Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
aa taksıttemı yapılmıyo ozaman ben bahcenın kapsında dıkılırım kaydirigubbakcemile3

bahçenin kapısının deliklerinden bakarsını ancaaak :)lülülülülülü

kızlaar nabersiniizzz.. kimse yok yahuuuu:kahve:

senbari yapma bugün başıma gelenleri bir bilsen inan hayatımın en kötü günüydğ belkide,ağlamaktan öldüm

Ne olsu kız su basına ne geldı kız hıc benı sormadın hastayım kız dün acıllık oldum ben:gitme:

yaa neden tüm dengesizler beni buluyor yaaaa kötükedihüso

ponus ile parfüm takası yapmıştık bildipğiniz gibi ve karışmıştı kargolar..neyse karsı taraf gönderdi yanlış koliyi ..parfümü ponusa gecte olsa gönderdim..onada ... pttsine gönder benlik bir işi yok dedim..hanımefendi wermiş yurtiçi kargoya ew adresime kargo karsı ödemeli geldi..ve bu saatte..zaten adam her allahın günü arıyor gelmedimi kolim diye..artık ne çikolata kalmıştır ne bir sey içinde erimiştir..
tamam ben dedim karsı ödemeli yap diye ama pttye we adıma değil oraya dedim..bilsem bende ödemezdim senin kargo masrafınıda karsı ödemeli gönderirdim..gece ew adresime bana ait olmayan pttden beklenen koli geliyor..kaç defa söylediğim halde..

heyyy yarabbim yaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sinir oldum

yaa neden tüm dengesizler beni buluyor yaaaa kötükedihüso

ponus ile parfüm takası yapmıştık bildipğiniz gibi ve karışmıştı kargolar..neyse karsı taraf gönderdi yanlış koliyi ..parfümü ponusa gecte olsa gönderdim..onada ... pttsine gönder benlik bir işi yok dedim..hanımefendi wermiş yurtiçi kargoya ew adresime kargo karsı ödemeli geldi..ve bu saatte..zaten adam her allahın günü arıyor gelmedimi kolim diye..artık ne çikolata kalmıştır ne bir sey içinde erimiştir..
tamam ben dedim karsı ödemeli yap diye ama pttye we adıma değil oraya dedim..bilsem bende ödemezdim senin kargo masrafınıda karsı ödemeli gönderirdim..gece ew adresime bana ait olmayan pttden beklenen koli geliyor..kaç defa söylediğim halde..

heyyy yarabbim yaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sinir oldum
Ne yapacan işte şansmı belamı kız gelın hepte belalar pesını bırakmıyor senınakannehir
ayy görümcem gelmiş yaa :)
GELDIM KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ GELINNNNNNNNNkaydirigubbakcemile5

Kızlarrr kumsalı da çagırın kız belıkımm hedıye alır bıze kız gecelık falan hu kumsal buraya gel senden ücret almıcız kız kız gelın sakın kumsaldan ücret alma kafanı koparırrım ha:eek:lmaz:laelaelaelaelae

Anlatsana kız su ne oldu meraktan çatlıcam şimdi yıne acıllık olucam ha sua.sakannehir

akşam biribi işletiyorum diyordumya,erkek arkadaşımın arkadaşıydı,ben zarf attım oda yedi,ben sevgilime bir konuda güvenmiyordum bi konuda bana doğrumu söylüyor diye bende yakın arkadaşının tel.buldum,akşam konuşuyordum başka kız gibi sen tut sabah o çocuk benden bahset sonrada benimki onun tel.bak.benim numarayı gör beni aradı sabah ağzına geleni saydı döktü ortamı düzeltecem diye canım çıktı ancak barıştı benimle,yalvar yakar

bugün şirkete bi bayan geldi yurtdısında doğum yapmış cocuğu çift vatandas olsun die..personele hedieler getirmiş roll on vs..yaa ama tr de de hep olan şu mor sabun gibi speedli adı war onlardan getirmiş..ama buradakilerin yqanından gecmiyor yaa.. yurt dısı wetr de aynı ürünler ama buradakiler kesinlikle çakmaaa hersey hemdeeee..bi avon kataloğu bile farklı oradaa..

yaa kumsalcıım bişe alcaım zamn toptan senden alıcam :) ticaretebasla kk da :))

yaa kızlar yarın kocacım gidiyo :KK43:
Oh oh canım oh oh gelın yalnız kalacak huhukaydirigubbakcemile3
akşam biribi işletiyorum diyordumya,erkek arkadaşımın arkadaşıydı,ben zarf attım oda yedi,ben sevgilime bir konuda güvenmiyordum bi konuda bana doğrumu söylüyor diye bende yakın arkadaşının tel.buldum,akşam konuşuyordum başka kız gibi sen tut sabah o çocuk benden bahset sonrada benimki onun tel.bak.benim numarayı gör beni aradı sabah ağzına geleni saydı döktü ortamı düzeltecem diye canım çıktı ancak barıştı benimle,yalvar yakar

Kız sende az degılsın ha su çocuga neler yapıyon yazık güvenını sarsacak bişeymı yaptı kı sana senden neler çekıyordur zavallımsositososito

neden yaptın öle bişey tabi kızar :eek:klava: akıllı uslu kız olsana sen bakimm.. bence daha farklı deneyeilirdin şimdi gercekten konusmak için konustun falan sanmasıın..yada böyle bişeyin olamayacağını oda biliyor işlettiğine kızıyor ise bir korkusu vardır kötükedihüso

bugün şirkete bi bayan geldi yurtdısında doğum yapmış cocuğu çift vatandas olsun die..personele hedieler getirmiş roll on vs..yaa ama tr de de hep olan şu mor sabun gibi speedli adı war onlardan getirmiş..ama buradakilerin yqanından gecmiyor yaa.. yurt dısı wetr de aynı ürünler ama buradakiler kesinlikle çakmaaa hersey hemdeeee..bi avon kataloğu bile farklı oradaa..

yaa kumsalcıım bişe alcaım zamn toptan senden alıcam :) ticaretebasla kk da :))

Kız sımdıde tıcaretemı baslıyon kumsal benım bana avon getırecek hu:eek:lmaz::kahve:

neden yaptın öle bişey tabi kızar :eek:klava: akıllı uslu kız olsana sen bakimm.. bence daha farklı deneyeilirdin şimdi gercekten konusmak için konustun falan sanmasıın..yada böyle bişeyin olamayacağını oda biliyor işlettiğine kızıyor ise bir korkusu vardır kötükedihüso

Gelın okey kız katılıyorum sana kız hu hıç bana geçmiş olsun da demıyon huakannehir

X