Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

HUUUU BEN GELDİM NERDESINIZ KIZLAR:lepi:

İİİİİİİİİİİİİİİİİİ geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:sinifsinif:

Vallla bende komşudaydım bir çay içtim geldim.Kociş çok hasta ya öksürüyoooooooooo:sinifsinif:

nerde bu millet ya arka bahçeyi boş bırakmışlarolumunekankayizsmile

biz varız bari iyiki bebetocum...ohaoldumsmile

Abla özlem abla geldinmi huhu :kedi:

uykum kaçtı baktım ama kimsecikler yok boshayallersmile

kızlaar günaydınlarr çok özledim napıosunuz bakim..dün geldim yoktu kimseciklerrrr

bi türlü buluşamıyoruz kızlar.....ay oğlumun bilgisayarı serviste olduğu için ben çok oturamıyorum sıra gelmiyor çocuklardan bana..olumunekankayizsmile

şekerler napıosunuz..yaa su hediye çkelilişi nasıl gidio ne zamn cekiliomuş bana söyleyiverin bi :) katıldınızmı hepinis kıslaaarbayanssulusmile

İiii geceler kızlar kız gelin katılmışsın çekilişe hekaydirigubbakcemile5

kızlar artık kimse uğramıyormu buraya kapandımı topik nerdesiniz yahuuu

Kız suuuuuuuu ben buraya geldım çok ama kımsecikler yok beeee hadi tekrar toplanalım burada çok sewındım döndüğünekaydirigubbakcemile5

Kız suuuuuuuu ben buraya geldım çok ama kımsecikler yok beeee hadi tekrar toplanalım burada çok sewındım döndüğünekaydirigubbakcemile5

dönüşümü kutlayalım hadi diğer kızlarıda çapıralım ama benim bir süre daha akşmaları netim olmayacak

Kızlar ben buradayım amme kimsecikler yok yahuhuhu:eek:

Su benımde çok şey var anlatacağım neredesınız tlf. çağrı atın toplanınca okey mi canoşcugumbayanssulusmile

Suuuuuuuuuuuuuuuu oradamısın kız benım şu alttaki resmi değiştir haaaaaaaaaa delirecem yoksadelikafaduldenşakkıdı

X