arzu85 benimde dün akşam kasığıma iğne batar gibi ağrılar girdi 1 dk falan sürdü sonra olmadı ama gögüslerimde bir şişkinlik var. adetime 10 gün var daha... bu kadar erken olur mu belirti bilemiyorum.
iyigeceler arkadaslar ben adet oldum bugün biraz üzüldüm ama kismet ama 2gün erken geldi adetim.bakalim öbür aya artik deneycez tekrarsenağlama
kizlar benimde tam günümden 13 gün gecti kasiklarimda tam 16 gündür kramplar var ay basimin üstünden 9-10 gün gectikten sonra gögüs sancim gectigdi 12. gün gene basladi ama cok siddetli degil agzimin ici cok kuru ve asitli su icince tiskiniyorum meme uclarimin tam uclarinda kücük kücük beyaz birsürü noktacik olustu geceleri sol kasigimin üsütüne yatamiyorum acayip kramp yapiyor saga yatarsam yok ve sanki dün bazen bir iki kere seyreme hissetdim ama suan yemeklerden tiskinme yok sadece bazen migdem eksiyor ve cok cabuk yoruluyorum halsizlesiyorum nefes nefese kaliyorum
Arkadaslar benim de gunume 1 gun kaldi.Bakalim ne olucak?
benim böyle gecikmem olmadi simdiye kadar bakalim yarin yazarim insallah müjdeli haberimi sizlerle paylasirim simdilikte bütün belirtilerde hamis oldugumu gösteriyo
kızlar neredesiniz , kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?