Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

küsmeyin hee..walla hep girdim çıktım hiiçbiriniz yoktunuz :dilcikar:

yaa facede yakaladı beni görümceee
Yakalarım daha dur sen nerelerde yakalıcam senı ben huhukaydirigubbakcemile
işi vardı yasak normalde net yoksa 1 saat daha kalsa ah ben ona neler yapardım eminim yarın sabah burda olurdukaydirigubbakcemile3
Abooooooooooooo benden fena kızlar bu ha kokun sudan ha bızımkı bugun yemedı bişesırnaşık şey
benim bi sevgilimvardı aldatmıştım onu,çocuk diyordiki konuşma tek kelime etme,kandıyorsun beni ,bakma bana seni affedesim geliyor kaydirigubbakcemile3
Demekkı karıda çekıcılık var hu :bbo:

eheheh yarın akşam kutlayalım mıııı :sm_cool:

görümceeee fragman izliodum face acıktı sadece :)

haadi ii gceler kızlaar :KK43: kendi leptopum olsa kuacaamda odamda sööle bağımsız inanın otururdum daha..aşkımla konusur sabahlardım sizle ama olmuo böle..aile pc si :)

napıyım ama birazdan yatarken arıcak cilveli cilveli 2 de konuşurum bu iş tamam :lepi:
Vay canına beeeeeeeeeeŞeniz ne aşkmışşşşşşş:asigim:
canlarım sabah beri bi gir bi çık kimse yokkk..askım kızar ben çıkim şimdik askımlaa konusalım biras.. :) bugün izin..Bem doomgünüsüm olcak birazsdaaan opuyorumnanaktan

Şimdiden kutluyorum gelin dogum gunun kutlu olsun kızzzzzz nice senlere canım büüümen dilegı ıle sewgulunle mutlu ümür dilerım sna bıde bebışler tin tin:ecrin_bebek::hulya:

Hadı iii geceler kızlar koca geldı yanıma opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Benımde yok kı laplopum yaaaaaaamafoldumben

kızlar akşam çıkmak zorunda kaldım afedersiniz bu gece gelin olurmu daha debbiesue nun doğumgünü kutlayacaz

debbisue canım dogum güünün kutlu olsun nice mutlu seneler dılerım sevdıklerınle bır ömür mutlu olman dilegiyle öpt canım a.s.

kızlaaar saoluuun yaa :) akşam beraber geircez doomgünümüüü heeeyy..kimseye söz yok sizleyim :))

görümccee aynı msj ı faceye nie yazamıosun huuuuu :p

Kızlarrrrrrrr ben geldım gürürmce en guzel kıyafetımı ayarladım aksam ıçın huhu gelıne süprızım var hehehehehhehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız gelın face de de kutladım ya dogum gununu maraza cıkarma ha ıkı kardesı bırbırınemı düşüreceksin sen hu bız senın sewgulunle kaç yıllık kardesız sen bılıyonmu huhu kaydirigubbakcemile:jeyyar:

Kız nerdesınız hu kumsalllllllllllllllllllllllllllllllllllll gelınnnnnnnnnnnnnnnnnn suuuuuuuuuuuuuu papatyaaaaaaaaaaaaaaaaa özlemmmmmmmmmmmmmmmmm vs..............kaydirigubbakcemile2:hulya:

debbbbiiiiii doğum günün kutlu olsun canımmm a.s.
nice güzel yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikteee :asigim:

debbiese canım doğum günün kutlu olsun,nice yıllara sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla

Kız nerdesınız hu kumsalllllllllllllllllllllllllllllllllllll gelınnnnnnnnnnnnnnnnnn suuuuuuuuuuuuuu papatyaaaaaaaaaaaaaaaaa özlemmmmmmmmmmmmmmmmm vs..............kaydirigubbakcemile2:hulya:

burdayım cnm ama siz yoksunuz...

debbbbiiiiii doğum günün kutlu olsun canımmm a.s.
nice güzel yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikteee :asigim:

çoook teşekküür ederiiiim canıııım opuyorumnanaktan

ßen geldiim walla ama kimse yok...içeri girdim kimseyok şimdi biyerlerden süprüüüüs diye beni korkutcaksınız demiii:jeyyar: ehehe aşkımlan konustum kayınvalideanneciiim geldi ' iyikivarsın iyiki hayatımıza girdin doğum günün kutlu olsun kızım ' dedi:kedi: mutlu oldummm opuyorumnanaktan görümcee sen değerimi bilmeee bak anam neler der bana laelaelaelaelae

Kız gelın face de de kutladım ya dogum gununu maraza cıkarma ha ıkı kardesı bırbırınemı düşüreceksin sen hu bız senın sewgulunle kaç yıllık kardesız sen bılıyonmu huhu kaydirigubbakcemile:jeyyar:
Şeniz
Kızlarrrrrrrr ben geldım gürürmce en guzel kıyafetımı ayarladım aksam ıçın huhu gelıne süprızım var hehehehehhehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

web camları aacalımmı :jeyyar::jeyyar: ne g,ydin ne giydiiin sositososito

debbisue canım dogum güünün kutlu olsun nice mutlu seneler dılerım sevdıklerınle bır ömür mutlu olman dilegiyle öpt canım a.s.
hihoyyytopuyorumnanaktanhihoyyyt
debbiese canım doğum günün kutlu olsun,nice yıllara sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla

burdayım cnm ama siz yoksunuz...

yaaaa herkes nerdeeegamyoncuiremsu

hanımlar merhabalar nasılsınız ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza

X