Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Gelın kız nerdesın sen hu özlem canım bebışler ne güzel hukaydirigubbakcemile3

Kız senın haberın yokmu bu enler yuzunden kızıştı su yu da seçmedıler die canım bılmem benımle konuşmuyor heralde çok konuşmasaydı dedım ya suuuuu için canım ondan heralde bılmıyorum sen nasılsın kumsallllvereliniortak

haydahh gene yoklar bi türlü tutturamıyoruz kavuşamıyooruzbayanssulusmile

aklinialirimsmilebebetooocum,debbiesue kumsal huuu....olumunekankayizsmile

:sinifsinif:alsanaalsanasmile

alsanaalsanasmileohaoldumsmileohaoldumsmileayy bayıldım yeni yeni ifadeler gelmişş

iyi geceler bari eyvahedigeldismileboshayallersmileboshayallersmile

Kız senın haberın yokmu bu enler yuzunden kızıştı su yu da seçmedıler die canım bılmem benımle konuşmuyor heralde çok konuşmasaydı dedım ya suuuuu için canım ondan heralde bılmıyorum sen nasılsın kumsallllvereliniortak

haydahh gene yoklar bi türlü tutturamıyoruz kavuşamıyooruzbayanssulusmile

aklinialirimsmilebebetooocum,debbiesue kumsal huuu....olumunekankayizsmile

haberim yoktu ee ne var yani en olmuş olmamış bumu sorun yani...evet özlem ablacım kısmet olmuyor kavusmak.bu arada bebetom ya ben cok kötüyüm berbat geçiyor hamılelık kafamı kaldıramıyorum ayrıcada cok aşırı sinirli oldum ben yaa. mafoldumben

boshayallersmileboshayallersmile

gene kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kızlar ii geceler nasılsınız huhu geçmiş olsun Kumsal cıgım sana Allah iilik versin kuşum yeni karakterlerı ben önceden gürmüştüm kızalar harika olmuş.aklinialirimsmileolumunekankayizsmile

boshayallersmileeyvahedigeldismile

eee hadı demıyorum kimse yok diye nerdesiniz....
özlem ablam cok sagol daha iyiyim şimdi....

Canım buradayım nerdesınız hu kızlar hadi gelin buraya huhubayanssulusmile

bitanelerim facebook hesabımı dondurdumm :) göremeyenler sildim zannetmesinleer..bebetomm canıımmolumunekankayizsmile:1hug:

bitanelerim facebook hesabımı dondurdumm :) göremeyenler sildim zannetmesinleer..bebetomm canıımmolumunekankayizsmile:1hug:

Sülesene gelin önceden bize bende bişe oldu sandım sacınamı gücendin aceba sarı olana çirkin dedım ya gelınalsanaalsanasmile

Kumsallllllllll ordamısın kız girip çıkıyon hemen huhueyvahedigeldismile

X