arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Bu ovülasyon testini bende ilk defa kullanacağım hayrlısı bakalım ateş ölçümü, ovülasyon testi takipleri yoğun çalışma temposu ee bunca şeyden sonra inşallah temmuzda hamiş kalırız kızlar tabi önce benim kırmızıların gelmesi lazım gelin artık ya ((

Ninik sana sölüyom hiç duyuyomu beni ya klava:
Ovülasyon testi diyom, hiç kullandın mı diyom klava:

hayır hayatım ullanmadın hiç.bu gitti gidiyordan almayı ummuştum oda üye olmak gerekiyormuş.bide hemen almak için kredi kartı ile ödemek lazımmış mecbur eczaneden alıcam artık

hoşbulduk kittycat:))
nasılsınıs yaa ben netten test almadım hiç,çok uygunmuş fiyatları
evet canım bizim gibi test manyakları icin cok iyi :roflol: eczaneye gidip alma derdide yok ne guzel opuyorumnanaktan

Ninik sana sölüyom hiç duyuyomu beni ya klava:
Ovülasyon testi diyom, hiç kullandın mı diyom klava:

yok canım o kullanmıyor hamile kalmamak icin elinden geleni yapıyorr klava:

42 testliği alamadım canım problem vardı bende şimdilik 16 ovülasyon + 4 gebelik testi siparişini verdim 19 liradan oda sonmuş bitti kaydirigubbakcemile3

bunlar cubuk seklinde canım kullanısıda kolay :1hug:

hadi bakalım hayırlı ve ugurlu olsun canım :1hug:

hayır hayatım ullanmadın hiç.bu gitti gidiyordan almayı ummuştum oda üye olmak gerekiyormuş.bide hemen almak için kredi kartı ile ödemek lazımmış mecbur eczaneden alıcam artık

ben alıp sana yollim istersen ninikim opuyorumnanaktan

kızlar kimse yok mu?? benim adetim 2 gün geçti fakat dün sabah yaptığım test negatif çıktı bugünde yapmaya cesaret edemedim. dün sabah ateşim 35.7 ydi bu sabah 35.9 du. hamilelikte kaç oluyor ki

kızlar kimse yok mu?? benim adetim 2 gün geçti fakat dün sabah yaptığım test negatif çıktı bugünde yapmaya cesaret edemedim. dün sabah ateşim 35.7 ydi bu sabah 35.9 du. hamilelikte kaç oluyor ki

atesin yukselmiş canım daha öncekiler kactı?

Bu ovülasyon testleriyle ilgili topic buldum ve mesajları baya bi okudum uygulayanların hemen hepsi birkaç sayfa sonra hamileliklerini açıklamışlar ay bi umutlandım sormayın bu testlerle bebeklerimize kavuşuruz inşallah tez zamanda ya kaydirigubbakcemile5

daha önce de hep 35.6 çıkıyordu.diğer bi topic te arkadas yazmıs eski usul gebelik yöntemi die idrarı bi kapta 3-4 saat bekletip tortuların altta mı kaldığını yoksa üstte mi yoğunlaştığını görerek gebelik anlasılıyormuş. benim tortular ne üstte ne altta CADIARZU anlayamadım ya aklımda karıştı. gebelik olsa dün testte çıkmaz mıydı? acaba bazı gebelikler kendini geç mi belli eder?

ben gecen ay kullandım canım eger testlerim bitmeyip devametseydim kesin ögerenecektim yumurtlama gununu fakat ates tablosundanda anlasılıyor gec yumurtladım o kadar sureyede testmi dayanırdıki :roflol:

gec döllenme olmus olabilir canım daha erken oldugu icin testte cıkmamıs olabilir yani atesin yukselişe gecmiş guzel bir kac gun daha bekle eger atesin hala dusmazse kan testi yaptır canım inşallah hamilesindir :Saruboceq:

bu forever nerelerde yok ortada klava: cosmoooooooooooooooo :mymeka:ninikkkkkkkkkkkkkk :mymeka:niye sesisiniz solugunuz kesildi haaaaaaaaaaklava::mymeka:

gec döllenme olmus olabilir canım daha erken oldugu icin testte cıkmamıs olabilir yani atesin yukselişe gecmiş guzel bir kac gun daha bekle eger atesin hala dusmazse kan testi yaptır canım inşallah hamilesindir :Saruboceq:

canım bundan 10-11 gün önce 3 gün mide bulantısı yasadım va kasıkta ağrılarım çok fazlaydı. dr gittik idrar yolu iltihabı olabilir dedi ve idrar testi yaptı ama o da normal çıktı iltihap falan yoktu. sonra da ayın 22 sine kadar adet olmazsan gel kan testi yapalım demisti ama ben cesaret edemedim gitmeye. belki bugün gelir diye. insallah geç meç döllenme olurda hamilelik pozitif çıkar :Saruboceq:

benimde bugün adet olmam lazım..inş. olmam diyorum ama kasıklarım ağrıyor..:gitme:

ablaa ben varım idare et benle:roflol:

canım onları dövmek icin arıyom senidemi döveyim onumu istiyorsun :roflol::roflol:

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: ozman canım doktoru dinle git bir kan testi yaptır inşallah melegin gelmiştir :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…