Arka Sıradakiler Fox Tv

evet serayy haklısın yaa biraz daha yaşları küçük olsa iyi olurdu..
bi delise dizisine gerçekten ağır kaçıo bunlar..yani üni olsa hadi neyse dicem..
ama yok mu bu yaşananlar tabikide var.. arka sıradakiler bayaa bi harmanlanmış abartılmış hali..
ama yinede izlemeyi seviyorumm :1hug:

aynen canım, ilk bölümden beri izliyorum bende.
Ne yapalım, bu da bizim zaafımız olsun.:)

bencede deniz_güneş haklı.
Bende baştan beri seyrediyorum diziyi ama elle tutulur tek bir yanı yok .
Kızların, kıyafetinden tut, french manikürlü tırnaklar, röflli saçlar ve bunun yanında gayet normalmiş gibi gösterilen acayip durumlar var.
Kötü yola düşmeler, (ki kız şimdi 17 yaşında falan yaniii, ne zaman düştü bu kız. okuyo bide cahil değilki, okumayan b irini düşürselerdi kötü yola, bumu örnek olmak)
birinin nerden baksan 5-6 yaşında çocuğu var. (sanemin)
birinin bebeği olcak, biri komplotör, biri şizofren, biri korsan cd ci.
Yani bunları bu şekilde işlemeleri iyide yol yanlış canım benim.
Sanki olan şeyler çok olağan gibi yansıtışıyor.
Evet normal şartlardada bunlar oluyor ama olduğunda da gazetelere, tv ye haber oluyor.
eeee köpeğin adamı ısırması normalken, adam köpeği ısırınca haber olduğuna göre demekki buradakai konularda pek akla mantığa uygun şeyler değil.
Birde keşke dizide gerçekten lise çağında çocuklar oynasaydı, anam 30 yaşına gelmiş kartolozları lise çocuğu diye yutturmaya çalışıyorlar bize.

Bu arada tekrar söylüyorum, bende diziyi kaçırmadan seyredenlerdenim, ha sinir oluyorum o başka.-tatlicadiarzu-

evet diziyi oynayanların yaşları büyük daha küçük olsaydı iyi olurdu. frencli tırnaklar diyorsun. benim yeğenim 14 yaşında okula uzun tırnaklarla french ve cilalı tırnaklarla gidiyor. saçları kahve bir tutam saçını kızıla boyattı. etek boylarına gelince evet çok kısa ama bu boy etek giyen öğrencilerle hergün karşılaşıyorum.
bunun dışında bana garip gelen kalem çekmeleri kulağında küpeler boyunlarına taktıkları kolyeler olmaması gereken bir şey.
sanemin 5 yaşında kzının olması da garip.
ama diğerleri yaşşanıyor. zaten bu olaylar aman ne güzel siz de bunları yapın meajı vermiyor. kemal hoca sayesinde düzelmeye başladılar. saffet ve gurubunun okula dönmesi oktayın üniversite için çalışması etüdlere katılması
sibelin kemal hoca sayesinde düştüğü o yoldan çıkması
okul müdürün bile halk müziği korosu kurması mesaj vermiyor mu?
bazı eksikler olacak elbette. oyuncuların kaç yaşında olmasından çok oynadıları rolü iyi yapıp yapmadıkları.
başka dizilerde de ünlü oyuncular her yeşe inip çıkabiliyor.
yani 1-2 kere izlemeyle çok kötü bir dizi gibi anlatılması yalnış bence.

