Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

kızlar yaa gec geldiniz bu gece amaaa dokuzdan beri burdaımheee..işe gidiorum kalkamıorum :gitme: ben erken kaçıaccam :gitme:

Mor yıldızlı olsun kuşum hudelikafadulden

bitanelerim kusura bakmayın lütfeeen çıkmam gerek opuyorumnanaktan annem foturmak istiyor :) bende duş falan alim yarın iş stajj ıy yaaa.. ne zamn sabahları uyuucamı görücem bilmem :eek:klava:

hepinizi Çok seviyorum....canlarım..yarın 9da buradayım öpüyorum..:asigim:
tebrikleriniz için tesekkürler..

İİİ uykular dogum gunu çocugu:ecrin_bebek::a015:

Suuuuuuuuu o resımlerı nerden buldun hu nasıl yapıcam sulesene nerdesın kız:bbo:

mor yıldızlı olanın üzerine gel kopyala de.sonra kullanıcı profilini tıkla,profilimi şekillendir de bekle beni

bitanelerim kusura bakmayın lütfeeen çıkmam gerek opuyorumnanaktan annem foturmak istiyor :) bende duş falan alim yarın iş stajj ıy yaaa.. ne zamn sabahları uyuucamı görücem bilmem :eek:klava:

hepinizi Çok seviyorum....canlarım..yarın 9da buradayım öpüyorum..:asigim:
tebrikleriniz için tesekkürler..

iyi geceler canımhihoyyyt

Mesajla anlat suuuuuuuuuukaydirigubbakcemile5

sue canım geç oldu ama anca girebildim doğum günün kutlu olsun canım..sevdiklerinle nice güzel yıllara :içelim:

canım doğumgünün kutlu olsun az daha unutacaktım,nice senelere inşallaah...opuyorumnanaktan:kedi:

pastaresimleri10.jpg

a.s.cokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile5ıYıKı DOĞDUN DEBBıESUE..............

Son düzenleme:
sue canım geç oldu ama anca girebildim doğum günün kutlu olsun canım..sevdiklerinle nice güzel yıllara :içelim:

canım deminden beri bebetonun arka planını değiştirmeye calıştık ama olmadı ben şifresini aldımda girip değişcem

X