ama senin isminden bi kaç tane var orda hangisi sensin gerçi ben debbiesue yuda bulamadım facede hangisi sizsinizz
Canım siyah gısılı tek kadın resmı varya hanı gamzelı kıvırcık saclı en güzelıyım tabııı ılk basta kı kadunum canım ya hadı ekle:1shok:
Ben bır yemek yapıp gelıyorum huhu acıktım ben yahucokacimcoook kız kumsal ne pisirdin kız su senden hiç sıkılırmıyım dün gıremedım kk ya saldırı varmış o yuzden gürüsemedık kesıldı bır an canım yaaaaaaa gelıyorum 10dk sora bekleyın bu gelınde toz oldu yıne yahu yemek pişir dedık ya ondan yapamıyor heral kocasını aç bırakır bu gelın hu aramızda kalsın kızlar oglumuza süledım alma sunu die:roflol:
Ayyy canım yakın olsaydık ben sna yapardım canım bende ıspanak ve bulgur pılavı yaptım nohutlu ama canın çekmez heral çunku sulu yemek sewmıyom dedın kuzum sus duymasın kız :1closedeyes:canım yeşil fasulye ve pilav yaptım ama nasıl yaptım sormayın artık midem almıyor su yemek kokularını offf. siz bu gelini degiştirin kıs bu bişe bılmiyorr lülülülülülü
Olur edıyom hu:hulya:davet gönderdim kabul etsene
Yemek yaptım kız geldım geldım patlamaayın hihoyyytbebetom nbr cnmmm
canım aslen iskenderunluyum.kaynanamlar ve annemler oradalar.ben eşimin işinden dolayı yaklasık 4 senedır riyadh tayım.yok neden meraklı dıyeyım bende olsam sorardım cnm a.skumsalll sen nerelisin aslen ,kayınvaliden nerde oturuyor merak ettim hani hediyen önce ona gelecek felan ya ne alaka deme meraklı melahatım ya...
Ayyy canım yakın olsaydık ben sna yapardım canım bende ıspanak ve bulgur pılavı yaptım nohutlu ama canın çekmez heral çunku sulu yemek sewmıyom dedın kuzum sus duymasın kız :1closedeyes:
Olur edıyom hu:hulya:
Yemek yaptım kız geldım geldım patlamaayın hihoyyyt
canım aslen iskenderunluyum.kaynanamlar ve annemler oradalar.ben eşimin işinden dolayı yaklasık 4 senedır riyadh tayım.yok neden meraklı dıyeyım bende olsam sorardım cnm a.s
sagol cnm yemiş kadar oldum.tesekkür ederim canım cekmedi rahat ol canım benim.
hacer diye bir arkadaşım vardı onunda kayınvalidesi iskenderunlu kendi afyonlu onun da eşi arabistandaydıCADIARZU
kızlarben ekledim sizleriiiii ama suuu sende beni ekle bi sen yoksunnn