 1 temmuzda olmam gerekiyor ama göğüslerimde hafif bir dolgunlaşma harici hiçbir belirti yok belim inanılmaz ağrıyor günlerdir ama nedenini biliyorum ters bir hareket yaptım ondan :1no2: sürekli elim belimde geziyorum ağrıdan kendimi hamile moduna soktum iyi mi kaydirigubbakcemile3

Nasil hissediyorsun kendini?
İnş. hamişsindir.
Şu an kendimi iyi hisediyorum.Bel ağrım falan azaldı ama kasıklarda hafif ağrılar oluyor arabir.İnşallah hamişimdir.Bekliyorum bakalım.Hepimize hayırlısı.

ben adetlendim öbürki aya kaldi sevilcim,insallah sen hamissindir:CüvCüv:
Teşekkür edeim canım inşallah sen de öbürki ay hamile kalırsın da bizi sevindirirsin.Anne olmak çok güzel hepimize bu duyquyu doyasıya yaşamayı dilerim.

Back