• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Ya siz hangilerinden sipariş verdiniz bi söylesenize banada 30 ovülasyon + 12 gebelik testi kargo dahil 35 lira iyi değilmi.

canım bence fiyatı çok iyi ben almadığım için yardımcı olamıyorum canım sana.ama fiyatı süper emin olabilirsin....

Evet banada baya iyi geldi 42 test ve tanesi 1 liraya bile gelmiyor normalde 10 tane gebelik testine 30 lira veriyoruz zaten burda 32 test karda oluyoruz hemen veriyorum bende siparişimi :))

Bi baktımda 30 ovülasyon + 12 gebelik testi kargo dahil 35 TL bana bu uygun gibi geldi siz hanginden aldınız?

iyi deryacım fiyatı cok uygun bende ondan alıyordum daha once sipariş verdigim yerden aldım senin bu dedigin daha uygun canım :)

kitty cim napıyorsun sesin çıkmıyor bana hiç pas vermiyorsun....ne oldu anam küsmüyüz...

benim kocisim evde canım onunla takılıyorum arada opuyorumnanaktan

meleğim iyi ama beni çok üzüo sabahları midem alt üst oluo ekşio ama bulantım yokk yemek yapamıorum kokular özellikle soğan mahfedio benii..hala kasıklarım ağrıooo şikayetlerim bunlar yinede çok şükür bu belirtiler herkesde olur çok normal tabikide allahım sizlerede bu günleri yaşatsın inşallahh:emir_bebek:

dikkatedin kendinize canım opuyorumnanaktanyakında bulantıların azalır inşallah canım guzel allahım sizi korusun :Saruboceq:

kıslar günaydınn,nasılsınıss

hosgeldin canım opuyorumnanaktan

slm kızlar nabersiniz .

selam canım hosgeldin opuyorumnanaktan

42 testliği alamadım canım problem vardı bende şimdilik 16 ovülasyon + 4 gebelik testi siparişini verdim 19 liradan oda sonmuş bitti kaydirigubbakcemile3

Back