Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Ben bır yemek yapıp gelıyorum huhu acıktım ben yahucokacimcoook kız kumsal ne pisirdin kız su senden hiç sıkılırmıyım dün gıremedım kk ya saldırı varmış o yuzden gürüsemedık kesıldı bır an canım yaaaaaaa gelıyorum 10dk sora bekleyın bu gelınde toz oldu yıne yahu yemek pişir dedık ya ondan yapamıyor heral kocasını aç bırakır bu gelın hu aramızda kalsın kızlar oglumuza süledım alma sunu die :roflol:

ama senin isminden bi kaç tane var orda hangisi sensin gerçi ben debbiesue yuda bulamadım facede hangisi sizsinizz

Canım siyah gısılı tek kadın resmı varya hanı gamzelı kıvırcık saclı en güzelıyım tabııı ılk basta kı kadunum canım ya hadı ekle:1shok:

canım yeşil fasulye ve pilav yaptım ama nasıl yaptım sormayın artık midem almıyor su yemek kokularını offf. siz bu gelini degiştirin kıs bu bişe bılmiyorr lülülülülülü

kumsalll sen nerelisin aslen ,kayınvaliden nerde oturuyor merak ettim hani hediyen önce ona gelecek felan ya ne alaka deme meraklı melahatım ya...

canım yeşil fasulye ve pilav yaptım ama nasıl yaptım sormayın artık midem almıyor su yemek kokularını offf. siz bu gelini degiştirin kıs bu bişe bılmiyorr lülülülülülü
Ayyy canım yakın olsaydık ben sna yapardım canım bende ıspanak ve bulgur pılavı yaptım nohutlu ama canın çekmez heral çunku sulu yemek sewmıyom dedın kuzum sus duymasın kız :1closedeyes:
davet gönderdim kabul etsene
Olur edıyom hu:hulya:
bebetom nbr cnmmm
Yemek yaptım kız geldım geldım patlamaayın hihoyyyt

Kız su hanı eklemedın huhu akannehir

Ya artık bıktım beklemekten kıse yok küsüyorum huhumirmirmirmir

ya ben varımda çıkıcam birazdan tekrar akşam girerim songül abladan mesaj bekliyodum onun için açtım sağolsun atmışta zaten ben biraz daha camın önünde pineklicem kargo yolu beklicem bugünde gelmezse anlıcam ki kargoda bi iş getirdiler hediyemin başına lmaz:

kumsalll sen nerelisin aslen ,kayınvaliden nerde oturuyor merak ettim hani hediyen önce ona gelecek felan ya ne alaka deme meraklı melahatım ya...
canım aslen iskenderunluyum.kaynanamlar ve annemler oradalar.ben eşimin işinden dolayı yaklasık 4 senedır riyadh tayım.yok neden meraklı dıyeyım bende olsam sorardım cnm a.s

sagol cnm yemiş kadar oldum.tesekkür ederim canım cekmedi rahat ol canım benim.

hacer diye bir arkadaşım vardı onunda kayınvalidesi iskenderunlu kendi afyonlu onun da eşi arabistandaydıCADIARZU

kızlarben ekledim sizleriiiii ama suuu sende beni ekle bi sen yoksunnn

eheheh çiğdembebetom sen diye kimi eklemişim

Burdayım kız gelın nasıl çıkmışım ama foto da dimihihoyyyt:1closedeyes:

Su bır sen kaldın papatya ve özlem aceba ben bırını ekledımmı face ye süleyın kızlar size seslenıyorum papatya ve özlem bana davet günderen varmı içinizde su nerdesın yeter artık ekle benı suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu iimisin akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…