canım benim konuma bir bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706344[/QUOTE
askısız mı onlar orkide takımlar
canım benim konuma bir bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706344[/QUOTE
askısız mı onlar orkide takımlar
kutunun içinde hem şeffaf hem de normal askıları var canım
Kullanılmamış olması tercihimdir çeyizden falan olabilir kaliteli ürünler arıyorum gecelik sabahlık tarzı şeyler aramıyorum özellikle sütyen ve ya takımı olabilir
kutunun içinde hem şeffaf hem de normal askıları var canım
2. takım bana uygun ama fiyatları pahalı geldi ben daha uygun birşeyler bakıyorum pierre cardn üyeliğim var ordada hemen hemen bu fiyatlar birde kargo eklenince daha fazla oluyo yine bir bakiym de
80 beden nbb dolgulu hic kullanılmamıs sutyen var elımde straplez sutyen kullandıgım ıcın onu kullanamadım sadece denendi, yurtta su an resmını atarım ıstersenız gıdınce
2. takım bana uygun ama fiyatları pahalı geldi ben daha uygun birşeyler bakıyorum pierre cardn üyeliğim var ordada hemen hemen bu fiyatlar birde kargo eklenince daha fazla oluyo yine bir bakiym de
canım sıfır fiyatı 30 dan aşağı değil, internete bak istersen, bence çok uygun fiyatları, 1 kez kullandım, bi düşün istersen. yine de özelden anlaşırız.
canım sıfır fiyatı 30 dan aşağı değil, internete bak istersen, bence çok uygun fiyatları, 1 kez kullandım, bi düşün istersen. yine de özelden anlaşırız.
tamam canım düşünimde dönerim sana
tamam canım düşünimde dönerim sana
tamam bi düşün sen, fiyatta anlaşırız inşallah.
fiyatı nedir canım
15 olur dusunursenız
pahalı geldi canım biraz daha uygun bişeyler bakıyorum
Kullanılmamış olması tercihimdir çeyizden falan olabilir kaliteli ürünler arıyorum gecelik sabahlık tarzı şeyler aramıyorum özellikle sütyen ve ya takımı olabilir
Birde Victoria Secret Amber Romance arıyorum
Eki Görüntüle 1065686 Eki Görüntüle 1065688
canım bende bu var..etiketli jamile iken almıştım ama kısmet olmadı,ölçüleri o zamanda uymadıdoldurmaya...1.sınıf bir marka ve ürün..çok pahalıya aldım
iç çamaşırları da sıfır halen etiketi durmakta..... şimdi ikisini 180 e satacagım...bedenleri üst :80c alt 40....femilet marka...
evet biraz pahalı ama dikiş kalitesi,ipliği,kumaşın vücut sağlığına uyumlu oluşu sebebiyle ve markası tabii bu fiyatlarda...takas düşünebilirim iyi marka güneş gözlüğü yada çanta ile...
aslında çok şirin tam aradığım gibi bişey çokta rahat gözüküyor ama benim bi iç çamaşırına 180 vermem şuan çok çok imkansız bir durum canım ya kalitesi belli oluyor resimde ama malesef alamıycam
Ah canım ya daha dün victoria's secretten alışveriş yaptım. Bilsem sana da Amber Romance alır gönderirdim mağaza fiyatına..
Kendimede Love Spell ve Sensual Blush aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?