evet diziyi oynayanların yaşları büyük daha küçük olsaydı iyi olurdu. frencli tırnaklar diyorsun. benim yeğenim 14 yaşında okula uzun tırnaklarla french ve cilalı tırnaklarla gidiyor. saçları kahve bir tutam saçını kızıla boyattı. etek boylarına gelince evet çok kısa ama bu boy etek giyen öğrencilerle hergün karşılaşıyorum.
bunun dışında bana garip gelen kalem çekmeleri kulağında küpeler boyunlarına taktıkları kolyeler olmaması gereken bir şey.
sanemin 5 yaşında kzının olması da garip.
ama diğerleri yaşşanıyor. zaten bu olaylar aman ne güzel siz de bunları yapın meajı vermiyor. kemal hoca sayesinde düzelmeye başladılar. saffet ve gurubunun okula dönmesi oktayın üniversite için çalışması etüdlere katılması
sibelin kemal hoca sayesinde düştüğü o yoldan çıkması
okul müdürün bile halk müziği korosu kurması mesaj vermiyor mu?
bazı eksikler olacak elbette. oyuncuların kaç yaşında olmasından çok oynadıları rolü iyi yapıp yapmadıkları.
başka dizilerde de ünlü oyuncular her yeşe inip çıkabiliyor.
yani 1-2 kere izlemeyle çok kötü bir dizi gibi anlatılması yalnış bence.

bence 1 -2 kere seyretmeyle yorum yapmaktan çok, yazıyı okumadan direkt bodoslama savunmaya geçmek yanlış.
Ben ilk bölümden beri seyrediyorum.
Ayrıca gördüklerimi dile getirmem yasakmı?
Neyi savunduğunuda anlamadım ama evet yaş bence çok önemli çünkü gerçekçi olmuyor.
Bence sende biraz esnek ol. Bende bunlar yok demedim, frenç tırnaklar falan evet çoooooooook acayip, ben asla kendi kızıma izin vermem ve özge gibi beş kuruş parası olmayan bir kızın tırnaklarının manikürlü olması bana çoooooook acayip geldi. Ayrıca bunların %99 u alt gelir grubundan insanlar. Hiçbirindede olmasını hoş görmüyorum.
Ben ilk bölümünden beri en ince ayrıntısına kadar izliyorum. Bu şekilde izliyorum ve kimsenin haddine değil düşündüklerimi eleştirmek. Ben yazarken, ben bu şekilde düşünüyorum diye yazdım, kimseye yanlış düşünüyorsun demedim, kimsede bana nasıl seyrettiğim konusunda, ne düşündüğüm konusunda negatif yorumlar yapamaz. bu hakkı kimseye vermiyorum.

Dizi için bu kadar tepki göstermek çok yanlış, altı üstü bir dizi.
Bu konuda bir düşün istersen...

bunlar okumuodu ya canım heralde ondan..kemal hoca çekip aldı ya onları o hayattan :))

heeeeeeeeeeeeeee:utangac: ya ben bu diziyi baştan izlemiyıdum hatta gıcık oluyodum hergün tekrarı var diye...bu sezon izlemeye başladım...kaydirigubbakcemile2

heeeeeeeeeeeeeee:utangac: ya ben bu diziyi baştan izlemiyıdum hatta gıcık oluyodum hergün tekrarı var diye...bu sezon izlemeye başladım...kaydirigubbakcemile2

ben nerdeyse tekrarlarınıa izlemeketen ezberledimm kaydirigubbakcemile3 merak etiğin olursa sor çekinmee kaydirigubbakcemile2

saffette güzel çocuk güzel bakıyo neden sevilmesinki yanii bu kadar ilgiye insan nasıl dirine bilir:uhm:

bence 1 -2 kere seyretmeyle yorum yapmaktan çok, yazıyı okumadan direkt bodoslama savunmaya geçmek yanlış.
Ben ilk bölümden beri seyrediyorum.
Ayrıca gördüklerimi dile getirmem yasakmı?
Neyi savunduğunuda anlamadım ama evet yaş bence çok önemli çünkü gerçekçi olmuyor.
Bence sende biraz esnek ol. Bende bunlar yok demedim, frenç tırnaklar falan evet çoooooooook acayip, ben asla kendi kızıma izin vermem ve özge gibi beş kuruş parası olmayan bir kızın tırnaklarının manikürlü olması bana çoooooook acayip geldi. Ayrıca bunların %99 u alt gelir grubundan insanlar. Hiçbirindede olmasını hoş görmüyorum.
Ben ilk bölümünden beri en ince ayrıntısına kadar izliyorum. Bu şekilde izliyorum ve kimsenin haddine değil düşündüklerimi eleştirmek. Ben yazarken, ben bu şekilde düşünüyorum diye yazdım, kimseye yanlış düşünüyorsun demedim, kimsede bana nasıl seyrettiğim konusunda, ne düşündüğüm konusunda negatif yorumlar yapamaz. bu hakkı kimseye vermiyorum.

