Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzsositosositoaboooooooooo 12 sayfa olmuş çene calıyonuz benı hıc cagırmıyonuz öylemiiiii.bensiz dedikodunun tadı cıkarmı yaaaaaaaaaaaaavvvvv
cevap veriyorum CIKMAZZZZZZZ delikafadulden
Üzülme papatya kız bak bendemafoldumbenhımm bende okudum canım geçmiş olsunnn hedaye muhabbeti hedayesini alanlar için bitti bi kereee mafoldumben neyse yarın da olsun bakalım
Ben gelıne dedımkı kumsaldan ücret alma dedım topık için canım normalde burası ücretlı canım tamammı hedayelerıde sora konuşuruz canım oldumu aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3:1shok:
Bana hedıye günderırsen kımseye sülemem hu kumsal kız duyonmu benı aramızda kalır yıne mısafırınmı geldı kız kumsallllllllllldelikafadulden:CüvCüv::içelim:
Kızlarrr kumsalı da çagırın kız belıkımm hedıye alır bıze kız gecelık falan hu kumsal buraya gel senden ücret almıcız kız kız gelın sakın kumsaldan ücret alma kafanı koparırrım halmaz:laelaelaelaelae
bu arada benım hedıyem hala gelmedi yaffff çatladım yaaa.....
Hoşgeldın hu kumsal hanım bebış nasıl kız hu bızde senı çekıştırdık hahihoyyyt
canım hadi sen yurt dışındasın süre uzadı e bende aynı durumdayım merak etme normal yani :teselli:
Ewt katılıyorum papatya kız sna kaydirigubbakcemile3tamam yaa bi iki gün daha beklicem mecburen ben de şans olsa erkek doğarmışım zaten laelaelaelaelae
Eh işte aksam üstü yıne oldu fakat dr aradım çarpıntı ılacı verdı canım ya ben hıpo troıd hastasıyım ondan oluyormuş :a015:bebetom geçmiş olsun canım şimdik okudum daha nasılsın biraz daha iyimisin canım...
bu arada benım hedıyem hala gelmedi yaffff çatladım yaaa.....
kız nıye benı çekiştirdiniz söyle bakım.ayy bende ancak sırayla okuyom ya sayfaları her yazdıgınızıda gec görüyom gec cvp yazıyom bebişimde cok iyi teyzesii.... akannehir
gecmiş olsun canım benim cok üzüldüm ınanki..Ewt katılıyorum papatya kız sna kaydirigubbakcemile3
Eh işte aksam üstü yıne oldu fakat dr aradım çarpıntı ılacı verdı canım ya ben hıpo troıd hastasıyım ondan oluyormuş :a015:
Senındemı gelmedı hedayen vah gerıde kaldınız papatya ıle kumsal nasıl ama yakıştı dimi kızlar:kedi:
alkisalkisalkis