Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Valla senıde canım Allah kurtarsın ama o bebış benım olacak nufusuma alıcam onu inş.kız olur kız kumsalllllllllllllllzemuszemus
canım kac yıl oldu siz evleneli...
Kız senın nıe adın yok kız orda hu kumsallllllll ewınde leş olmuştur çocuklardan be hiç sewmıyom çocuklu yaramaz çocuklu mısafırı be:hulya:yasakkelime

görünmüyormu benım adım suan orda bilmemki belki ayarlardan yapmısımdır öyle.ama hep bu sayfadayım ben acık tutuyorum burayı baska sekmelerde giriyorum dıger sayfalara

ayy bak kacmıs bebetom kıssssssssss gel buraya nereye gıttın kızzzzzzzzzzzzzzz

küstüm kısss bebetom sana konusma benle lmaz: :umursamaz:

Burdayım kız msn baktım bir huhukaydirigubbakcemile3

küstüm kısss bebetom sana konusma benle lmaz: :umursamaz:

Bacı sende erkenden uyuyon be üffffffff hamışler çok duygusal olur ya sende ülemi oldu kuşum küsme ya bu sitedede herkeş benle küsüyo yaaaaa:uhm::a015:mafoldumben

Kız dedım ya 8 yıl die husositososito

Ya kumsalda küstü bana ya üffffffffff sen nasılsın adıyef :kedi:

Konya soguktur çindik burası oranın yazı olyor ciciş dimikaydirigubbakcemile5:hulya:

küsmedim küsmedim şaka yaptım kıssss. a.s.
adıyef hoşgeldın canım nasılsın....

küsmedim küsmedim şaka yaptım kıssss. a.s.
adıyef hoşgeldın canım nasılsın....

Kız bi bulasık yıkım gelıyom ha küsme kuşum gelıyorum bızım gelınde odasını düzeltıyo kaç saattır beeeeeeeeeee su nerde kı suuuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktansositososito

Kız bi bulasık yıkım gelıyom ha küsme kuşum gelıyorum bızım gelınde odasını düzeltıyo kaç saattır beeeeeeeeeee su nerde kı suuuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktansositososito

tamam canım ama cabuk ol kıs bızım burda saat 12 haaa sızden ılerıdeyız bıde cok yorgunum uyuyacam ama beklıyom senı bırazcık.... kız bıde ben facede hangısı sensın cıkaramadım tek olan cigdemmı tek resm var hanı

sohbete girebilirmiyim dedim kızım uyandı şimdi giricem artık konu neydi

hosgeldın canım sabıt bır konumuz yok dedıkodu ne varsa taze taze sıack sıcak bizde gel sende gellll katıl bize delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ewt canım siyah giysili en karizma kımse oyum işte kız kılas çıkmışım dimi hu kumsal geldımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

Konu bebek canım benım bebış olmuyoda onu konuşuyoduk sekerım opuyorumnanaktan

Kumsal ekledıgım senmısın kız facede hu :hulya:

Doguramadık bi türlü o kadar koca tahın pekmez yıyo hergece ama boş be gülüm bıde saat 11,00 dedımı kolumdan çekıyo uykusu gelıyomuş bu kocanın bıde yalnız uyumuyo bebek gıbı be bu nerden ewlenım yahu ben vereliniortak:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

canım en basta cıkan sensın demı hanı sacların acık olan bayan eklıcemde senı sımdı kabul et tamammmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…