Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede elif cim sabredebilirsen bekle..
daha erken sanırım CADIARZU
yumurtlasan bir dert yumurtlamasan bir dert aman ne yapacağımı şaşırdım ya bu ay ne takip ettim eğer bişeyler olursa da kaza kurşunu oalcak ya
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ayyy elif hamiş misin acaba zemuszemus
bak heycan yaptım şimdi kaydirigubbakcemile2
önceden de oluyomuydu böle?
bak size ne anlatacam gülün biraz geçen ay benim içime garip bişey oldu gittim daha günüme 2 gün varken test aldım bir baktım 2. çizgi silik çıktı ama anlatamam size sevincimi ya hani o kadar aman bebek bebek diyoruz ya donup kalıyorsun neyse ben yengeme haber verdim hemen geldi hatta ben 5 arkadaşıma daha gösterdim akşama bir kanama anlatamam meğer adetmişim ha ertesi gün gittim kan testi yaptırmaya güya o kadar eminim ki üstüne gördüm diyorum kendi kendime sonra neyse sonucumu aldım sonuç negatif bi de hemşire bana hamile değilsiniz deyince iyice kan tepeme sıçradı sonra soluğu doğru eczanede aldım tabi hastanede hemşireye bağıramadım ya hırsımı almam lazım eczacıya ne biçim test satıyorsunuz hatalı çıktı falan filan diye bağırdım sonra da tamam sinirim geçti deyip dışarı çıktım yani anlayacağınız idrar testine de güvenmiyorum artık
ben pek iyi degilim arkadaslar cok hastayim gribim yani 2 haftadir toparlayamadim bu arada benim bugun gunum ama hala bisey yok bir belirtide yok her ay adetten once goguslerim siser cok agirirdi oda yok bugun misafirim vardi cok ayakta durmaktanmi neyse belim cok agirdi okadar