A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AswangCullen
küsmeyin hee..walla hep girdim çıktım hiiçbiriniz yoktunuz :dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakalarım daha dur sen nerelerde yakalıcam senı ben huhukaydirigubbakcemileyaa facede yakaladı beni görümceee
Demekkı karıda çekıcılık var hu :bbo:işi vardı yasak normalde net yoksa 1 saat daha kalsa ah ben ona neler yapardım eminim yarın sabah burda olurdukaydirigubbakcemile3
Abooooooooooooo benden fena kızlar bu ha kokun sudan ha bızımkı bugun yemedı bişesırnaşık şey
benim bi sevgilimvardı aldatmıştım onu,çocuk diyordiki konuşma tek kelime etme,kandıyorsun beni ,bakma bana seni affedesim geliyor kaydirigubbakcemile3
Vay canına beeeeeeeeeeŞeniz ne aşkmışşşşşşş:asigim:napıyım ama birazdan yatarken arıcak cilveli cilveli 2 de konuşurum bu iş tamam :lepi:
canlarım sabah beri bi gir bi çık kimse yokkk..askım kızar ben çıkim şimdik askımlaa konusalım biras.. :) bugün izin..Bem doomgünüsüm olcak birazsdaaan opuyorumnanaktan
Kız nerdesınız hu kumsalllllllllllllllllllllllllllllllllllll gelınnnnnnnnnnnnnnnnnn suuuuuuuuuuuuuu papatyaaaaaaaaaaaaaaaaa özlemmmmmmmmmmmmmmmmm vs..............kaydirigubbakcemile2:hulya:
debbbbiiiiii doğum günün kutlu olsun canımmm a.s.
nice güzel yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikteee :asigim:
Kız nerdesınız hu kumsalllllllllllllllllllllllllllllllllllll gelınnnnnnnnnnnnnnnnnn suuuuuuuuuuuuuu papatyaaaaaaaaaaaaaaaaa özlemmmmmmmmmmmmmmmmm vs..............kaydirigubbakcemile2:hulya:
ŞenizKız gelın face de de kutladım ya dogum gununu maraza cıkarma ha ıkı kardesı bırbırınemı düşüreceksin sen hu bız senın sewgulunle kaç yıllık kardesız sen bılıyonmu huhu kaydirigubbakcemile:jeyyar:
Kızlarrrrrrrr ben geldım gürürmce en guzel kıyafetımı ayarladım aksam ıçın huhu gelıne süprızım var hehehehehhehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hihoyyytopuyorumnanaktanhihoyyytdebbisue canım dogum güünün kutlu olsun nice mutlu seneler dılerım sevdıklerınle bır ömür mutlu olman dilegiyle öpt canım a.s.
debbiese canım doğum günün kutlu olsun,nice yıllara sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla
burdayım cnm ama siz yoksunuz...