Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

canım arada gidiyorum işim sürekli değil part tıme olarak çalışıyorum öyle arada bir biri gelmeyince,yoğun dönemde çağırıyorlar şimdillik,nisanda kadro verecekmişler ay bugun parada verdiler nasıl sevindim işten çıktığımdan beri parasızım ne kötü bişey bu ,hayırlısıyla bir işe girsem

İnş. bir iş bulursun canım 2010 sana tum muradını versın kuşummmmmmmmmŞeniz

Oh ne güzel senin askın var bızım kı yanımızda olunca hiç üzlemıyom beeeeeeeeee hehehe:hulya:kız kardesım geldı o nunla oturacagız bebışte var işte ewdeyız ew halı su annen nasıl kız huhu:kahve:

bebişi öp canım benim için,babamın yılbaşı hazırlıklarına mellül melül bakıyor....kaydirigubbakcemile3

o beni görmek için dağları delerkaydirigubbakcemile3,vıınnnnnnnnnnnlanır

Aman üle sewguluye can kurban kuşumm kız ama benım esımde üleydı kız yıne aynı amma yakın olunca degısıyor alışıyon hep suuuuuuuuu :kahve:

Haaaaaaaaa annen seker vardı dımı yemesın sakın haaaaaaaaaaaaaaakannehirkafamçokkarıştı

Aman üle sewguluye can kurban kuşumm kız ama benım esımde üleydı kız yıne aynı amma yakın olunca degısıyor alışıyon hep suuuuuuuuu :kahve:

bizim yakın olmamız biraz zor şimdilik bakalım allah ne gösterir,kendime noel şapkası aldım,bi de panduf aldım giyindim dolaşıyorum evin içinde...kaydirigubbakcemile3

Canım sen sabah geç gittin heralde hıı profıteroller ne oldu suu güzelmi kızzzzzzzzzzzcokacimcoook

bizim yakın olmamız biraz zor şimdilik bakalım allah ne gösterir,kendime noel şapkası aldım,bi de panduf aldım giyindim dolaşıyorum evin içinde...kaydirigubbakcemile3

Ohhhhhhhhh ne neselı karısın kızzzzzzzzzzzŞeniz

Canım sen sabah geç gittin heralde hıı profıteroller ne oldu suu güzelmi kızzzzzzzzzzzcokacimcoook

güzel oldu kuşum ama bi dahakine hamuruda kendim yapacam hazır aldım ya sanki hazır koktu toplar,maşallah de ne neşeli gacıyım demi bilmiyorlar değerimi işte,papatya prenses benden mi kaçtıda gelmiyor bunalımdım ya

güzel oldu kuşum ama bi dahakine hamuruda kendim yapacam hazır aldım ya sanki hazır koktu toplar,maşallah de ne neşeli gacıyım demi bilmiyorlar değerimi işte,papatya prenses benden mi kaçtıda gelmiyor bunalımdım ya

Üf be yok be kız cagız nıe senden kaçsın kuşum ya maasallah diim bari sana hamurun tarıfınıde verırım sora kuşum :nazar:

Kız suuuuuuuuuu su profıl ımzasını kısaca bır anlat kuşum yaaaaaaaaaa kısaca hadı be nolursun imzamı haaaaaaaaayerimseniben

Biliyom sende bana anlatmaktan bıktın ama olmuyor bi türlü beeeeeeeeeeeeee nie ki aceba huhu hanı profılıme sekıl koyucaktın suuuuuuuu:a015:

Kaçtın dimi kız suuuuuuuuuuuuu hııııııııııııııııımafoldumben:Saruboceq:

kız suu bebış yanım da huhu:ecrin_bebek:üptüm senın yerıne huu:emir_bebek:

bebetom canım ben biraz içerlerde takılcam gelirim gene akşam öptüm canım

bu yılbaşı sakin baya bizde eşim sabah işe gitmesi lazım yattı valla büyük oğlum arkadaşında,ben ve küçük oğlum oturuyoruz,

çay içiyorum tek vazgeçilmezim çayım....:1hug:

X