Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay 6. ayımız sizler ne kadardır deniyosunuz?
evet canım yaa...şimdide karnım kaşınmaya başladı allahım yarabbimmm.....
geçen hamileliğimde böle olmuştu yolmuşum karnımı kaşırken..
ama düşürdüm o ayrı mafoldumben
şimdi bunlar psikolojikmiiiiiii, değilmiiiiiiiiiiiiii çözemedim sanıyorum kiimsede kırmızıları görmeden çözemio..
son 2 gün takvime göre ama kendime salı çarşambaya kadar zaman verdim.ben burda olucam ve hep size yazıcamm :enbuyukkk:
kiz akilli nasil test yapmaya baslarsin da birakip gidersin sonuca bakmadan... ben olsam catlarim yolda hayatta gidemem... gec kalma pahasina da olsa... erken kalkip yapsaydin keske... yarin yine yap bari... bende merak ettim simdi
kızlar bugun günüm bende bişey yok ama akıntım çok hep ha şimdi hastalandım diyorum bakıyorum akıntıymış böyle kasıklarıma iğne batırıyorlar gibi bir ağrı var eğilip kalkarken kızlar ne bu ya hastalanayım artık hastalanayım da doktora gidecem çünkü
ha bir de unutmadan ben dün sabah test yapmıştım sabah ilk idrarla 3-5 dk bekledim sonra işe geç kalıyorum diye tahlili masanın üstüne koydum akşam eve bir geldim ikinci çizgi böyle belli belirsizdi ama 30 dk sonra test geçersiz diyor ya benim ki kesin 30 dk geçince çıkmıştır hadi hastalanayım ya
Nagişim günaydın,
Elifcim ben dedim sana sen hamişsin diye
Bak gör hamiş çıkıcaksın sen![]()