A
AswangCullen
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi AswangCullen
amaaaan senınde hıç eksık olmuyor mısafırın be üffffffffff:hulya:selam kızlar nasılsınız kımse yokmu gene bebetom canım nasılsın.benım genee mısafrıım vardı ya bu hafta kabul günüm oldu benım.cok yorgunum cokkk...
ekle kız gelınnnnnnnnnnnayy yaa bida ekliim o zmn :)
selam kızlar nasılsınız kımse yokmu gene bebetom canım nasılsın.benım genee mısafrıım vardı ya bu hafta kabul günüm oldu benım.cok yorgunum cokkk...
hosbulduk canım benım nasılsın....Hoşgeldın kumsallllllllllllllllll:lepi:
B]ay sorma ya bıktım valla gerci seven gelir ama inan bu ara midem yüzünden dayanamıyorum bırde son 2 gündür gelende aksama yemeklı kaldı nasıl yataga gidiyom bende bılmıyorum.[/B]amaaaan senınde hıç eksık olmuyor mısafırın be üffffffffff:hulya:
ekle kız gelınnnnnnnnnnn
ne asagısı kız hu benı nerde gürdün gene yoruldunopuyorumnanaktan
Kumsal ben iii yim kız kardesımın ogluşu varya hanı 5 aylık yenı dogum yapmıştı hanı heralde yıne hamışmış abooooooooooooooo :1shok:
ayy sorma hepside cocuklu gelenlerın canım cıkıyor bu aralar.ayyy kız fabrıka gıbı calısıyor desene kızkardesın ama olmus artık ne yapacaksınız allah kurtarsın cnm
Bebışı bana verıcek yenı dogum yapacagını canım yuppı hanı benım bebış olmuyor ya o yuzden cicişsırnaşık şeydelikafadulden
Hu hu gür kız benı poz verım bari hehehheekaydirigubbakcemile3
Ama 8 yıl oldu artık olmaz heralde canım yaöyle deme canım ya inşallah sende kendı bebegını kucagına alacaksın allahın izniyle bende ilk cocugumda 3 bucuk sene bekledim hamıle kalmak için o kadar ugrastık olmadı tam ümidimi kesmiştim allah verdı bıze.inşallah en kıza zamanda sendende böyle müjdeli haber alacagım