Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Oh oh canım oh oh gelın yalnız kalacak huhukaydirigubbakcemile

:mymeka:Çok üzgünüm çoook:mymeka:
15 tatile az kaldı kii bende giderim yanınaa :dance:

ama yazık bana yaa çok özliicem..:dilcikar:

Özloş nerde kızlar yoksa oda benım gıbımı kocasıyla uğrasıyor ne yapsın işten geldı heralde kocası hu nerdesın kızzzzzzzzzzzzzdelikafadulden

Su senı affettı ıse nıe aglıyon kı baska seylerde var dımı hu:hulya:

Gece gürüsürüz madem kımse yok bende gıderım buralardan kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar meraba herkeseeeee

hoşgeldiin....kimsin nesin :hulya: tanıyalım bakalım öncee

Kız sımdıde tıcaretemı baslıyon kumsal benım bana avon getırecek hulmaz:

yaa biz paramısı topliicaz göndeces alcak opuyorumnanaktan
Gelın okey kız katılıyorum sana kız hu hıç bana geçmiş olsun da demıyon huakannehir

hayatım neyin war senin :uhm: üşüttüğün için diosan gecmiş olsun demiştim bi keree :CüvCüv:

suu canım iyimisin :kedi: bu kadar takma yaa üzülme gecicek elbett..hep küsüoz zaten..kendimiz kaşınıoruz biliosuun..iki gün sonra arar arar dayanamass özleeer opuyorumnanaktan

Unuttum kız pardon olamazmı unutamammı.Dün zaten geç yattım çarpıntıdan aşkolsun kız:umursamaz:

hoşbulduk canım nasılsınız ya o kadar bekledim camın önünde hediyem hala yokkk :gitme:

Suuuuuu senı beklıyorum kız nerdesın hadı gel zemuszemus

ben geldimmmm.beni niye orada bıraktınız hıııııı nıyeeeeeeee...............

hoşbulduk canım nasılsınız ya o kadar bekledim camın önünde hediyem hala yokkk :gitme:

Yazık sana sen hala ordamısın canım ya bugune gel bakem hedaye muhabbetı bıttı.Yenı topık açtı ya debby gelınım kız hu hu akannehir ben dün gece acıle gıttım haberın varmı hastaydım kızmirmirmirmir

aboooooooooo 12 sayfa olmuş çene calıyonuz benı hıc cagırmıyonuz öylemiiiii.bensiz dedikodunun tadı cıkarmı yaaaaaaaaaaaaavvvvv
cevap veriyorum CIKMAZZZZZZZ delikafadulden

hımm bende okudum canım geçmiş olsunnn hedaye muhabbeti hedayesini alanlar için bitti bi kereee mafoldumben neyse yarın da olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…