Arıyorumm uygun fiyatlı iç çamaşırı ya da takımı arıyorum 80 85 beden

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
Kullanılmamış olması tercihimdir çeyizden falan olabilir kaliteli ürünler arıyorum gecelik sabahlık tarzı şeyler aramıyorum özellikle sütyen ve ya takımı olabilir
Birde Victoria Secret Amber Romance arıyorum

Son düzenleme:
Kullanılmamış olması tercihimdir çeyizden falan olabilir kaliteli ürünler arıyorum gecelik sabahlık tarzı şeyler aramıyorum özellikle sütyen ve ya takımı olabilir

80 beden nbb dolgulu hic kullanılmamıs sutyen var elımde straplez sutyen kullandıgım ıcın onu kullanamadım sadece denendi, yurtta su an resmını atarım ıstersenız gıdınce

2. takım bana uygun ama fiyatları pahalı geldi ben daha uygun birşeyler bakıyorum pierre cardn üyeliğim var ordada hemen hemen bu fiyatlar birde kargo eklenince daha fazla oluyo yine bir bakiym de

canım sıfır fiyatı 30 dan aşağı değil, internete bak istersen, bence çok uygun fiyatları, 1 kez kullandım, bi düşün istersen. yine de özelden anlaşırız.

attachment.php
attachment.php
bilgi marka 85 beden kullanılmamış 15tl

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
bazadan çıkarıp resim çektigim için kırışık duruyolar ama ütüleyince gıcır gıcrlar... nurteks pijama altıyla takım ikiside yeni kullanılmamış m beden çok şık duruyor tanesi 5 tl
attachment.php
attachment.php

$2014-01-03 10.51.50.jpg $2014-01-03 10.51.41.jpg
Birde Victoria Secret Amber Romance arıyorum

canım bende bu var..etiketli jamile iken almıştım ama kısmet olmadı,ölçüleri o zamanda uymadı :1:doldurmaya...1.sınıf bir marka ve ürün..çok pahalıya aldım
iç çamaşırları da sıfır halen etiketi durmakta..... şimdi ikisini 180 e satacagım...bedenleri üst :80c alt 40....femilet marka...

evet biraz pahalı ama dikiş kalitesi,ipliği,kumaşın vücut sağlığına uyumlu oluşu sebebiyle ve markası tabii bu fiyatlarda...takas düşünebilirim iyi marka güneş gözlüğü yada çanta ile...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1065686 Eki Görüntüle 1065688

canım bende bu var..etiketli jamile iken almıştım ama kısmet olmadı,ölçüleri o zamanda uymadı :1:doldurmaya...1.sınıf bir marka ve ürün..çok pahalıya aldım
iç çamaşırları da sıfır halen etiketi durmakta..... şimdi ikisini 180 e satacagım...bedenleri üst :80c alt 40....femilet marka...

evet biraz pahalı ama dikiş kalitesi,ipliği,kumaşın vücut sağlığına uyumlu oluşu sebebiyle ve markası tabii bu fiyatlarda...takas düşünebilirim iyi marka güneş gözlüğü yada çanta ile...

aslında çok şirin tam aradığım gibi bişey çokta rahat gözüküyor ama benim bi iç çamaşırına 180 vermem şuan çok çok imkansız bir durum canım ya kalitesi belli oluyor resimde ama malesef alamıycam :43:

aslında çok şirin tam aradığım gibi bişey çokta rahat gözüküyor ama benim bi iç çamaşırına 180 vermem şuan çok çok imkansız bir durum canım ya kalitesi belli oluyor resimde ama malesef alamıycam :43:

tamam canım..umarım aradığın gibi bulabilrsin :))

sevgiler

Ah canım ya daha dün victoria's secretten alışveriş yaptım. Bilsem sana da Amber Romance alır gönderirdim mağaza fiyatına..
Kendimede Love Spell ve Sensual Blush aldım :16::12:

Back