Doğuma Hazırlık Arkadalar bana bir akl

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yesilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
148
10
45
arkadaslar, uc hafta sonra bir oglumuz olacak ama isim konusunda daha karar veremedik. son karar benim olacak. ben de sizlerin fikrine danismak istedim. oglumuzun adini KEREM yada MIKAIL dusunuyoruz. sizce hangisi.... bu arada yurt disinda kaliyorum onlarinda kolay soylemelerini icin yorumunuzu ona gore dikkate almanizi rica ediyorum. bozuk turkcem icin simdiden ozur dilerim umarim anlasilirim tesekkurler
turkbayragiturkbayragi

ben olsam metehan koyarım
çok seviyorum bu ismi

ama keremmi mikailmi dersek ; kerem derm

arkadaslar, uc hafta sonra bir oglumuz olacak ama isim konusunda daha karar veremedik. son karar benim olacak. ben de sizlerin fikrine danismak istedim. oglumuzun adini KEREM yada MIKAIL dusunuyoruz. sizce hangisi.... bu arada yurt disinda kaliyorum onlarinda kolay soylemelerini icin yorumunuzu ona gore dikkate almanizi rica ediyorum. bozuk turkcem icin simdiden ozur dilerim umarim anlasilirim tesekkurler
turkbayragiturkbayragi

Merhabalar..
Öncelikle Rabbim bebeğinizi sağlıkla,mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin..
[Kerem:Nefaset, izzet, şeref. Al-i-cenâbâne ihsan, inâyet. * Kıymetli şeyleri kemal-i rıza-i nefisle verme. * Mecd ve şeref.
Mikail:Rezzakıyyet arşının hamelesi olan büyük Melek. Dört Büyük Melekten birisi.

ikisi de anlam itibari ile çok güzel isimler.Yanlız ben olsa Kerem'i tercih ederdin sanıyorum;yine de en hayırlısı olsun..
Sevgilerturkbayragi

Bence Mikail daha güzel.
Ben de sizin gibi Hollandada yasiyorum ve bence Mikail telaffuz olarak Hollandalilar için daha kolay. (Michael)

canim bende hollandadaym burda esimin kuzeni var mikail isminde telaffuzda bi zorluk cekmemisler sanirim. iki isimde cok guzel ama ben kerem derim

bence kerem... teleffuz olarak da karem, karim diyebilirler sanıyorum... Emin değilim... isim olarak Kerem hoşuma gitti...

X