arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arzu85 benimde dün akşam kasığıma iğne batar gibi ağrılar girdi 1 dk falan sürdü sonra olmadı ama gögüslerimde bir şişkinlik var. adetime 10 gün var daha... bu kadar erken olur mu belirti bilemiyorum.

canım bu belirtiler bendede yaklaşık 10 gündür var ben de anlamadım psikolojikte olabilir diye düşünüyorum artık bir an önce olsada bebişimiz bu sıkıntılardan kurtulsak

benim adetime 7 gün var kızlar ovulasyon tarihlerinde eşim 1 hafta keçiboynuzu içmişti daha ben de 1 hafta soğan kürü yapmıştım o yüzden çok ümidim yok ümitlerimi bi dahaki aya taşıcam bu ay da bişi olursa yine burda paylaşırım ama.

Benimde 1 hafta var reglime ama hiç bir belirti yok.Göğüslerde hassasiyet olurdu yok.Ama 1-2 sivilce çıktı.Şişiklikte pek yok gibi.Ben bu ay hamile olmadığımı bildiğim için regl lup tekrar çalışmalara başlamayı istiyorum.7 haziranda olmuştum ilk reglimi.Tahmini 5'i yada 7 sinde bekliyorum bakalım hayırlısı....

arkadaşlar reglime 1 gün var ama bende hiç belirti yok. yani ne gögüs şişligi ne bel agrısı arada azıcık karnım agrıyo bi kere de kasıgıma bıçak saplanır gibi oldu.
ama bu ilk denedigimiz ay bilmiyorum acaba hamile olabilir miyim ki?
çok belirgin bir belirti var mı??
meraktayım çokk inş. bebiş gelir:)

iyigeceler arkadaslar ben adet oldum bugün biraz üzüldüm ama kismet ama 2gün erken geldi adetim.bakalim öbür aya artik deneycez tekrarsenağlama

iyigeceler arkadaslar ben adet oldum bugün biraz üzüldüm ama kismet ama 2gün erken geldi adetim.bakalim öbür aya artik deneycez tekrarsenağlama

üzülme canım gec geldigi zman daha kötü oluyor insan :teselli: gelecek ay guzel haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:

kizlar benimde tam günümden 13 gün gecti kasiklarimda tam 16 gündür kramplar var ay basimin üstünden 9-10 gün gectikten sonra gögüs sancim gectigdi 12. gün gene basladi ama cok siddetli degil agzimin ici cok kuru ve asitli su icince tiskiniyorum meme uclarimin tam uclarinda kücük kücük beyaz birsürü noktacik olustu geceleri sol kasigimin üsütüne yatamiyorum acayip kramp yapiyor saga yatarsam yok ve sanki dün bazen bir iki kere seyreme hissetdim ama suan yemeklerden tiskinme yok sadece bazen migdem eksiyor ve cok cabuk yoruluyorum halsizlesiyorum nefes nefese kaliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Biz de 11 aydır bebek için uğraşıyoruz. Reglime 8 gün var. Bugün idrar testi yaptım (-) çıktı malesef. Benimde 7-8 gündür özellikle solda daha çok olmak üzere kasıklarda dogunluk ve ağrı, iştah artışı, iş yapınca nefes darlığı ve terlemem var. Normalde pek terlemeyen biriyim. Bi de geçenlerde bulaşık yıkarken midem çok bulandı, mutfaktan kaçtım. Bu ay nedense olacak gibi hissediyorum. Ama hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum. Tabi bi de idrar testim negatif. Kendi kendime hamile olmayabilirsin, dikkat et hayal kırıklığına uğrama diyorum ama bi bakıyorum gene hayallere dalmışım. Çift çizgiyi ben de görebilecek miyim, ne zaman göreceğim çok merak ediyorum. Rabbim inş. bir an önce gösterir. Hepimize inş.

İnşallah hamilesindir canım
Daha önce bu kadar gecikir miydi

benim böyle gecikmem olmadi simdiye kadar bakalim yarin yazarim insallah müjdeli haberimi sizlerle paylasirim simdilikte bütün belirtilerde hamis oldugumu gösteriyo

kızlar neredesiniz , kimse yok mu

selam benim bugün olmam gerekiyordu ama olmadım.karnımda hafif agrı var ama bakalım.1 hafta gesin test yapıcam.
inş. sende bebişine kavuşursun. psikolojide çok önemli biraz rahat olmaya bak canım.
isteyen herkes bebişlerini alır kucagına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…