Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Kız kumsal asagıda etıketler die bı yazı varya oraya benı dedıkoducu bebeto yazmışlar gürüdünmü hu hehehekaydirigubbakcemile3

bak bıraktı benı gitti resimlerimi izliyor kıss gel burda ben varım ne yapacan sen benım resımlerını

Kız kumsal geç kaldın uyumaya bugun
bu su da benı kandırdı gelıcem die gelınde kandırdı kız benı lmaz:

Geldı yıne bızım koca tahın pekmez yıyonmu diyo bana kaydirigubbakcemile3hehe

Ya kumsal yenı bulasık yıkadım ya yıne çıkarıyor üffffffffffffff bıktım artık bulasıklardan ha:çok üzgünüm:

ben seni hiç kandırırmıyım bebetomsun sen benim

Kız kumsal geç kaldın uyumaya bugun
bu su da benı kandırdı gelıcem die gelınde kandırdı kız benı lmaz:

ayy evet ya 12 bucuk oldu bıle saat bızım burda.hadı ben kactım canım cooook öpuyorum senı.debiisue yada dermısın ben hangısı o facede bulamadım cok sena vardı hengısı o acaba

ayy evet ya 12 bucuk oldu bıle saat bızım burda.hadı ben kactım canım cooook öpuyorum senı.debiisue yada dermısın ben hangısı o facede bulamadım cok sena vardı hengısı o acaba

Olur canım bende bulamadım gelını zaten SU hosgeldın canım a.s.

Geldı yıne bızım koca tahın pekmez yıyonmu diyo bana kaydirigubbakcemile3hehe
kaydirigubbakcemile3
Ya kumsal yenı bulasık yıkadım ya yıne çıkarıyor üffffffffffffff bıktım artık bulasıklardan ha:çok üzgünüm:
ben seni hiç kandırırmıyım bebetomsun sen benim

kız ne yapacan hepimizde öyle valla bende bıktım inanki bide benım kız cok dagınık heryer heryerde ya :ecrin_bebek:
su hosgeldın canım..... şutarafagitti
neyse ben kactım kızlar öpt sizi yarın görüşürüz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…