Dizi için bu kadar tepki göstermek çok yanlış, altı üstü bir dizi.
Bu konuda bir düşün istersen...

diziyi 1-2 kere izleyip yorum yazan arkadaş için yazmıştım son cümleleri ama sen üstüne alınmışsın.
eleştirdiğim yanları olduğunu söyledim zaten. negatif yorumda yapmadım üstelik. sadece dizide abartı denilen bazı şeyleri gerçek hayatta gördüğümü bizzat yaşadığımı örneklerle anlatmaya çalıştım. amacım tepki göstermek değil. liseli gençlerin ne kadar kötüye gittiğini ve bu dizinin biraz örnek olmasını istediğim.
ben bir hala olarak 14 yaşındaki yeğenimle bu diziyi izliyorum. ve olmaması gereken şeyleri gösterip anlatıyorum. ve hep benim dediğim şeyleri yaşıyor.
dizideki etek boyu manikürlü tırnaklar takılar gibi detaylar yerine dizinin vermek istediği mesaj.

bence oktay hiç 30 felan göstermiyor.18 de göstgeriyor.ankarada hemen hemen her öğrenci böyle.geçen güğn bir imza gününde kızın biriyle çarpıştık.kız lise öğrencisiymiş.ama gelin görünkii raha 25-26 gösteriyor.yani dizideki yaşlar hiçde büyük gibi durmuyor.sanem olsun,oktay olsun,eda,kızılötesi:),dizdar şişman ama öyle çok var liseye giden.pazar günleri eşimle hep tv sorunumz oluyor.o trtyi stadyumu bense arka sıaradakileri istiyor.oda seviyor diziyi ama ara ara bakmayıı :))
bende her pazar annemlerde izliyorum.bazı bazıda kayınvalidemde :))

bence oktay hiç 30 felan göstermiyor.18 de göstgeriyor.ankarada hemen hemen her öğrenci böyle.geçen güğn bir imza gününde kızın biriyle çarpıştık.kız lise öğrencisiymiş.ama gelin görünkii raha 25-26 gösteriyor.yani dizideki yaşlar hiçde büyük gibi durmuyor.sanem olsun,oktay olsun,eda,kızılötesi:),dizdar şişman ama öyle çok var liseye giden.pazar günleri eşimle hep tv sorunumz oluyor.o trtyi stadyumu bense arka sıaradakileri istiyor.oda seviyor diziyi ama ara ara bakmayıı :))
bende her pazar annemlerde izliyorum.bazı bazıda kayınvalidemde :))

ben hergün işim gereği öğrencilerle içiçeyim. 9. sınıfa giden gelişmiş bir sürü öğrenci var. hele lise sonlar tam bir felaket :) oktay ve saffete benzeyen öğrenciler var. önemli olan yaş küpe ıvır zıvır değil. verilmek istenen mesaj zaten. biz eşimle izliyoruz her pazar. ve eşim dizi pek izlemez.

ben hergün işim gereği öğrencilerle içiçeyim. 9. sınıfa giden gelişmiş bir sürü öğrenci var. hele lise sonlar tam bir felaket :) oktay ve saffete benzeyen öğrenciler var. önemli olan yaş küpe ıvır zıvır değil. verilmek istenen mesaj zaten. biz eşimle izliyoruz her pazar. ve eşim dizi pek izlemez.

