Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Özlem abla nerdesın hu hiç konuşmuyon yav:umursamaz:

kızlar sevgilimle msnde konuşuyorduk kusura bakmayın nasılsınız ,ya bütün şifrelerimi istedi tek tek kadınlar kulubu şifremide verdim ,ama temiz çıktım :))

Kız suuu benı hemen unuttun bakem haaaaaaaaaamafoldumben

Kız suuu benı hemen unuttun bakem haaaaaaaaaamafoldumben

seni unuturmuyum ben yoktun azönce debbiesue açık görünüyordu ondan öyle dedim,çok şükür iyi gibiyiz,gerçi tafra yapıyor ama msne geldiya,şöyle askılı birde gecelikte giyindim saçlarımıda saldım kaydirigubbakcemile3

seni unuturmuyum ben yoktun azönce debbiesue açık görünüyordu ondan öyle dedim,çok şükür iyi gibiyiz,gerçi tafra yapıyor ama msne geldiya,şöyle askılı birde gecelikte giyindim saçlarımıda saldım kaydirigubbakcemile3

Ohh ohh ne guzel dünyaya gelmişsin kız su benı face de kabul et hadeŞeniz

Ohh ohh ne guzel dünyaya gelmişsin kız su benı face de kabul et hadeŞeniz

cazibemle etkiledim onukaydirigubbakcemile3zaten msne gelmeseydi giresuna gitme planlarım vardı şöyle seksi seksi çıkardım karşısına unuturdu dünyayı aklını aldım kaydirigubbakcemile3çok kötüyüm demi

kızlar ben warıım :) ya suu senden korkulur hee manyak karı :))

görümcee ekledim senii

görümcee ekledim senii

napıyım başka yol kalmadı adam yeminli gibi 4 gündür bana aşkım demiyordu,bülbül gibi şakıyordu az önce,aşkım hiç kavga etmeyelim olurmu ??.?dedikaydirigubbakcemile3

bebetom canım su senin kocişten beter en azından o pekmez yiyince alıp götürüyo seni :roflol:

cazibemle etkiledim onukaydirigubbakcemile3zaten msne gelmeseydi giresuna gitme planlarım vardı şöyle seksi seksi çıkardım karşısına unuturdu dünyayı aklını aldım kaydirigubbakcemile3çok kötüyüm demi
Amman çılgın senı çok fenasın bıde bana diyorsunuz tahın pekmez die huopuyorumnanaktan
Valla gelın ha kız ben senı benımsedım hukaydirigubbakcemile5
görümcee ekledim senii
Oldu kız msn dede ekle sora sana mesajla günderım msn adresımı hu gelınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile

bebetom canım su senin kocişten beter en azından o pekmez yiyince alıp götürüyo seni :roflol:

işi vardı yasak normalde net yoksa 1 saat daha kalsa ah ben ona neler yapardım eminim yarın sabah burda olurdukaydirigubbakcemile3

benim bi sevgilimvardı aldatmıştım onu,çocuk diyordiki konuşma tek kelime etme,kandıyorsun beni ,bakma bana seni affedesim geliyor kaydirigubbakcemile3

canlarım sabah beri bi gir bi çık kimse yokkk..askım kızar ben çıkim şimdik askımlaa konusalım biras.. :) bugün izin..Bem doomgünüsüm olcak birazsdaaan opuyorumnanaktan

görüşürüüüüz :)) öperim hepiniziii

canlarım sabah beri bi gir bi çık kimse yokkk..askım kızar ben çıkim şimdik askımlaa konusalım biras.. :) bugün izin..Bem doomgünüsüm olcak birazsdaaan opuyorumnanaktan

aaaa bizde burda kutlarız canısıhihoyyyt

X