Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

:gitme::gitme::gitme:eek:puyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlar dün gece ben kk ya gıremedım bır turlu saldırı varmış ya sız gırdınızmı humafoldumben

herkes gitti tek kaldım :KK43:bendenmi kaçtınız yaa
Güzelim dün bir türlü gıremedım kk ya opuyorumnanaktan
sizce ne olacak ya offf,papatya hem daha yalvarmadım suçluyum diye o gündü şimdi soğuk konuşuyor benimle seni seviyorum dedim tel.kapatırken,bende dedi ama çok sopuk ya biliyrum düzelmeyecez

Düzelecek inş. canım ya üzülme bak bende üzülüyom ha eskı performansına gel sarsıl canım sen güçlüsün.Özlem abla ve papatya sız ne yaptınız sızınle dun aksam konuşamadım geç geldınız ama ben sora gıremedım kk ya vereliniortak

Kız burada yıne kımse yok be sinir oldum ha sadece ıkımız gırıyoz heralde kumsal bu topıge hu:eek:lmaz:eek:puyorumnanaktan

ya ondan demi ,papatya aman düşünmeyeyim ne olursa olsun ya çok kötü zamanıma denk geldi ,iştende çıktım iş arıyorum 5 aydır ,tezgahtarlığa bile razıyım ama yokkk...annemde hasta oldu yetmezmiş gibi,gücüm kalmadı neye kimse sırtımı dayaaacm

Lütfen su ya yapma kendını bırakma sakın bulursun bır iş annen nasıl oldu canım ya:1hug:

Kumsalllllllllllll kız ne yapıyon mıden bulanıyomu hu:hulya:

Kız burada yıne kımse yok be sinir oldum ha sadece ıkımız gırıyoz heralde kumsal bu topıge hu:eek:lmaz:eek:puyorumnanaktan

Kumsalllllllllllll kız ne yapıyon mıden bulanıyomu hu:hulya:

evet ya bizden baska kımse gırmıyor galıba ne zaman gelsem kımse yok yaaa...
evet ya öldürecek bu bulantı beni...
kız demın msnden yazmıssın ben mutfaktaydım yemek hazırlıyodum görmedim yanlıs anlama sakın haa...

kimseleryoookbiöğlearasındanakimdedim :))) yazıya bak beeew

debbiesue canım nasılsın,mrb kızlar ben geldim sinirden uyuyp duuruyorumm sanırım

Mehaba kızlar ne haber lennnnnnnnnndelikafaduldenşakkıdı

Su ve gelın sız varya sız hıç yoksunuz piyasada kız bırının sewgulusu gıder dıgerının terk eder kaderını zbe üfffffffffff delı ettınız benı :jeyyar:

evet ya bizden baska kımse gırmıyor galıba ne zaman gelsem kımse yok yaaa...
evet ya öldürecek bu bulantı beni...
kız demın msnden yazmıssın ben mutfaktaydım yemek hazırlıyodum görmedim yanlıs anlama sakın haa...

Yok güzelım yahu herkes benı küser sanıyo herseye be bıraz duygusalım ama neysedelikafadulden su sende ıkıde bır uyuma kalk silkelen dedım sana husırnaşık şey

Su ve gelın sız varya sız hıç yoksunuz piyasada kız bırının sewgulusu gıder dıgerının terk eder kaderını zbe üfffffffffff delı ettınız benı :jeyyar:

sıkıldınızmı benden yoksam :sinifsinif::gitme:

Gelınnnnnnnnnnn ve suuuuuuuuuuuuuuuu benı ekledınızmı hu face ye huuuuuuuuuuuuuu susuyorum artık hıç konuşmıcam yeter hep ben konuşuyorum :çok üzgünüm:

Gelınnnnnnnnnnn ve suuuuuuuuuuuuuuuu benı ekledınızmı hu face ye huuuuuuuuuuuuuu susuyorum artık hıç konuşmıcam yeter hep ben konuşuyorum :çok üzgünüm:

ama senin isminden bi kaç tane var orda hangisi sensin gerçi ben debbiesue yuda bulamadım facede hangisi sizsinizz

X