Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

bebetom kısmetse ben 2 ay sonra falan

bu arada kızlar sizede merhaba merhaba dedim ama kimse de tık yok :dilcikar:

İİİ düşün iii gelsin basına su bence senden vazgeçmez o ne iş yapıyor sewgulun kızzemuszemus

Saol canım şeker attınmı hı:kahve:a.s.

astsubay canım ben bu aralar istediğim zaman arayamıyorum onu o beni arıyor yani arasamda ulaşamam şimdi off allahım ya ben ne yaptım

katılıyorum varya ben benimkini arkadaşını arıcam üstelik çapkınn yada o benimkini ....zannımca birimiz diğerinin katili olur kötükedihüso

bebetom kısmetse ben 2 ay sonra falan
Hayırlı olsun kız şimdiden sende benım gıbı kocan erkenden uyursa yanında uyumaya erkenden alıştırma olurmu kuşum yoksa basına dıkılıp hadı uyuyak der sana habıre üfffffffffya nıe ewlıyım kı ben bekar olmak guzelkafamçokkarıştı

bu arada kızlar sizede merhaba merhaba dedim ama kimse de tık yok :dilcikar:

astsubay canım ben bu aralar istediğim zaman arayamıyorum onu o beni arıyor yani arasamda ulaşamam şimdi off allahım ya ben ne yaptım
Hııııı buda güzel di su sen çılgınsın su yarın arar merak etme su cugum a.s
katılıyorum varya ben benimkini arkadaşını arıcam üstelik çapkınn yada o benimkini ....zannımca birimiz diğerinin katili olur kötükedihüso
bencede papatya haklısın benım esımde waw:tomato:

Ne sözü speedy kız kım süzlenıyormirmirmirmir

Yanı tek meyve yıyecız çesıt yyok su hı şekermı yapıyor-tatlicadiarzu-

heheehheheehihoyyytvereliniortak

Ya su lütfen ama kendıne gel ah bu erkekler ya senı uzdu ama sende az degılsın kız su oturmadın usul usul:bbo:

öldür beni yaşamayı istemiyorum...:gitme::sinifsinif:

Speedy begendınmı kız elbısenı modelını bızle paylaşsana kız hu hu ne renk ıstıyorsun :hulya:

Oda senı sewıyorsa merak etme gerı gelecek su üzme kendını artık bak yarın güzel haberlerını alıcaz kız sende ozaman bana ımza eklemeyı üğretecegıne söz ver çabuuk sudelikafadulden

su canım sen sevgilin için mi böyle perişansın böyle hüzünlüsün inan hiç gerek yok
herşeyi oluruna bırak zaten zamanla bi şeyle taşlar yerine oturur

bebetom senim imza da kocaman =)

Ewt speedy ımzam çuvalın içinde kız hu:lepi:

Hadi iii geceler benım koca basımda dıkeldı yıne kızlar yalı kazzıgı gıbışakkıdı:eek:klava:

Huhu yarın gürüsürüz üzülme su lütfen bak canım kaydirigubbakcemile5

X