ee yanii..dizi süper bir gençlik dizisi.hatalarla gerçek olayları doğru olayları ortaya çıkarıyorlaarr.güzel bir yolyerimsenibenyerimseniben

bende başlarda o diziyi cok sewerdim amaa cok sıktı yaa neymiş bu gamzeee:) konu gidişat hep aynılaşmaya başladı

gamze sonunda kedi olalı bir fare tutuyor. oktay ve çetesini korumak adına tüm kızları toplayıp keremin karşısına geçiverdi. bravo.
sibelin peşinde olan kız kim acaba. bence ablası.
buket iyice gıcıklaştı. yazık okataya yaaa!
zehra nın ne mal olduğunu anlamaya başladı arkadaşları yalnız kalması yakındır. aslımı mumla arıyorlar. haftaya kerem parmaklıklar arkasında.

ya fragmanlarda memo kuyu gibi bi yerde ayak gibi bişey görüyo çok merak ettim kimin acaba???

bende başlarda o diziyi cok sewerdim amaa cok sıktı yaa neymiş bu gamzeee:) konu gidişat hep aynılaşmaya başladı

evet neymişş herkes ona aşıkk :))

gamze sonunda kedi olalı bir fare tutuyor. oktay ve çetesini korumak adına tüm kızları toplayıp keremin karşısına geçiverdi. bravo.
sibelin peşinde olan kız kim acaba. bence ablası.
buket iyice gıcıklaştı. yazık okataya yaaa!
zehra nın ne mal olduğunu anlamaya başladı arkadaşları yalnız kalması yakındır. aslımı mumla arıyorlar. haftaya kerem parmaklıklar arkasında.

o sırada sanırım poliste gelcek..

yaa sorma gamzeyi, herkes aşık, herkes seviyor.
Valla bizim zamanımızda lisede biriyle çıkınca ayrıldığında başkasıyla çıkamazdın.
Devamlı sevgili değiştiren kızlarada pek iyi gözle bakılmazdı ama baksanıza devir değişmiş, herkes herşeyi normal görüyor artık.:delphin:

Diziyi nasıl batıracaklarını şaşırdılar kaydirigubbakcemile3
Keremi iyice piskopat yaptılarkaydirigubbakcemile2
Diğerleride meleke oldular -tatlicadiarzu-
O kızda sibelin ablası
Zamanında kızı evden kovmuş kocesi yüzünden sanırsam
Şimdiden günahlarından arınmak için gelmiş sanırsam:delphin:

evet ya gıcık buket ne yapıp edip oturtuyor nikah masasına oktayı. oktay bebeği düşünmese asla evlenmezdi ya bir bakarsın bu rüya çıkar. ya da gerçeği öğrendiğinde terk eder gider.
zehra sonunda yere çakılacak. melissa zehranın hakkından gelecekti ama korktu. ama haftaya gamzeden dayak yiyor.
keremle zehra evlensin 2 psikopat iyi anlaşır.
şu kuyudaki esrarengiz kız kim acaba? ali ile memonun başı derde girecek sanki önümüzdeki bölümde.
sibelin ablası yüzünden sokağa atılmasına üzüldüm. geç kalmış ablası.

evet ya gıcık buket ne yapıp edip oturtuyor nikah masasına oktayı. oktay bebeği düşünmese asla evlenmezdi ya bir bakarsın bu rüya çıkar. ya da gerçeği öğrendiğinde terk eder gider.
zehra sonunda yere çakılacak. melissa zehranın hakkından gelecekti ama korktu. ama haftaya gamzeden dayak yiyor.
keremle zehra evlensin 2 psikopat iyi anlaşır.
şu kuyudaki esrarengiz kız kim acaba? ali ile memonun başı derde girecek sanki önümüzdeki bölümde.
sibelin ablası yüzünden sokağa atılmasına üzüldüm. geç kalmış ablası.

yaa nasıı dövüoo gamzeee :)))haketti valaa

Back
X