Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar benim de gunume 1 gun kaldi.Bakalim ne olucak?
üzülme canım gec geldigi zman daha kötü oluyor insan :teselli: gelecek ay guzel haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:
benimde günüme dört gün var gögus agrim ve kasiklarimda batmalar var bekliycez bakalim
kizlar birazdan doktora gidiyorum insallah sevincli haberlerle dönerim bana dua edin ne olur
Kızzzzzlllllllaaaaaarrrrrr haaaammmmmmııııııllllleeeeeeyyyyyııııııım
Kızzzzzlllllllaaaaaarrrrrr haaaammmmmmııııııllllleeeeeeyyyyyııııııım
kizlar birazdan doktora gidiyorum insallah sevincli haberlerle dönerim bana dua edin ne olur
benim belirtilerim normal aybasi belirtisi gibiydi sonra kasik sancilari sol tarafimda daha cok. gögüslerimin acisi hic bitmedi daha anca anca migde eksimelerim basladi bide gecen aksam durduk yere salgam suyu cekti kocacigim dün geitrdi valla bi iciste yarim sise acili salgam suyunu ictim insallah bu duygulari sizlerde yasarsiniz
yaww arkadaşlar ebnim 2 taraflı sancım devam ediyo günün büyük bir çoğunluğunda.ve dünden itibarende akıntı başladı.düne kadar aksine kuruluk vardı.kasıklarım ağrıyor bacaklarımda ayrıca.idrarım koyu renk.
dün gelmesi gereken adet dünde gelmedi bugünde...bi sıcaklık hissediyorum,bakıyorum hemen ama yok bişi.kızlar sizce test alıp yapsammı....
Şu an kendimi iyi hisediyorum.Bel ağrım falan azaldı ama kasıklarda hafif ağrılar oluyor arabir.İnşallah hamişimdir.Bekliyorum bakalım.Hepimize hayırlısı.Nasil hissediyorsun kendini?
İnş. hamişsindir.
Teşekkür edeim canım inşallah sen de öbürki ay hamile kalırsın da bizi sevindirirsin.Anne olmak çok güzel hepimize bu duyquyu doyasıya yaşamayı dilerim.ben adetlendim öbürki aya kaldi sevilcim,insallah sen hamissindir:CüvCüv: