Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız suuu benı hemen unuttun bakem haaaaaaaaaamafoldumben
seni unuturmuyum ben yoktun azönce debbiesue açık görünüyordu ondan öyle dedim,çok şükür iyi gibiyiz,gerçi tafra yapıyor ama msne geldiya,şöyle askılı birde gecelikte giyindim saçlarımıda saldım kaydirigubbakcemile3
Ohh ohh ne guzel dünyaya gelmişsin kız su benı face de kabul et hadeŞeniz
kızlar ben warıım :) ya suu senden korkulur hee manyak karı :))
görümcee ekledim senii
ayy su sana inanasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3
Amman çılgın senı çok fenasın bıde bana diyorsunuz tahın pekmez die huopuyorumnanaktancazibemle etkiledim onukaydirigubbakcemile3zaten msne gelmeseydi giresuna gitme planlarım vardı şöyle seksi seksi çıkardım karşısına unuturdu dünyayı aklını aldım kaydirigubbakcemile3çok kötüyüm demi
Oldu kız msn dede ekle sora sana mesajla günderım msn adresımı hu gelınnnnnnnnnkaydirigubbakcemilekızlar ben warıım :) ya suu senden korkulur hee manyak karı :))
Valla gelın ha kız ben senı benımsedım hukaydirigubbakcemile5
görümcee ekledim senii
bebetom canım su senin kocişten beter en azından o pekmez yiyince alıp götürüyo seni :roflol:
bebetom canım su senin kocişten beter en azından o pekmez yiyince alıp götürüyo seni :roflol:
canlarım sabah beri bi gir bi çık kimse yokkk..askım kızar ben çıkim şimdik askımlaa konusalım biras.. :) bugün izin..Bem doomgünüsüm olcak birazsdaaan opuyorumnanaktan