Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Sanada pasaklım byess yıne beklerız arka bahçeye:lepi:a.s

Su hoşdeldın kız nerdesın sen sabahtan berı hu senı beklıyom haber varmı kız :hulya:

canım elektirikler kesilip duruyor burda ne alakaysa anlamadım,
haber yok canım pazartesiye kadar ben arayamam onu,ancak o ararsa oda aramadı

Su aramadımı yasakmı orayı araman canım su bızım gelın nerde kı husositososito

Kız gelınnnnnnnnnn alttakı yazıyı yenı gürdüm kız ne güzel üle yazmısın kız düktürmüsün valla bende bıraz geç gürüyom herseyı yahugamyoncuiremsu

bebetom özlem kumsal debbiesue...sağolun yaa tamam bana burda yer yok ben gidiyorum :sinifsinif:

Bakıın geldim gidiyorum sora gelmedı demeyın ha kocası yatacak demeyın kızarım geldim yoksunuz hepınız tatıldemısıniz üzellıkle bızım gelınnnnnnnnnnnnn nısanlısı gittimi ki:uhm::enbuyukkk:

Sen sora gelmiştın ondan yazmamıstır unutmuştur gelınım canım ekler onu güzelım sen gıtme nolursun:1hug:klava:

a.s.papatyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmaz:

Canım sen bıraz geç gelmişsin demekkı ondandır en alttakı yazıyıda okunmu debbtsu nun yazdıgı iii oku canım kaynasın dior kuşumkaydirigubbakcemile5

Kız papatya senın sewgılın varmıydı kızşakkıdı

ayyy canım şaka yaptım kızz biliyorum ben topiği açtıktan sonra geldim kaydirigubbakcemile3 ee napıyon şekerim su yine bunalımda anlaşılann

Gelınnnnnnnnn yok ortalardayken sorım barı :1ninca:

vardı canım hayırdır yeni gelin olarak beni mi atıcankaydirigubbakcemile3

ayyy canım şaka yaptım kızz biliyorum ben topiği açtıktan sonra geldim kaydirigubbakcemile3 ee napıyon şekerim su yine bunalımda anlaşılann

Napım alış verış kocışle canım ya şimdi yegenım gelecek bebışımız hanı solda fotodaki canım adı Batu teyzesının gülü o sen bılıyomu kız papatyaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…