• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Valla hangimiz yorulmadık ki anacım
yumurtlama belirtilerini takip et, sonra gebelik var mıdır yokmudur kurmaya başla kaydirigubbakcemile2
Herşey kısmet işte

yumurtlasan bir dert yumurtlamasan bir dert aman ne yapacağımı şaşırdım ya bu ay ne takip ettim eğer bişeyler olursa da kaza kurşunu oalcak ya

Bencede elif cim sabredebilirsen bekle..
daha erken sanırım CADIARZU

yok canım sabredecem başka ne yapacam olsa da çıkmaz çünkü bazıları ben 1 hafta önceden öğrendim falan diyolar ama bence en doğrusu adet gününü beklemek maraton başladı bakalım şafak6delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aslında en güzeli böylesi elifcim emin ol
eski kadınlara baksana ne yumurtlama biliyolar nede başka bişey, çatır çatırda doğurmuşlar maşşallah kaydirigubbakcemile3
Bişeyleri çok bilmekde iyi değil bence
Kurcaladıkça cıvkını çıkarıyo insan
yumurtlasan bir dert yumurtlamasan bir dert aman ne yapacağımı şaşırdım ya bu ay ne takip ettim eğer bişeyler olursa da kaza kurşunu oalcak ya

ya canım bir de bende şey var ya karnımda feci bir şişlik ve de gögüslerimde hiç olmayan bir sertlik ve büyüme çok afedersin iç çamaşırı yiyemiyorum düşün yani arkasını takamıyorum

bak size ne anlatacam gülün biraz geçen ay benim içime garip bişey oldu gittim daha günüme 2 gün varken test aldım bir baktım 2. çizgi silik çıktı ama anlatamam size sevincimi ya hani o kadar aman bebek bebek diyoruz ya donup kalıyorsun neyse ben yengeme haber verdim hemen geldi hatta ben 5 arkadaşıma daha gösterdim akşama bir kanama anlatamam meğer adetmişim ha ertesi gün gittim kan testi yaptırmaya güya o kadar eminim ki üstüne gördüm diyorum kendi kendime sonra neyse sonucumu aldım sonuç negatif bi de hemşire bana hamile değilsiniz deyince iyice kan tepeme sıçradı sonra soluğu doğru eczanede aldım tabi hastanede hemşireye bağıramadım ya hırsımı almam lazım eczacıya ne biçim test satıyorsunuz hatalı çıktı falan filan diye bağırdım sonra da tamam sinirim geçti deyip dışarı çıktım yani anlayacağınız idrar testine de güvenmiyorum artık

hayırlısı olsun inş. ne deyim,
Benim akıntım arttı bugün:((
Adete yakın akıntı artıyomuydu yoksa kurulukmu başlıyodu yaf ?

Deli kız :roflol:
bak size ne anlatacam gülün biraz geçen ay benim içime garip bişey oldu gittim daha günüme 2 gün varken test aldım bir baktım 2. çizgi silik çıktı ama anlatamam size sevincimi ya hani o kadar aman bebek bebek diyoruz ya donup kalıyorsun neyse ben yengeme haber verdim hemen geldi hatta ben 5 arkadaşıma daha gösterdim akşama bir kanama anlatamam meğer adetmişim ha ertesi gün gittim kan testi yaptırmaya güya o kadar eminim ki üstüne gördüm diyorum kendi kendime sonra neyse sonucumu aldım sonuç negatif bi de hemşire bana hamile değilsiniz deyince iyice kan tepeme sıçradı sonra soluğu doğru eczanede aldım tabi hastanede hemşireye bağıramadım ya hırsımı almam lazım eczacıya ne biçim test satıyorsunuz hatalı çıktı falan filan diye bağırdım sonra da tamam sinirim geçti deyip dışarı çıktım yani anlayacağınız idrar testine de güvenmiyorum artık

ben pek iyi degilim arkadaslar cok hastayim gribim yani 2 haftadir toparlayamadim bu arada benim bugun gunum ama hala bisey yok bir belirtide yok her ay adetten once goguslerim siser cok agirirdi oda yok bugun misafirim vardi cok ayakta durmaktanmi neyse belim cok agirdi okadar

Canım geçmiş olsun , inş. hamişsindir yarın test yap istersen delikafadulden
ben pek iyi degilim arkadaslar cok hastayim gribim yani 2 haftadir toparlayamadim bu arada benim bugun gunum ama hala bisey yok bir belirtide yok her ay adetten once goguslerim siser cok agirirdi oda yok bugun misafirim vardi cok ayakta durmaktanmi neyse belim cok agirdi okadar

bacılar ben çıkayım kociş geldi yemek hazırlıyom ona hihoyyyt
yarın gelin topiğe, gündüz çok kaynatıyoz hihoyyyt
Hepinize ii geceler, bol çalışmalar hihoyyyt
Ben çalışmayalı bugün 3 gün oluyo valla fisfisfis
Öptüm hepinizi

günüme 6 gün var.Belimde ağrı var, mide yanması oluyo,göğüslerimde damarlar var, karnım ve midemde şişlik var.Göğüslerimde baya büyüme var.Acaba hamilemiyim?

yaw kızlar eline sopayı alan alana bugunzemuszemus allah sonumuzu hayıretsin inşallah mirmirmirmir

adetime 4 gün var..sadece ağzımda inanılmaz metalik bir tat var..ne yersem geçmiyo..birde göbeğimin üst kısmında ara sıra inceden bir sızı..başka da bişey yok..ama şu ağzımdaki iğrenç tatsızlığı anlamıyorum yani..

Back