Güzelim dün bir türlü gıremedım kk ya opuyorumnanaktanherkes gitti tek kaldımbendenmi kaçtınız yaa
sizce ne olacak ya offf,papatya hem daha yalvarmadım suçluyum diye o gündü şimdi soğuk konuşuyor benimle seni seviyorum dedim tel.kapatırken,bende dedi ama çok sopuk ya biliyrum düzelmeyecez
ya ondan demi ,papatya aman düşünmeyeyim ne olursa olsun ya çok kötü zamanıma denk geldi ,iştende çıktım iş arıyorum 5 aydır ,tezgahtarlığa bile razıyım ama yokkk...annemde hasta oldu yetmezmiş gibi,gücüm kalmadı neye kimse sırtımı dayaaacm
Kız burada yıne kımse yok be sinir oldum ha sadece ıkımız gırıyoz heralde kumsal bu topıge hulmaz puyorumnanaktan
Kumsalllllllllllll kız ne yapıyon mıden bulanıyomu hu:hulya:
evet ya bizden baska kımse gırmıyor galıba ne zaman gelsem kımse yok yaaa...
evet ya öldürecek bu bulantı beni...
kız demın msnden yazmıssın ben mutfaktaydım yemek hazırlıyodum görmedim yanlıs anlama sakın haa...
Su ve gelın sız varya sız hıç yoksunuz piyasada kız bırının sewgulusu gıder dıgerının terk eder kaderını zbe üfffffffffff delı ettınız benı :jeyyar:
sıkıldınızmı benden yoksam :sinifsinif::gitme:
Gelınnnnnnnnnnn ve suuuuuuuuuuuuuuuu benı ekledınızmı hu face ye huuuuuuuuuuuuuu susuyorum artık hıç konuşmıcam yeter hep ben konuşuyorum :çok üzgünüm: