Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

sarı eski saçım huu uzaktan webcamden çektim :)

Pardon ayaga kalkıp bakınca sacını gürdüm gelın üsttekı ıkı sac dimi kızkaydirigubbakcemile3 alttaki beş kuruş etmez sarı olanı:sinifsinif:

açık kumral gibi bişeydi boyadıkça değişti hele röfleden sonra siyah gibi olduuuu...

kız bende sarıyım vazgeçemiyorum,degişiklik yaapıyorum bikac ay sonra sarı istiyorum

kız bende sarıyım vazgeçemiyorum,degişiklik yaapıyorum bikac ay sonra sarı istiyorum

Abla benı eklemedın ki kuşum sende boya boya canım hepberaber benım kı kızıl kızlar kaç yıldır zor döner sacımkaydirigubbakcemile5zemuszemus

Kız suu imzamı fark ettınmı huhuŞeniz

Abla benı eklemedın ki kuşum sende boya boya canım hepberaber benım kı kızıl kızlar kaç yıldır zor döner sacımkaydirigubbakcemile5zemuszemus
ekledim ben canım,bakmadın iyi galiba..:sm_confused:

Kızlar benım koca içerde uyıcak şindik benı bekleye bekleye kaydirigubbakcemile3yarın işe gidecek gidimde yatalım kuşlarım iii geceler herkeşe opuyorumnanaktan yarın gürüşürüzŞeniz

aşkımlan msnde konuşuacaaaaz :)

kızlar neden gerildiniz böyle suyuuum boşwer tatlım amaaan sende yaa

kim ne yaparsa yapsın biz bahçemize bakalım..adımız yazınca orada ne deişecek kii

Dogru sülüyo suuuuuuuuuu lütfen mügecik haklı:umursamaz:

Bir sen bır suuuuu gelın yahu nedır bu muhabbet yahu msn akannehir

hep kk daım bee insaf azcık seni aşkımdan daa cok görüorum nette laelaelaelaelae

bebetom canım benim iyi geceler kaçıyosun sanırım opuyorumnanaktan

bi kerem benim günahımı alma aşkıtomla o günden beri nette konuşmadık ,canım sevgilim benim arayamıyorum bile off ya nerden aklıma getirdiniz

benim kocişim beklicek ben kk olmam baştan söyliyimdekaydirigubbakcemile3sen yine geliyonkaydirigubbakcemile3cılveleşmek varken onunla...

Bir yatamadım yahu üfffffffffff benı konuşmaya tutmayın saol papatya ii geceler hadeee tüh bugunde pekmez yemedı kocam neyse iiiiiii:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen gelmezsın tabı su kocişin varken bıkınca gürürüm bensenı huhuakannehir

X