Bendede tesettüre uygun biraz abiye bir etek pantolon var.çok şık duruyor beğenirsen haberleişiriz36-38 beden tesettür kıyafetleri arıyorum. Örtülü değilim aslında ama inşallah tesettüre girmeyi düşünüyorum. Bir kaç parça almayq başlarsam cesaret gelecek inşallah.
Takas var miMerhaba, bunlar yazlık-kışlık-mevsimlik karışık. Kolluk takarak ya da uzun kollu body ile giyilebilir. Markalar:
Mavi, Fabrika, DeFacto, Aysho, Camaieu vs. dir. Bazıları hiç giyilmedi. Diğerleri bir ya da bir kaç kez giyildi. Tertemiz, sorunsuz.
Taşınma nedeniyle acil satıştalar. Fiyatlarım çok uygun. Toplu alırsan daha da indirim yaparım. Hepsinin detaylı resmi var, eklerim istersen.
İhtiyacım olan şeylerle takas yapıyorum. Yalnız kahverengi ve bej renkli olanlar satıldı.Takas var mi
Konumda 36 bedene uygun alvina marka oldukca şık kot kap bulunmaktadir. Umarim begenirsiniz.36-38 beden tesettür kıyafetleri arıyorum. Örtülü değilim aslında ama inşallah tesettüre girmeyi düşünüyorum. Bir kaç parça almayq başlarsam cesaret gelecek inşallah.