Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Ben tozzzzzzzzzzzzzzzzz oldummmmmmmmmmmmm cup yataga kızlar bende sizi sewıyorum çok kocaman opuyorumnanaktan:asigim:

günaydınn kızlarr....

Hello kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

Nerdesınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr?????*:1closedeyes:

Suuuuuuuuuuuuuuu ya ne oldu gelın huhu kendini ımhamı ettı yahu bu kızmafoldumben

yorgunum ya çok..aşure yaptım dağıttım, çamaşır asıcam şimdide, ara verdim biraz ,mirmirmirmir

kızlar anket açtım hangi saç rengini tercih edersiniz diye oylayınkaydirigubbakcemile5

yaa prensesimiz banlanmış!!!!!

nerdesiniz huuuuufisfisfis

Kızlar buradayım ben geldım nasılsınız karşılasamadık bır türlü huhu suuuuuu banlanmış ewt canlarım keşke çok konuşmasaydı canlarım bence en lerı hak eden kazandı kızlar kibar üyeeeeeeeee nerdesın kız hu kumsalll en iii çıkş yapan üyeeee papatya nerdesın kız neyse bende duygusal olarak canlarım bu sene secılmedım ama seneye inş. seçilirm belki kısmettttttttttt çok mutluyum bugun yegenım geldı bızde kalacakalr huhukaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Kızlar buradayım ben geldım nasılsınız karşılasamadık bır türlü huhu suuuuuu banlanmış ewt canlarım keşke çok konuşmasaydı canlarım bence en lerı hak eden kazandı kızlar kibar üyeeeeeeeee nerdesın kız hu kumsalll en iii çıkş yapan üyeeee papatya nerdesın kız neyse bende duygusal olarak canlarım bu sene secılmedım ama seneye inş. seçilirm belki kısmettttttttttt çok mutluyum bugun yegenım geldı bızde kalacakalr huhukaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sende benım en iyi arkasımsın üzülme benım en im sensın a.s.

su prensesi banlı artık girmicek kıslaaar

iyi akşamlarrkaydirigubbakcemile5

X