• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum: sırt çantası

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Evet hanımlar sırt çantası arıyorum ama değişik bir şey arıyorum. Vintage desenleri olan falan olabilir. Fotoğraftakiler gibi de olabilir. En çok şu kelebek desenli olanı sevdim ben. Var mı elinde farklı tasarımda sırt çantası olan? Yoksa nerede satıldığı konusunda tavsiye de işimi görür.

Eklentiler

• çanta.png
    çanta.png
    307,3 KB · Görüntüleme: 153
Evet hanımlar sırt çantası arıyorum ama değişik bir şey arıyorum. Vintage desenleri olan falan olabilir. Fotoğraftakiler gibi de olabilir. En çok şu kelebek desenli olanı sevdim ben. Var mı elinde farklı tasarımda sırt çantası olan? Yoksa nerede satıldığı konusunda tavsiye de işimi görür.
Bende neon turuncu deri sırt çantası var 2 kere anca kullandım tertemiz duruyor.

Mudo outlet'te resimdekilere benzeyen bi çanta görmüştüm bir kac gün önce umarım bulursunuz =)

Bende neon turuncu deri sırt çantası var 2 kere anca kullandım tertemiz duruyor.

Yaa turuncuyu hiç sevmem ama :( Hiçbir kıyafetimle ayakkabımla da uymazz. :( Soft renkler olsaydı, mint falan... Yok değil mi başka?

Mudo outlet'te resimdekilere benzeyen bi çanta görmüştüm bir kac gün önce umarım bulursunuz =)

Ooo teşekkür ederim tavsiye için, Umarım bulurum. :) Bakacağım ilk fırsatta.

Bende bu var size özel koleksiyon demek isterdim ama çooook küçük defter falan girmez yani o derece:KK66:)Eki Görüntüle 1218272 Eki Görüntüle 1218273

Ya :( Güzelmiş aslında ama ben kütüphaneye, kursa falan giderken kullanmak için istiyorum. :(

Yaa turuncuyu hiç sevmem ama :( Hiçbir kıyafetimle ayakkabımla da uymazz. :( Soft renkler olsaydı, mint falan... Yok değil mi başka?

Ooo teşekkür ederim tavsiye için, Umarım bulurum. :KK66: Bakacağım ilk fırsatta.

Ya :( Güzelmiş aslında ama ben kütüphaneye, kursa falan giderken kullanmak için istiyorum. :(

Yani turuncu dediğim aslında neon narçiçeği gibi bir şey :D
c.jpg
b
bu renge benziyor, maalesef başka sırt çantam yok :/

c.jpg
b
Offf renge bayıldımmm.. Bu sene narçiçeği göz önünde.. Fndk cım renge çok takılma kuzum, eşarpınla uydurursun, narçeği,fıstık yeşili , turuncu çpk güzel cıvıl cıvıl renkler bunlar

Offf renge bayıldımmm.. Bu sene narçiçeği göz önünde.. Fndk cım renge çok takılma kuzum, eşarpınla uydurursun, narçeği,fıstık yeşili , turuncu çpk güzel cıvıl cıvıl renkler bunlar

Ben de rengine aşık olup almıştım valla ya kombinleyince süper duruyor =))

c.jpg
b

Ayyy narçiçeği olabilir aslında. Canım bir görsem diyeceğim ama almazsam zahmet olmuş olur değil mi sana :(
Bir de fiyat ne düşünüyorsun?

Turuncu deyince istememiştim ben ama narçiçeğini ben de severim ablaa.. Narçiçeği spor ayakkabım var ama leke oldu, onu çıkarmayı başarabilirsem onunla kombinlerim. Lacivertle fena durmuyor bu renk.

Ayyy narçiçeği olabilir aslında. Canım bir görsem diyeceğim ama almazsam zahmet olmuş olur değil mi sana :(
Bir de fiyat ne düşünüyorsun?

Turuncu deyince istememiştim ben ama narçiçeğini ben de severim ablaa.. Narçiçeği spor ayakkabım var ama leke oldu, onu çıkarmayı başarabilirsem onunla kombinlerim. Lacivertle fena durmuyor bu renk.

Neon bir narcicegi. Su an evde degilim gidince cekerim canim. Fiyat 25 tl =)

Enee çok şekermiş, bu renk minik çantam var benim askılı. Peki canım içine kitap sığar mı? Çünkü kütüphaneye giderken, dersaneye giderken falan kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back