Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
kızlar yaa ben birazcık knedime geliim gircem :) bahceye kilit attırmayın yaa ne muhabbet ne bişee..bahçe havası geçti galiba kapalı ortammı kursaydık :))

naber kızlarrkaydirigubbakcemile5

canım debbiesue kendini üzme Allah kötü şeyler vermesin..

kızlar yaa ben birazcık knedime geliim gircem :) bahceye kilit attırmayın yaa ne muhabbet ne bişee..bahçe havası geçti galiba kapalı ortammı kursaydık :))

canım bende moddayım ,çok kötüyüm en azından küs gitmedi lütfen üzülme sen bari

Kız gelın benıde çabuk ortak arkadas lıstene ekle yoksa küserım ha herkesı koydun benı koymadın oraya su sende ekle çabuk özloş ve papatyada eklesın huuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile:gitme:

nazaramı geldik ne karşılaşamıyoruz artık,valla gelmezseniz akşam hepinizi arıcam gece yani,

Hu hu nerdesınız su papatya özloş gelın kumsal vs....kaydirigubbakcemile5lmaz:

Kız gelın Allah kavuştursun kız huhu hehehehekaydirigubbakcemile3:hulya:

kaydirigubbakcemile2Kız gelın Allah kavuştursun kız huhu hehehehekaydirigubbakcemile3:hulya:

kıslaar naber :)

bebetom ekledim seni huu faceden.... yaa bissürü senden war tahminen ekledim amaa :)

bebetom odamı topluyorum bi bakta ç ıkim:)

Hı canım noldu benı ekledınmı kız face ya hu:hulya:

Birazdan gürürsürüz su da gelecek hadı herkes buraya toplansın bırazdan beklıyom haaaopuyorumnanaktan

Kız yanlış eklemıssın hu hanı yoksun tek siyah gıysılı bayan resmı var kız hukaydirigubbakcemile3

yaa ben ekledim bi tanesiniii :) foton nasıl??? eşinlemi yoksa tek vesikalık gibi olanmı bebem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…