36-38 beden tesettür kıyafetleri arıyorum. Örtülü değilim aslında ama inşallah tesettüre girmeyi düşünüyorum. Bir kaç parça almayq başlarsam cesaret gelecek inşallah.
Umarım beğenirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36-38 beden tesettür kıyafetleri arıyorum. Örtülü değilim aslında ama inşallah tesettüre girmeyi düşünüyorum. Bir kaç parça almayq başlarsam cesaret gelecek inşallah.
38 beden sıfır tunık var pembe cnm istermisin giyilmedi
Canım ilk mesajı guncelledim38 beden sıfır tunık var pembe cnm istermisin giyilmedi
paketli mi istiyorsun geceliğiCeyiz için dekoratif eşyalar, elektrik süpürgesi , ütü ve salon örtüsü takımı arıyorum
Bir de yazlık kışlık pijama Takımları, ceyiz için gecelik de olabilir
6 kişilik yemek takımı, günlük çatal kaşık takımı da ihtiyacımd ir
Ben de saten gecelik var fiyat sorun değil kutahya porselen yemek takımı bakmissin zaten salon takımı da var istersen whatsaptan atabilirimCeyiz için dekoratif eşyalar, elektrik süpürgesi , ütü ve salon örtüsü takımı arıyorum
daha farklı şeylerde var canımCeyiz için dekoratif eşyalar, elektrik süpürgesi , ütü ve salon örtüsü takımı arıyorum
Takas yaparmısınız?daha farklı şeylerde var canım
5-6-7 yaş erkek çocuk kıyafet yada marka tesettür kıyafetle takas olabilirTakas yaparmısınız?
Canım kesme kristal cam vazo, kül tabakları, şekerlik takımı, altın yaldızlı kuran yazılı çerçeve düşünürsen foto eklerimCeyiz için dekoratif eşyalar, elektrik süpürgesi , ütü ve salon örtüsü takımı arıyorum
kaç bedensiniz acabaCeyiz için dekoratif eşyalar, elektrik süpürgesi , ütü ve salon örtüsü takımı arıyorum
Ada_Kale @ merhabalar gecelik takiminiz duruyorsa bakabilir miyim:)) sevgilerimle ...Ben de saten gecelik var fiyat sorun değil kutahya porselen yemek takımı bakmissin zaten salon takımı da var istersen whatsaptan atabilirim
Özelden atayım :)Ada_Kale @ merhabalar gecelik takiminiz duruyorsa bakabilir miyim:)) sevgilerimle ...
Takas olursa bende talibim bunlaradaha farklı şeylerde var canım