Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Ben gelıne dedımkı kumsaldan ücret alma dedım topık için canım normalde burası ücretlı canım tamammı hedayelerıde sora konuşuruz canım oldumu aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3:1shok:

aboooooooooo 12 sayfa olmuş çene calıyonuz benı hıc cagırmıyonuz öylemiiiii.bensiz dedikodunun tadı cıkarmı yaaaaaaaaaaaaavvvvv
cevap veriyorum CIKMAZZZZZZZ delikafadulden
Çıkmaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzsositososito
hımm bende okudum canım geçmiş olsunnn hedaye muhabbeti hedayesini alanlar için bitti bi kereee mafoldumben neyse yarın da olsun bakalım :eek:
Üzülme papatya kız bak bendemafoldumben

Bana hedıye günderırsen kımseye sülemem hu kumsal kız duyonmu benı aramızda kalır yıne mısafırınmı geldı kız kumsallllllllllldelikafadulden:CüvCüv::içelim:

Herkese geçmış olsun dıleklerı ıcın tesekkurler kızlar huvereliniortak

Ben gelıne dedımkı kumsaldan ücret alma dedım topık için canım normalde burası ücretlı canım tamammı hedayelerıde sora konuşuruz canım oldumu aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3:1shok:

kafamçokkarıştı ne hedayesı kıssss

tamam yaa bi iki gün daha beklicem mecburen ben de şans olsa erkek doğarmışım zaten laelaelaelaelae

Bana hedıye günderırsen kımseye sülemem hu kumsal kız duyonmu benı aramızda kalır yıne mısafırınmı geldı kız kumsallllllllllldelikafadulden:CüvCüv::içelim:

ayyyy şimdik anladım tamam canım anlaştık ozaman.yok kıs kımse gelmedı bu aralar mıdem cok kötü hep uzanıyom kız.ama yarın ögleden sonra mısafırım gelecek.he bıde ben persembe ve cumaları pek giremem buraya bizim burda hafta sonu ya esim evde oluyor kalkmıyor pc basından sıra bana gelsin.. yerimseniben

bebetom geçmiş olsun canım şimdik okudum daha nasılsın biraz daha iyimisin canım...

bu arada benım hedıyem hala gelmedi yaffff çatladım yaaa.....

Kızlarrr kumsalı da çagırın kız belıkımm hedıye alır bıze kız gecelık falan hu kumsal buraya gel senden ücret almıcız kız kız gelın sakın kumsaldan ücret alma kafanı koparırrım ha:eek:lmaz:laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldın hu kumsal hanım bebış nasıl kız hu bızde senı çekıştırdık hahihoyyyt

kız nıye benı çekiştirdiniz söyle bakım.ayy bende ancak sırayla okuyom ya sayfaları her yazdıgınızıda gec görüyom gec cvp yazıyom bebişimde cok iyi teyzesii.... akannehir

canım hadi sen yurt dışındasın süre uzadı e bende aynı durumdayım merak etme normal yani :teselli:

kısss yok yok benımkını kaynanamlara yollıcaklar bana kaynanam yollıcak sonra buraya ama hala kaynanamada gitmemiş hediyem yoldadır sanırım ben catlamadan varsa bariii :nazar:

tamam yaa bi iki gün daha beklicem mecburen ben de şans olsa erkek doğarmışım zaten laelaelaelaelae
Ewt katılıyorum papatya kız sna kaydirigubbakcemile3
bebetom geçmiş olsun canım şimdik okudum daha nasılsın biraz daha iyimisin canım...
Eh işte aksam üstü yıne oldu fakat dr aradım çarpıntı ılacı verdı canım ya ben hıpo troıd hastasıyım ondan oluyormuş :a015:
bu arada benım hedıyem hala gelmedi yaffff çatladım yaaa.....

Senındemı gelmedı hedayen vah gerıde kaldınız papatya ıle kumsal nasıl ama yakıştı dimi kızlar:kedi:

kız nıye benı çekiştirdiniz söyle bakım.ayy bende ancak sırayla okuyom ya sayfaları her yazdıgınızıda gec görüyom gec cvp yazıyom bebişimde cok iyi teyzesii.... akannehir

Allah iiilik versin hu:sm_cool:

Ewt katılıyorum papatya kız sna kaydirigubbakcemile3

Eh işte aksam üstü yıne oldu fakat dr aradım çarpıntı ılacı verdı canım ya ben hıpo troıd hastasıyım ondan oluyormuş :a015:

Senındemı gelmedı hedayen vah gerıde kaldınız papatya ıle kumsal nasıl ama yakıştı dimi kızlar:kedi:
gecmiş olsun canım benim cok üzüldüm ınanki..
alkisalkisalkis

Su ıle gelınım de sewgululerı ıle konuşuyor heral yahu gelemedıler hergun kavga hergun düvüş yahu nezaman araları duzelıcek acep su annen nasıl oldu hudelikafadulden:Saruboceq:

Pastayı bızım gelıne sülerım yapar kekkkkkkkkkkk içecekler bılmem artık bızım ewde menu az bışey yok bomboş kızlar sositososito:bbo:

misafir şiii kendini göster bak bu topikin şartı bu olmuyo amaa :eek:lmaz: sue kızıyo sona

X