• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benim yarın adet olmam gerekiyor.bugün öğle yemeğinden sonra idrar testi yaptım negatif çıktı,hamile olma olasılığım var mı yinede

test stoklarımızı yaptık tamam ozman kesin bu ay hamile kalıyoruz kızlar zemuszemushihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Ayyy geldim ben geldim kaydirigubbakcemile4
Yemeğe gittydim de cokacimcoook
QUOTE=kittycat;7592343]bu forever nerelerde yok ortada :oklava: cosmoooooooooooooooo :mymeka:ninikkkkkkkkkkkkkk :mymeka:niye sesisiniz solugunuz kesildi haaaaaaaaaa:oklava::mymeka:[/QUOTE]

döv abla noolcak büyüğümüssün dövcen tabii:roflol:

oy oyyyyyyyyyyy kıyamam ben sana :1hug:opuyorumnanaktansadece ninike kıyarım ben :roflol::roflol:
benim yarın adet olmam gerekiyor.bugün öğle yemeğinden sonra idrar testi yaptım negatif çıktı,hamile olma olasılığım var mı yinede

hosgeldin canım :1hug: adet olmadıgın surece herzman bir umut vardır canım:1hug: gerci biz oldugumuz halde acaba ustunemi gördük diye umudumuzu yitirmiyoruz o ayrı konu canım :roflol::roflol: erken oldugu icin cıkmamıs olabilir inşallah hamilesindir :Saruboceq::Saruboceq:

Back