• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ilk ben cevaplıyayım.bizim düşükten sonraki ilk atış desem yeridir....

ama sonucu hepimizdeki gibi bilmiyoruz tabii..

geri sayımdayız.

kızlar ayrıca benimde hiç akıntım yok kupkuruyum.olurmu yani?olursa neden olur??

evet canım yaa...şimdide karnım kaşınmaya başladı allahım yarabbimmm.....

geçen hamileliğimde böle olmuştu yolmuşum karnımı kaşırken..

ama düşürdüm o ayrı mafoldumben

şimdi bunlar psikolojikmiiiiiii, değilmiiiiiiiiiiiiii çözemedim sanıyorum kiimsede kırmızıları görmeden çözemio..

son 2 gün takvime göre ama kendime salı çarşambaya kadar zaman verdim.ben burda olucam ve hep size yazıcamm :enbuyukkk:

inş canım yaa..güzel haberlerini bekliyoruz...şuan çok fazla bişey düşünme.çarşambaya kadar bekle bakalım.hakkında hayırlısı canımmmmmkaydirigubbakcemile5
inş allah ellerimizi boş bırakmaaz.şu mübarek günü suyu yüzü hürmetine....:Saruboceq:

kızlar bugun günüm bende bişey yok ama akıntım çok hep ha şimdi hastalandım diyorum bakıyorum akıntıymış böyle kasıklarıma iğne batırıyorlar gibi bir ağrı var eğilip kalkarken kızlar ne bu ya hastalanayım artık hastalanayım da doktora gidecem çünkü

ha bir de unutmadan ben dün sabah test yapmıştım sabah ilk idrarla 3-5 dk bekledim sonra işe geç kalıyorum diye tahlili masanın üstüne koydum akşam eve bir geldim ikinci çizgi böyle belli belirsizdi ama 30 dk sonra test geçersiz diyor ya benim ki kesin 30 dk geçince çıkmıştır hadi hastalanayım ya

kiz akilli nasil test yapmaya baslarsin da birakip gidersin sonuca bakmadan... ben olsam catlarim yolda hayatta gidemem... gec kalma pahasina da olsa... erken kalkip yapsaydin keske... yarin yine yap bari... bende merak ettim simdi

kiz akilli nasil test yapmaya baslarsin da birakip gidersin sonuca bakmadan... ben olsam catlarim yolda hayatta gidemem... gec kalma pahasina da olsa... erken kalkip yapsaydin keske... yarin yine yap bari... bende merak ettim simdi

ya ne bileyim iş yerinden aradılar panik yaptım çıktım ya kesin hatalıdır o test bence acaba diyom şimdi alıp yapsam çıkar mı yoksa illaha ilk idrarla mı olacak bir akıl verin kızlar

bencede biran önce yapta hangi idrar olursa olsun ,,illede sabahki idrar şart değil sanıyorumm çünkü hastaneye gitsek bugün gidin sabah gelinmi diyorlarr ??? ne bilim en azından bişey çıkıverirrr..

kızlar bugun günüm bende bişey yok ama akıntım çok hep ha şimdi hastalandım diyorum bakıyorum akıntıymış böyle kasıklarıma iğne batırıyorlar gibi bir ağrı var eğilip kalkarken kızlar ne bu ya hastalanayım artık hastalanayım da doktora gidecem çünkü

ha bir de unutmadan ben dün sabah test yapmıştım sabah ilk idrarla 3-5 dk bekledim sonra işe geç kalıyorum diye tahlili masanın üstüne koydum akşam eve bir geldim ikinci çizgi böyle belli belirsizdi ama 30 dk sonra test geçersiz diyor ya benim ki kesin 30 dk geçince çıkmıştır hadi hastalanayım ya

canım benim komşum vardı test yapmış tek çizgi buzdalabının üzerine atmış akşammı ertesi günmü bakmış çift çizgi meğer kadın hamileymiş doğurdu belki olabilir belli olmaz hadi inşallah canım hamişssindir:teytey::CüvCüv:

kıslar benımde 5 gunum var
psikolojikmi bilmiyorum ama
dun eve gıderken buzlukta haslanmıs nohutum var onu aksam yemek yaparım dıye dusunuyodum ve mıdem bulandı bırden :( bu sabahta işe gelırken kasabın onunden gectık yıne mıdem bulandı
karnımda çok şişti ama hastalanacagım zaman acaip şişerdi
bilemiyorum simdi bulantı psikolojikmi ?
bizim 8. ayımız bbekl beklerken
doktorumuz beklememız gerektıgını soyledı hersey normalmıs
olmazsa eylülde gidicem doktora tekrar

kızlar benimde adetime tam 10 gün var sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden anlayacabileceğim bir belirti var mı? sizlerin ki neler? paylaşırsanız sevinirim.

günaydın arkadaşlar benim de4 günüm var ayın 17 sinde çatlatma iğnesi olmuştum psikolojik mi bilmiyorum ama sol kaasığımda batmalar ve göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşti böyle belirtiler yaşayanlar var mı acaba umutlanmak istemiyorum ama yinede ya varsa diyorumkafamçokkarıştı

arzu85 benimde dün akşam kasığıma iğne batar gibi ağrılar girdi 1 dk falan sürdü sonra olmadı ama gögüslerimde bir şişkinlik var. adetime 10 gün var daha... bu kadar erken olur mu belirti bilemiyorum.

Back