Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Hııııııı nasılsın papatya huopuyorumnanaktan

Kızlar hadı toplanın nerdesınız huhu hep ben tek giriyom buraya ha delırecem şindikkaydirigubbakcemile:eek:klava:

Papatya ortak arkadas oluşturmayı bılıyonmu kız sen nasıl ayarladın süle banada opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Ewet kuşum ya kendımı çıkıyo onunzemuszemus

ewet canım ortak arkaşımız varsa benim profilime tıkladığında görünmesi gerek

hatta varmış su,citol ve reflexcimm ortak arkadaşımızmış bebetom kaydirigubbakcemile5

Benım kıne bır baksana bende çıkmıyor ulen hukaydirigubbakcemile5

benim aceye baktıımda sen yoktun seni kumsaldan ekledim huu...sen die eklediim hatunu bilsen çok kızarsın bana :)

benim aceye baktıımda sen yoktun seni kumsaldan ekledim huu...sen die eklediim hatunu bilsen çok kızarsın bana :)
Kim len o çubuk süle kemıgını dagıtırım gelınnnnnnnnn:umursamaz:
bende sizi bulamıyorum facede

Bul canım sıyah kolsuz bluz gıymışım en güzel benım suuuuuuuuuuuuuuuu orada kız lüle saçlarım var suuuuuuuuuuu:kedi:kaydirigubbakcemile

Huhu neredesınız kızlar ya bak gıdecem ha sende bi ekleyemedın kız suuuuuuuu:eek:lmaz:

İİİlik özlem abla hiç karşılasamadık senınle bu aralar sen benı face ye ekledınmı yoksa hışutarafagitti

Sen nasılsın benım yıne basım agrıyor umarım gece çarpıntım tutmaz yıne basım agrıdımı tutuyo zıkkım yaaaaaaaaaa abla üfffffffmafoldumben

X