Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
hanımlar merhabalar nasılsınız ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza

tabiii arkadaslarda geldsin tanışalım opuyorumnanaktan

çok tatlı ayrı kalamaz bir grubuz..ama doğumgünü doğum günü yoklarklava:gelsinler sen onlara sorarım..

kaç yasındasın cnm :hulya:CADIARZU

kız görümcee faceyee duvarım aşöle yazmakistiorum nası oluuuur

' beraber burusalım :)

kız görümcee faceyee duvarım aşöle yazmakistiorum nası oluuuur

' beraber burusalım :)

Ne yazıcan kı kız anlamadım biliyon ben geç anlıyom bıraz gelınım kız bızımkının tahını bıttı ya bugun yıyemıyor tahın pekmez kız huhukaydirigubbakcemile3

Kız gelınnnn pastanı kendınmı yaptın hu ben hazır yemem haaaaaaaaaa haberın ola sen yap ben decokacimcoookŞeniz

Hadı profılım için yardım et dogum gunu çocugu bende şekıl ıstıyorum profılımın arka planına kız gelınnnnnnnmafoldumben

nerdesin görümce faceden cık dion burda yoksunnnn

ne profiili kızzz anlamadım..

ehehhe hep pekmez olmaz bak ceviz fındık fıstık karıştır birazda mesir macunu kaydirigubbakcemile3...

Pastamı kardeşim yaptı annemle tavsan pasta.. kaydirigubbakcemile3 dün gece eski resimlere bakarken anneme artık tavsan pasta yapmıosun bana dedim..halbuki 3. yasıma girerkendi o resimler..bugüün ewe bi geldim tavsan pastam kaydirigubbakcemile3 kaynanamda geldi üstüne :kedi: bizim vggelin büyüyemiicek dedi kesin içinden ...

ccanııım faceme beraber buruşalşım yazıcam duvarıma herkez görcek.. güzel söz mü sencceee

burası için diosun galiba resiiim.canım suu anlıo onlardan hiç çakmam kaydirigubbakcemile3

görümcem sen nerelisiin kız
Ben Mersin liyim ama kükenım giritli canım yakaydirigubbakcemile5
Anlamıyom kız one be üf delımı ne bu gelıncık:sinifsinif:
burası için diosun galiba resiiim.canım suu anlıo onlardan hiç çakmam kaydirigubbakcemile3
Saol yalancı gelınkafamçokkarıştı

Kız huhu burdayım hiç duydunmu giritilerı bılırmısın ege denızınde bır ada canım bız turklerındı eskıden sora kovulduk yunanlılar aldı orayı bızde buraya yerleştık ama bıraz rumca bılırım canım ama müslümanız bız güloşopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Sen nerelısın kız hu gelınnnn benım dayımın torunu eskışehır de okuyor ıngılızce ögretmenlıgı bu sene basladı canımyerimseniben

Öğrenci ewı kıraladık ona bız canım unuversıteye yakın dır
sen orayı bılınmı huhu:ecrin_bebek:

Nere gıdıyon yıne gelınnnnnnnnnn:hulya:

ben tebe bilirim eskişehirii.. ben bozüyüklüyüm canım..assslen..ama annemin babası bulgaristanlı..macırız bizzzz

Hııııııı güçmensınız bızım gıbı yane dımı kızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…